Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 626
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Да-ще продължа още един месец..Ако сваля още 4 кг ще е супер,но не се надявам много.

Браво за резултата  Party

Аз бих те посъветвала ако продължиш с втора опаковка (препоръчвам), да я пиеш 15 дни всеки ден и после леко да започнеш да разреждаш през ден през два, за да избегнеш резкия край и съответно йо-йо ефекта. Това са си мое схеми и ги споделям от личен опит.

Дано сработят и за теб. Стискам палци.

Успех.

# 121
  • тук и там
Благодаря,BeBiLINkaTa!Ще направя така -както си ме  посъветвала.Благодарна съм ти и за това,че ми препоръча от кои хапчета да взема.Надявам се да продължа със свалянето на килограми и да има със какво да се похваля.  bouquet

# 122
  • тук и там
На мен Лидата спря да ми действа...Привиква се явно-имам апетит,особено вечер..През деня се държа и нямам голям апетит от хапчетата,но в късния слетобед спират да действат и пак започнах да не мога да устоя на сладкото.Килограми не съм качила,но  и не съм свалила(освен тези 4кг).Проблема ми е този вълчи апетит-иначе се старая и да отделям време за спорт и т.н-ама със апетита и Лидата не можа да се пребори за дълго време.Сега чуденката ми е със какво да продължа?Колебая се между Лида-стара формула и Мейзитанг-силна формула.Какво ще ме посъветвате?

# 123
Дами, убедена съм, че или Майзи А1 НЕ действа, или от Слим фит продават фалшиви. Мисля да си взема Лида от "оригиналдалида". Там ми отговориха, че ми препоръчват новата формула. Кажете вие коя препоръчвате. Коя е по-силната?

Мислех да си изкарам хапчетата докрай, но виждам, че няма абсолютно никакъв смисъл. Пазя режим - без забранени храни. А уж твърдят, че дори и да не пазиш режим трябва да се отслабне.
Абсолютно хвърлени на вятъра 42 лв.

# 124
 Здравейте! Нова съм тук, но от няколко дена разглеждам тази тема и подобни на нея теми. Искам да ви попитам, дали някоя от вас е чувала или ползвала " Капсули за отслабване РУСАЛКА - (розова опаковка) Yao Li " и да ми даде повечко информация за тях. Ще бъда много благодарна!
Днес си ги поръчах и очаквам да ми ги доставят утре.
Трябва да смъкна 12-13 килца.   Blush

# 125
  • тук и там
Ще чакам отзиви от теб за китайските капсули-розова опаковка,Wen!Аз съм ги пила преди поне 7 години-още като излязоха на българския пазар-имаше ги само в китайския магазин на "Пиротская" мисля,че беше...Имам спомен,че бях доволна тогава-но аз по това време и нямах да свалям повече от 3-4 килограма-пила съм ги  само преди морето .Имам спомен само,че се пиеха по една капсула сутрин и една вечер и имах страхотна енергия-мислех,че е от жен-шена вътре,но после съм си купувала капсули само жен-шен от аптека-и въобще не ми влияеха по този начин,та едва ли тази енергия е била само от  жен-шена си мисля...
Дано да има ефект и при теб-просто вече се напълни със всякакви китайски хапчета-и кои са истински,кои не са,като старите ли са,с друга формула ли са-никой не знае...Успех!

Аз все пак си поръчах пак от новата Лида-поне я знам как действа-а не съм пробвала старата формула и меизитанга.Днес пих от  тези  от които ми бяха изпратили безплатен блистер-и аз не знам какви са точно-мисля,че са Актив гърл(капсулата е сиво и оранжево),та според мен са доста по-слаби от Лидата ,но ще видя как ще се развият нещата до края на деня със тях.

# 126
Аз какви ли не хапчета съм пробвала, диети-разнообразни, спортувах - пак нищо. Сега в началото на Август ще отида да ми изследват хормоните, зощото преди 4-5 месеца качишх доста килограми (7-8) за няма и седмица, но това е друг въпрос.

Мисълта ми беше, че съм пробвала толкова много неща за отслабване,  че вече започнах да губя надежда.  И Ли Да съм пробвала - никакъв резултат нямаше. Sad

Надявам се да има резултати. Ще ви държа в течение. 

Успех и на вас!

# 127
  • тук и там
Само да споделя,че сиво-оранжевите капсули нямат абсолютно никакъв ефект-не влияят на апетита .По опаковката на блистера приличат на Актив гърл(зелена лъскава опаковка със надписи на китайски и руски),но не съм сигурна все пак-нали са без кутия .Ако попаднете на такива-не си давайте парите на вятъра:peace:

# 128
Аз си поръчах Стара Лида, в петък я почвам. Дано тоя път има някакъв ефект.

# 129
Здравейте!
Аз пия от 3 дни вече Мейзитанг MZT от тези с 3 блистера в зелен плик. Позната ми ги даде, поръчвала от някакъв склад директно. Тя преди години ми ги хвали, но ме беше страх да ги пия.. В последствие тя роди здраво детенце, отслабна пак с тях след раждането и прецених, че ще пробвам, че вече положението ми не е никак розово. Ами, пробвах и нищо.. Нито сухота в устата, нито липса на апетит, нито безсъние... Не, че искам странични ефекти, но изчетох доста и се бях приготвила за тях.мМоже би има някакво намалено усещане за апетит, но по-скоро ми се иска  Laughing Незнам дали да ги продължавам..

# 130
Ами аз от МЗТ абсолютно нищо не отслабнах. Нямах странични ефекти.
Но и сега с Лида пак нямам странични ефекти. За резултат е рано да говоря.

# 131
Толкова страх от странични ефекти и толкова надежда за сваляне.. за сега май на вятъра.. smile3556

# 132
Мене също ме беше шубе тия години, само съм чела темите чат пат, но така и преди не набрах смелост. А сега вече когато се навих, се оказа, че нямат вълшебната съставка. И може би това е причината да не действат и да са вече като всички други неефикасни добавки. Дано да греша. Още има време да видя. Чудя се как отслабват други, при това и без да ограничават яденето. Аз със супер ограничения тъпча на едно място от 2 седмици.
А и като гледам темата далеч не е така активна както преди. Явно много малко вече купуват хаповете.

# 133
  • тук и там
Няма как да се отслабне  при положение,че не се спазва хранителен режим.То нали това е смисъла на тези хапчета-да намалят апетита,от там да се намали приема на калории и съответно да се намали теглото.Аз пия от Новата Лида и наистина апетита намалява-но останалото си зависи от мен.На мен основния проблем ми е апетита..И преди Лидата се опитвах да спазвам режим,но обикновено на 4-5-я ден,вече започвах да мисля само за храна,и съответно  накрая не издържах и се нахвърлях на калорична храна(най-вече на сладко налитах) и диетата се проваляше.Сега нямам голям напредък с Лидата,но поне не мисля за храна постоянно и мога да спазвам режим.И с нея имам изкушения от време на време,но в сравнение с преди-определено се храня по-малко.Има и нещо друго-организма свиква и действието на капсулите намалява със всеки изминат ден.На мен основното ми притеснение е ,че като ги спра и апетита ми пак ще се върне и съответно вероятността да  започна пак да качвам килограми е много голяма...а не мога цял живот да съм на хапчета..
До тук съм свалила 5 кг,но вече спрях да свалям-явно съм във застой и съответно съм леко разочарована-храня се ограничено,както и в началото-но не свалям Sad Освен режима-и спортувам 3-4 пъти седмично,но пак не сваляно аз съм била във застой и при други диети. Ще видим как ще се развият нещата..То ако имах да свалям малко килограми,тези 5 кг щяха да ме радват невероятно,но като се има предвид че имам да свалям още 10-12 килограма...Както и да е-доволна съм от Новата Лида-не прави чудеса,но на мен лично ми намаля апетита и съответно така ми помага да огранича калориите.Към новата Лида са ми пратили безплатен блистер  Супер Слим-но не съм го пробвала още-ще пиша по-нататък как и дали действа. Peace

# 134
То си пише, че с новата Лида се сваля от 2 до 5 кг на месец, а със старата от 5 до 13. Ама според мене това са глупости, защото не съм мръднала. Ще ги изпия докрая и явно това ще е.

Общи условия

Активация на акаунт