Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 052
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Аз спирам с Лида, нещо ми се появи задух и не мога да ходя до 00, но не вярвам да от хаповете, така че момичета на вас големи окуражаващи прегръдки
 Hug Hug Hug
Аз приключвам с -5 кг и 21 изпити таблетки.
Точно от Лида е. Значи действа.

# 391
Момичета.за тази ЛИДА ли говорите:http://www.bezglad.com/shop/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B0-lida-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-kimdali-pharm/

# 392
  • Пловдив
Момичета.за тази ЛИДА ли говорите:http://www.bezglad.com/shop/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B0-lida-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-kimdali-pharm/

http://www.bezglad.com/shop/лида-lida-нова-формула-на-kimdali-pharm/    в магазин като  влезнете  си има и стара и нова Лида .Пише си го.

# 393
Искам да попитам кой е по-добър Лида или Липовон? Много се чудя кой от двата да поръчам.

# 394
Искам да попитам кой е по-добър Лида или Липовон? Много се чудя кой от двата да поръчам.

И аз имах чуденка след Лидата с какво да продължа и бях се загледала в Липовона,но вече избрах друго, иначе нямам наблюдения-лидата я пия за първи път в момента и въобще за първи път пия подобни хапчета, така че нямам лично мнение.Аз лично след Лидата продължавам с друго,което явно не е много познато в Бг първо поради цената си и второ, че не може да се закупи от други сайтове освен от оригиналния.

# 395
Здравейте,и аз ги пих тези хапчета/новата формула/ и в комбинация със диетата на Ваня Червенкова отслабнах 10 кг.Задържах ги около месец и пак качвааамм....след като спрях хапчетата и диетата....та ще ги поръчвам пак/от без глад/Имате ли наблюдения/лични/ втори месец като се пият дали има ефект или организма привиква?

# 396
  • тук и там
Аз съм много разочарована от Новата Лида от 'без глад",въпреки че през лятото бях супер доволна от уж същата Лида.Започнах я преди няколко дни,тъй като имаме гости и няма как да тренирам-та поне да не ям много- не ми действа .Като я изпия-нямам апетит или по-скоро имам намален апетит няколко часа и след това все е едно нищо не съм пила -и със нея и без нея,няма разлика.Става въпрос за същата Лида-онази която пристига без опаковка.Не знам аз ли съм привикнала та не ми действат(последно лятото пих) или просто тази Лида не е същата-но това е положението!Спрях я-какво да се тровя,като няма никаква полза от нея!

# 397
Аз поръчах днес от безглад Лида новата формула. За първи път ще пия подобни хапчета и се надявам да действат, след като ми е за първи път.

# 398
Аз съм много разочарована от Новата Лида от 'без глад",въпреки че през лятото бях супер доволна от уж същата Лида.Започнах я преди няколко дни,тъй като имаме гости и няма как да тренирам-та поне да не ям много- не ми действа .Като я изпия-нямам апетит или по-скоро имам намален апетит няколко часа и след това все е едно нищо не съм пила -и със нея и без нея,няма разлика.Става въпрос за същата Лида-онази която пристига без опаковка.Не знам аз ли съм привикнала та не ми действат(последно лятото пих) или просто тази Лида не е същата-но това е положението!Спрях я-какво да се тровя,като няма никаква полза от нея!
Убедена съм, че лидата на безглад е менте, при мен също не работи и все още се съмнявам, че тази без опаковките е с изтекъл срок и за това пращат само блистери. Преди може и да са имали качествен продукт, но явно в момента не.

# 399
Kaisia по-скоро си свикнала.С теб поръчвахме горе-долу по едно и също време.И моята е без кутия,но пък такова действие,че чак ми се повдига като видя храна.Аз още нв съм престрашила да се пробам пак

# 400
Здравейте!
Чета,че коментирате някаква Лида от Безглад,която е без опаковка. Странно,моято дойде с опаковка и ми действа много добре. Не изпитвам никакъв глад през деня,а преди ядях като невиждала храна. Сега не се сещам за храна. Например вчера съм изяла няколко солети,после половин салата Цезар и вечерта една коричка хляб. Днес ми е 4 ден и бях решила да се меря,но батерията на кантара е приключила дейност. Но при това неядене,няма как да не съм свалила. Може би наистина не действа,когато я пиеш няколко пъти. Аз я пия за първи път. Преди време съм пила старата формула. От нея нямах никакъв ефект.

# 401
Аз съм много разочарована от Новата Лида от 'без глад",
Скрит текст:
въпреки че през лятото бях супер доволна от уж същата Лида.Започнах я преди няколко дни,тъй като имаме гости и няма как да тренирам-та поне да не ям много- не ми действа .Като я изпия-нямам апетит или по-скоро имам намален апетит няколко часа и след това все е едно нищо не съм пила -и със нея и без нея,няма разлика.Става въпрос за същата Лида-онази която пристига без опаковка.Не знам аз ли съм привикнала та не ми действат(последно лятото пих) или просто тази Лида не е същата-но това е положението!Спрях я-какво да се тровя,като няма никаква полза от нея!

Не си само ти разочарована  Hug . Все се бях заричала да не си поръчвам, но пак се изкуших да си взема Лида нова формула от ......   Не съм доволна  Peace  Вземам я от 8 март и досега няма и 200гр. да съм отслабнала.
не притъпява глада и НЕ ОТСЛАБВАМ.

# 402

Kaisia, с теб лятото някъде или преди това бяхме поръчали по едно и също време и аз скоро поръчах пак, вече с опаковка и няма грешка.  Peace Покрай мен в студиото много познати си поръчаха и до сега при първите няколко пъти няма оплаквания и резултати има. Възможно е да си привикнала или да си в някакъв временен хормонален дисбаланс.  newsm78 Ако не си доволна им звънни и говори с тях. Ние едни кутии стара лида им ги върнахме без проблем и ни замениха с нова лида. Една позната им върна отворено мейзитанг, защото не беше доволна. Няма грижи поне от към отношение.

Anelia20 по едно време имаха някаква драма с Лидата и получаваха с кутии, без кутии, нещо с вноса разправяха. Сега май е ок.

Бъдете здрави  bouquet

# 403
  • тук и там
BeBoLiNkATa,моята Лида е от тази която пристигна без опаковка(поръчах даже две опаковки)За Лидата от лятото нямам забележки,но тази не ми действа.Последно съм пила Лида през август мисля,би трябвало до сега да съм се изчистила и тази да ми действа също.За връщане-при мен е сложно,не съм във БГ-прежалих ги тези 60 лв и това е..
Ще пробвам пак другата седмица за последно(в МЦ съм в момента,но не вярвам да има някакво отношение).

# 404
Здравейте момичета , много съм разочарована от Лида - Старата формула ! Вече две седмици пия от нея и честно казано не съм впечатлена грам , имам разлика в килограмите , но това определено не е от нея , а от това , че се храня предимно със салати , плодове и леки супички .. В началото ми подтискаше апетита , но само за кратко . Мисля все пак да изпия цялата опаковка , но повече няма да поръчвам ще се справя и без нея 😊☺ Искам да попитам тези които са я пили , кога забелязахте разликата в килограмите .  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт