Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 058
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Момичета почвам от утре Лида нова формула.Пратиха ми я с опаковка,но с нея и 6 броя някакви други розови. ooooh!.Почвам  58 кг.

И на мен ми пратиха с едни розови йероглифи и никакво име на английски, явно е нещо като рекламен продукт, хич не съм ги и пипала. Само че при мен със старата, де. Чакам отчет с първите минуси, че и аз мисля да пробвам новата- със старата ефект НУЛЕВ  bouquet

# 421
В кръга на майтапа,сигурна да ги изпия вместо да се гръмна Joy Joy Joy Joy Joy Joy,ако не ни подейства Лида!

# 422
  • Пловдив
Изпратените  допълнително добавки са бонус.Вижте от сайта   по опаковката на кое съответства ,прочетете как и за какво се употребява и ако Ви устройва пиете,ако   не желаете не пиете....

# 423
Благодаря!!!

# 424
  • София
За евентуалните последствията от Лида (за съжление на руски):
https://www.youtube.com/watch?v=tAdGlZGQ93Q&nohtml5=False

# 425
Здравейте!
Влизам да ви вдъхна кураж и да се похваля Simple Smile. За 10 дни -3,5кг и липса на странични ефекти с новата формула на Лида. Имам още около 4кг за сваляне.

# 426
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро.... от миналата събота до сега съм +300гр. .. ужж не съм уля повече от предните дни..Възможно ли е да е от това, че съм в цикъл ?

# 427
Здравейте!
Влизам да ви вдъхна кураж и да се похваля Simple Smile. За 10 дни -3,5кг и липса на странични ефекти с новата формула на Лида. Имам още около 4кг за сваляне.

Много ми се иска да разбера как продължава процесът на отслабването.
Стискам палци да е все така успешен.
Моля, споделете откъде купихте хапчетата.

# 428
Добро утро.... от миналата събота до сега съм +300гр. .. ужж не съм уля повече от предните дни..Възможно ли е да е от това, че съм в цикъл ?

Напълно. Лично аз преди и по време на МЦ съм до +3 кг, задържам много вода. Претегли се пак като ти свърши.  Wink

# 429
  • Sofia, Bulgaria

Напълно. Лично аз преди и по време на МЦ съм до +3 кг, задържам много вода. Претегли се пак като ти свърши.  Wink
Благодаря...успокоих се.. цял ден се ядосвах, че накрая съм съсипала нещата..

# 430
Аз да се отчета,преди малко се  премерих 56,800. Praynig

# 431
Аз ги пия 14 дни вече, с 2 дни пропуск (не поредни). В началото ми се повдигаше от храна и бях много доволна, а вече си огладнявам и все едно не ги пия вече. Не знам как толкова бързо привикнах, че не действат толкова добре вече.

# 432
Здравейте! Искам да попитам от къде да поръчам ЛИДА, че имам страшна нужда от отслабване, но ме е страх да не ми пробутат някое менте. Моля кажете ми от къде поръчвате. Благодаря!  Embarassed Wink

# 433
На мен ми свърши опаковката, но няма да поръчвам друга, поне за сега. Имам задух ,на нервна почва и със сигурност Лида допринася за него. В началото изпих около 17 таблетки и на 5  6  ден се започна, понеже и без хапове, също ми е ставало така преди години реших, че просто е някакъв период през, който минавам ,но за всеки случай ги спрях. След 20-тина дни ми отмина и ги почнах пак и още на 4-тия ден пак се появи затруднено дишане,но много исках да махна и последните 3-4 кила и ги изпих. Иначе си работи Лида,  но при мен така се получава, сигурно по нататък пак , ще си взема. 😄
Така или иначе на минус 6 килограма съм.И голямо "ДА" доволна съм.👱👧👩😎

# 434
Реших аз да пробвам червения пипер - ужас - даже съм отгоре с кг. Това вече е супер отчайващо.
В момента съм в озонова дупка- виждам се само в черни цветове- грозна, дебела, сбръчкана .......и всички такива. Ще събера ли повече надежди около новата Лида - като за бабичка - вече в менопауза и забавен метаболизъм и какви ли не такива. Малиииииииииии пиеш вода и лепиш - изцяло безконтролно. Вече си мислех, че освен трябва да спра изобщо да се храня - да не смея да погледна към нищо.

Общи условия

Активация на акаунт