Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 032
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Изобщо не съм запозната с въпросният медикамент.
Не разчитането на баркод може да е по много причини - главно грешка при отпечатването на въпросният. Баркодовете по опаковки се печатат от хора и машини - грешки стават (и то много).
По магазините - грешка при въвеждане в системата.

# 451
Баркодът съдържа информация за всеки продукт къде и кога е произведен и т.н. Пробвах с де що има баркодове вкъщи-лекарства, храна, дрехи...всички до един си минават през четец. Случаеност? Не мисла!  Joy

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 17:53 от Шушон

# 452
  • BG-DE
Вярно е, че баркодовете съдържат цялата тази информация но в тези сайтове те се въвеждат, доколкото знам, от потребители  Thinking може да не е въведен, а пък го има и момента, че този продукт май не може да се купи от магазин, а само от сайт и това може да има значение но аз като цяло не вярвам на тези сайтове за проверка на баркода, защото на абсолютно фалшив парфюм ми е излизал верен код  Mr. Green Иска ми се да пробвам Мейзинтанг или Редуктал но не знам кое е по-добро и най-вече от кой сайт да го поръчам, бихте ли ме ориентирали от кои сайтове сте най-доволни?

# 453
Моята Лида я спрях. Изобщо не действа. Пила съм преди 4-5 г. и мисля, че съставките са други.

# 454
  • София
И сега от къде да си купим читави китайски хапчета  Grinning тези Лида и Редоктил?

А по принцип от ефектите които изчетох в темата ми звучи все едно да пиеш амфетамин, ефекта е същ, ококорен като бухъл, съхне ти устата, сърцето ти бие, пиеш вода като след пиянска нощ и въздишаш сякаш ще го родиш, което ме навежда на мисълта че, ама хич не са здравословни, но аз такава мъка мъча с едни 8кг вече почти 1 година, че съм склонна на самоунищожение  Twisted Evil

Сибутрамина(основното вещество в тези хапчета) явно стимулира нервни рецептори в мозъка и повишава някои хормони като адреналин и серотонин та затова така на някой от вас им е приповдигнато настроението и разтупкано сърчицето  Laughing надрусани сте (шегувам се)... (във всяка шега има малко истина де  Laughing ), обаче,
има едно ОБАЧЕ,
Когато накарате един организам да произвежда повече хормон от нормалното с външни фактори (хапчета) и почват тези странични ефекти които изброих по-горе , тялото по пътя на естествена реакция ще произвежда повече естествени вещества бранители които да се борят с тези "натрапници" за да си върне спокойния ритъм. Е... нали се сещате че това ще има последстивия ако се приемат повече от 2-3 месеца... кардиоваскуларни, нервни, не дай боже и бъбречни.

Исках просто да чуете и малко "по-различно" мнение защото, постоянното приемане на такива вещества води до изтощаване на организма и отслабване на имунитета (а ако някой има и генетични предиспозиции за кардио заболявания, става още по сериозно), пък в комбинация и със слаб хранителен режим без нутри вещества си е достатъчно да се замисли човек.

Аз ако ги намеря тези "магични" хапчета ще ги пробвам, но по принцип съм отслабвала с 10-12кг и с тренировки и диета, но нищо не вреди да пробвам с по-лесния начин Wink

Пийте много вода, по възможност не от хладилник, добавете и Селен, Магнезий, Цинк и качествени Мултивитамини в диетата, яжте свежи леки плодове ябълки, грейпфрути, круши, препоръчително до обяд, и леки салатки следобяд, а след определени свалени килограми на пример 5, добвете и/или протеин (рибка и чисто месо на скара) или някакъв въглехидрат ама малко на пример малко варена елда в салатата, тъмна киноа ..... и ограничете млечните продукти (Нямах представа колко много влият на трупането на мазнини, особено кашкавали и тези френски холандски сирена... мазньоч!)
Е... и порциите да са като за коте, не за кон  Laughing

и се движете (само ходене на вън също е добре)!
На пример аз в началото на диетата когато общо взето гладувам, слагам удобни маратонки и отивам до центъра на Сф пеша, пия една вода и се връщам пеша. Чудесно е!
После като дойде монента да добавя и протеини почвам да правя някакви упражнения в къщи с леки гирички.

Успех!  Peace

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 20:27 от •▪Lina De Divina▪•

# 455
Здравейте и от мен Simple Smile Пия Лида стара формула от две седмици,на килограми не знам колко съм свалула,не се тегля,но по дрехите съдя,че резултата е добър Simple Smile Пила съм ги и преди,за месец бях свалила 8 кг.,писле взех Мейзитанг,ефект нулев...бях се постегнала,но с втората ми бременност се наклах стабилно,+28 кг. Sad Взех да слабея вече,ама...мъка,мъка..та направи ми впечетление,че кутията е на руски език,и червения знак горе липсва,някой попадал ли е на такива?Вие от къде поръчвате? Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 22:48 от Джин-Джин

# 456
Здравейте,
онзи ден поръчах от Без глад - Лида нова формула.
На мен също ми прави впечатление, че всичко е на руски.  Laughing

Дано да действат!! Peace Praynig

# 457
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile Пия Луда стара формула от две седмици,на килограми не знам колко съм свалула,не се тегля,но по дрехите съдя,че резултата е добър Simple Smile Пила съм ги и преди,за месец бях свалила 8 кг.,писле взех Мейзитанг,ефект нулев...бях се постегнала,но с втората ми бременност се наклах ставилно,+28 кг. Sad Взех да слабея вече,ама...мъка,мъка..та направи ми впечетление,че кутията е на руски език,и червения знак горе липсва,някой попадал ли е на такива?Вие от къде поръчвате? Simple Smile

Джин джин, а от къде я купи Лида стара формула?

# 458
Здравейте и от мен Simple Smile Пия Луда стара формула от две седмици,на килограми не знам колко съм свалула,не се тегля,но по дрехите съдя,че резултата е добър Simple Smile Пила съм ги и преди,за месец бях свалила 8 кг.,писле взех Мейзитанг,ефект нулев...бях се постегнала,но с втората ми бременност се наклах ставилно,+28 кг. Sad Взех да слабея вече,ама...мъка,мъка..та направи ми впечетление,че кутията е на руски език,и червения знак горе липсва,някой попадал ли е на такива?Вие от къде поръчвате? Simple Smile

Джин джин, а от къде я купи Лида стара формула?

Не знам дали тук трябва да кача линка,амааа карай Simple Smile http://www.originalnalida.com/  ето от тук Simple Smile

# 459
Аз сега съм на Супер Слим.......нищо!Но ми е 5 ден.

# 460
И аз отново тук, скоро не съм поръчвала нищо. Лида не съм взимала, от изчетеното няма положителни коментари, Мейзи винаги ми е действало, колебая се дали отново да не заложа на него,  Whistling

# 461
В старите теми,четох,че има доволни от Супер слим,знам ли аз...но ще редувам,защото ще привикна ако карам 3 месеца на Лида Simple Smile Днес извърших грях,ядох пържени тиквички,че и чаша газирено и парче кекс...сега ми е много тъпо...толкова дни внимавах и днес не устоях просто на тиквичките Simple Smile

# 462
Супер Слим от ''Безглад"" пълен боклкук.............

# 463
Здравейте!
За капсулите " Лида" не бях чувала преди да прочета за тях тук,но имам опит с друг вид китайски капсули.
"La Jiao Shou Shen за отслабване" - с лют червен пипер.Първият път когато ги поръчах (от семейна приятелка) дойдоха за около 3 седмици,защото не бяха от България.Започнах да ги пия. След 3тия ден нямах грам апетит,устата ми постоянно пресъхваше и следователно пиех по много вода,около 2-3 литра на ден ( аз съм много скарана с водата-по принцип пия по мах 500мл на ден). В един момент ми се налагаше да ям насила ,защото ме беше страх да не припадна някаде. За около месец свалих 8кг.Спрях ги. Задържах килограмите 3 месеца.Дойде зимата и реших да започна да ги пия отново, за да не кача килограми.Направих нова поръчка ,но тъй като не ми се чакаше толкова време(3 семици) ги поръчах от български сайт. Дойдоха след 2дни.(Тук е момента да кажа ,че тези хапчета за поредното нещо,което българските производители развалят и правят пълен боклук.) Започнах да ги пия, но този път греда.След 1 седмица пиене,нямах и грам свален.Бях много разочарована и си каза,че повече няма даги пипна.Останалите ги дадох на моя приятелка и тя да пробва,но при нея резултата беше ... качи 4 кг. Оттогава си казах ,че повече такива експерименти -НЕ.Спорт и правилно хранене му е майката!

# 464
Здравейте!
За капсулите " Лида" не бях чувала преди да прочета за тях тук,но имам опит с друг вид китайски капсули.
"La Jiao Shou Shen за отслабване" - с лют червен пипер.Първият път когато ги поръчах (от семейна приятелка) дойдоха за около 3 седмици,защото не бяха от България.Започнах да ги пия. След 3тия ден нямах грам апетит,устата ми постоянно пресъхваше и следователно пиех по много вода,около 2-3 литра на ден ( аз съм много скарана с водата-по принцип пия по мах 500мл на ден). В един момент ми се налагаше да ям насила ,защото ме беше страх да не припадна някаде. За около месец свалих 8кг.Спрях ги. Задържах килограмите 3 месеца.Дойде зимата и реших да започна да ги пия отново, за да не кача килограми.Направих нова поръчка ,но тъй като не ми се чакаше толкова време(3 семици) ги поръчах от български сайт. Дойдоха след 2дни.(Тук е момента да кажа ,че тези хапчета за поредното нещо,което българските производители развалят и правят пълен боклук.) Започнах да ги пия, но този път греда.След 1 седмица пиене,нямах и грам свален.Бях много разочарована и си каза,че повече няма даги пипна.Останалите ги дадох на моя приятелка и тя да пробва,но при нея резултата беше ... качи 4 кг. Оттогава си казах ,че повече такива експерименти -НЕ.Спорт и правилно хранене му е майката!

Не ги произвеждат Бг производители. Просто някой продукт, който е работещ, винаги след време го развалят. В това съм се убедила. И пак трябва да се търси някой нов и работещ...

Общи условия

Активация на акаунт