Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 971
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,моята Лида в шише дойде на 19 декември и изпих 4-5 хапчета,след което спрях и реших след празниците да продължа.Като симптоми имах сухота в устата и чувството за жажда, и изненадващо за мен МЦ никакъв го няма -на някой случвало ли му се е това?Това трябва да е някаква реакция на организма ,защото за първи път пия такива хапчета знам ли ... newsm78.Сега съм в чудене да изчакам ли първо да ми дойте и след това да почна да ги пия  или направо да ги почна.

# 571
  • София
И аз си закупих Лида в шише от оргинална лида,пия ги вече 6 ден,но освен ,че са ми непрекаснато студени ръцете и краката(може и от времето да е) нямам никакви странични ефекти,но и никакъв ефект на килограмите или апетита Cry Преди доста години пих пак Лида имах си страниччните ефекти и свалих само 4 кг Sad Или на мен не ми действат или  са пуснали и от тях фалшиви Cry   

# 572
Здравейте! И аз купих от лидата в шише от фейсбук страницата, която препоръчахте тук. Ще започна да я пия от понеделник. Преди години пих Лида и свалих доста килца. Сега пак имам над 15кг след бременност, които вечв година след раждането не падат. Дано има ефект!

# 573
  • ...на безопасно
И аз си закупих Лида в шише от оргинална лида,пия ги вече 6 ден,но освен ,че са ми непрекаснато студени ръцете и краката(може и от времето да е) нямам никакви странични ефекти,но и никакъв ефект на килограмите или апетита Cry Преди доста години пих пак Лида имах си страниччните ефекти и свалих само 4 кг Sad Или на мен не ми действат или  са пуснали и от тях фалшиви Cry   

Аз съм на 3- ти ден. Имам няколко часа след приема ледени тръпки по тялото, ръцете ми са ледени също и понякога леко замайване.
За  липса на апетит - не съм забелязала кой знае каква , но да - отчитам намаление.
Безсъние по принцип си имам, така че не мога да съм категорична, че е от Лидата.
Днес изпих 2 кафета, просто с едно само дремя като мисирка цял ден на работа.

# 574
Аз току що си поръчах втора опаковка лида. Доволна съм. Страничните ефеки отшумяха, само сърцебиене остана от време на време. И липса на апетит за сладко  Laughing което ми беше най-желаното. Дори цигари пуша много по-малко  Thinking Вода пия доста, наспивам се по-бързо, но тозид/ефект ми харесва, че все не ми стига времето  Laughing
Сега за килцата- имах малко да свалям, до 15 ден нямах нито грам свален  Crossing Arms почти се бях отказала, но съм 20тия с изненада видях, че съм с 3 кг. по-лека. Видимо съм отслабнала, забелязват го приятелите ми. Остават ми 2-3кг. до идеалното за мен тегло, та реших да пия и втората кутийка през ден-два.
Цикълът ми си дойде навреме, не е закъснял.
Ще пиша пак след месец. Успех на всички и постигнати цели през 2017!

# 575
  • Пловдив
JLo,от къде ги поръча?

# 576
https://www.originalnalida.com/produkt/slimming-lady/
Вижте, тук има и други продукти, някои от които не са китайски, а от САЩ или Мексико

# 577
Здравейте,от кой сайт си поръчвате хапчетата ? Simple Smile

# 578
От тук https://www.originalnalida.com/produkt-kategoriya/lida-daidaihua/
сайта го видях от темата  Mr. Green

# 579
Хайде да сподели някой мнение, как вървят нещата? Доволни ............ и малко да бутнем темата !

# 580
Здравейте момичета! Имах няколко лични съобщения,но понеже не съм много в час с сайта не успях да отговаря,за това пиша тук. Хапчетата който пия купувам от моя приятелка. Тя ги поръчва от Али експрес. И двете живеем в чужбина, затова няма как да поръчам и на вас. Но пък който иска успешно може да си ги поръчах и от там. Струват от 13 до 20 евро според зависи от кой продавач ще ги поръчаш. Моята приятелка поръчва от няколко и всички действат. На рекламата на обявите ги рекламират, като чиста Гарсиния Камбоджа на опаковката пише fugo gel. Та това е. За съжаление не знам как да прикача снимка, ако някой има още въпроси относно хапчетата пишете тук. С удоволствие ще отговоря. Също да вметна,че в този сайт има и оригинална Лида шише и таблетки и цената им е в пъти по евтина. Единственият минус е че доставката е около месец.

# 581
Може ли да напишеш кой е сайтът...

# 582
# 583
Във фидбека на капсулите от линка,има снимки на два вида бяло шишенце и лилаво пликче . Виждам , че на пликчето пише fugo+, но на шишенцето не се вижда.  Твоите от кои са? Ще ги поръчам веднага.

# 584
Във фидбека на капсулите от линка,има снимки на два вида бяло шишенце и лилаво пликче . Виждам , че на пликчето пише fugo+, но на шишенцето не се вижда.  Твоите от кои са? Ще ги поръчам веднага.
Аз пия от розовата опаковка. Другите капсули мисля, че ги изпращат като подарък. Пуснах примерна обява. Преди да поръчате разгледайте и другите продавачи, четете коментарите на обявите за да се уверите действат ли и продавача коректен ли е ( рятко се случва да не е, но все пак...)

Общи условия

Активация на акаунт