Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 365
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, втори ден пия лида стара формула, но нямам нито един от симптомите. Случвало ли се е при някоя от вас? (поръчах таблетките от без глад)

# 631
Момичета здравейте, нахлувам с молба ако някои поръчва от алиекспрес да ми пише на лично.
Благодаря !

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 20:54 от Fireche

# 632
Здравейте, втори ден пия лида стара формула, но нямам нито един от симптомите. Случвало ли се е при някоя от вас? (поръчах таблетките от без глад)
Фалшиви са, ако не изпитвате жажда, ситост, запек, нарушение на съня и учестено сърцебиене.
Допълнителни симптоми могат да бъдат задъхване, гадене, изпотяване (особено нощем) или световъртеж.

# 633
Фалшиви са, ако не изпитвате жажда, ситост, запек, нарушение на съня и учестено сърцебиене.
Допълнителни симптоми могат да бъдат задъхване, гадене, изпотяване (особено нощем) или световъртеж.

Страничните ефекти не са задължителни  Naughty Доказано е, че след няколко дни отшумяват ... сигурно и хапчетата стават фалшиви след няколко дни  newsm78 Факт е, че в момента по-добре работеща лида е тази в шишенцето, но и другите си имат действие, просто по-слабо, без значение от доставчика или търговеца в китай. Вие на каква база отсичате кое е истинско и кое фалшиво? При мен Но Шпа не помага при стомашни болки при МЦ, а при много други мои приятелки помага. Моето Но Шпа фалшиво ли е?

# 634
Здравейте, купих си мейзитанг таблетки, на опаковката на които пише по какво да различим фалшивия от истинския - трябвало да има гравиран инициала на мейзитанг, но на моите няма такова нещо и на самия блистер отзад надписите са на руски и китайски. Та въпроса ми е този фалшив ли е или не?

# 635
Mama_be радвам се да прочета, че си по-добре
и неразположението ти не се дължи на хапчетата.
Моите все още не са дошли, макар че ги поръчах
преди около 1м от препоръчания продавач.
вялост .....
Скрит текст:
Neolexan SR.
.

# 636
Моите хапчета пристигнаха сравнително бързо.  Вече ги пия 4-5 дни резултат  за сега незнам не съм се мерила. Мога само да кажа, че нямам сърцебиене нито световъртежи,  само жажда и неспокоен сън.  Апетит никакъв чак не мога да повярвам,  че се засищам с много  малко храна.

# 637
Mama_be радвам се да прочета, че си по-добре
и неразположението ти не се дължи на хапчетата.
Моите все още не са дошли, макар че ги поръчах
преди около 1м от препоръчания продавач.
вялост .....
Скрит текст:
Neolexan SR.
.

Имаше Китайска нова година и затова може би се бавят. С PostNL ли е доставката? Ако е с тях ще дойдат скоро.

# 638
Здравейте, записвам се и аз в темата - пия от днес новата ЛИДА в пластмасовата кутийка, поръчана от фейсбук групата. Миналата година бях свалила 10-тина килограма от общо 20-25, които имам за сваляне. Но... спрях да работя и сега вкъщи голям глад и изкушение. И си върнах свалените килограми.
 А малкият е на 2 г. 6 м. Нямам никакво оправдание да съм дебела.  #Crazy
Та така..днес пих първото хапче и о, чудо! Нямам апетит...Леко ми се гади, но само толкова че да не ми се яде нищо. Жаждата е на лице. Главоболие за сега нямам, само леко загряване на тялото. Но ми е много странно, че нищо не ми се яде - това ми се случва за първи път. Не съм се теглила още, направо ме е страх от кантара, но предполагам, че стартирам от 87-88, дано не са повече.... Целта ми е поне 70, като идеалното тегло по принцип ми е 65. Мисля да включа и спорт - упражнения вкъщи. И все пак да се насиля да се храня 3 пъти дневно, но само с полезна и чиста храна. Смятам, че с пълен глад после има сигурен йо-йо ефект...

Ами това е! Успех на всички отслабващи! bouquet

# 639
  • ...на безопасно
Аз да попитам - втората опаковка като се пие, отслабва ли се или е само за поддържане на килограмите?

# 640
здравейте момичета,купих си редукта депо,но не ми понасят,много ме замайват,ако някоя от вас е решила да ги пие да ми пише,продавам ги за 20 лева,изпила съм само две таблетки,струват 50 лева

# 641
  • Sofiq
Аз да попитам - втората опаковка като се пие, отслабва ли се или е само за поддържане на килограмите?

По принцип се отслабва, ако имаш още да сваляш, но от опит първите кг винаги най-трудно се свалят и после става по-трудно.

# 642

По принцип се отслабва, ако имаш още да сваляш, но от опит първите кг винаги най-трудно се свалят и после става по-трудно.

Потвърждавам, но и е и логично  Party Излишните килограми в последствие стават по-малко, организмът превиква и т.н., но през поддържащия цикъл могат спокойно да се свалят още около 3кг  Praynig  bouquet

# 643
Tonishinka моля те пиши ми на лични.

# 644
Втори ден на Лида и апетитът все още го няма. Леко ми е лошо и затова явно не ми се яде, но нямам главоболие, световъртеж, сърцебиене и т.н. Вчера се чувствах енергична до 12, но след това легнах и спах непробудно до 7. Имам повече енергия да играя с малкия и да си правя упражнения.
Един въпрос - колко месеца може да се приема тази Лида от пластмасовата кутия?

Общи условия

Активация на акаунт