Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 622
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
губи се апетит и трябва да пиеш много вода.

# 91
Да не е някой от поредните рекламни трикове за зарибяване на желаещи да се вталят  newsm78

в описанието прочетох Редукта депо на Фармтек   -   Има повишен риск от развитие на сериозни, но нефатални сърдечно-съдови усложнения като миокарден инфаркт при пациенти с тежка форма на затлъстяване. от тук
Тук пък пише че  миокарден инфаркт  е животозастрашаващ

# 92
Аз разбирам, че е същото като линдакса. Аз имам опит с последното, резултатите бяха впечатляващи и се чувствах добре от тях.

# 93
Някой може ли да ми каже мнение  за Витаслим?

# 94
След като Редукта депо не се продава в аптеките, по- добре да не се рискува с него. Аз както споменах по- горе пих Редуктил, когато се продаваше свободно и ми действаше изключително зле на нервите и на психиката. Но наистина отслабнах. Спомням си, че даже ръцете ми трепереха... бях избухлива, с постоянно вътрешно напрежение и безпокойство, с безсъние, все едно под някаква наркоза.

# 95
редукта депо е същото като редуктила,само че съдържанието на сибутрамин в редуктила отговаряше на истината,защото тогава се продаваше в аптечната мрежа.сега нещата са различни и реално не се знае колко сибутрамин има в тях.освен това е същото като редукта.просто фирмите са различни и цените .действието е същото,рисковете огромни.

# 96
  • тук и там
Мисля да пробвам Мейзитанг силна формула-трябва ми малко помощ в отслабването,защото трудно се справям със   апетита си.От доста време съм все на някаква диета,но свалям много бавно килиграмите и губя мотивация.Преди 6-7 години съм пила Лида-от първата която се появи на българския пазар и бях поотслабнала доста.После след първото си дете съм пила Супер слим-но нямаше абсолютно никакъв ефект.От къде си купувате мейзитанга?Насочила съм се към  сайтовете"без глад" или "слимфит"-но ми се ще някой който е купувал от там да изкаже мнение дали имат ефект  при него закупените от там продукти?

# 97
Мисля да пробвам Мейзитанг силна формула-трябва ми малко помощ в отслабването,защото трудно се справям със   апетита си.От доста време съм все на някаква диета,но свалям много бавно килиграмите и губя мотивация.Преди 6-7 години съм пила Лида-от първата която се появи на българския пазар и бях поотслабнала доста.После след първото си дете съм пила Супер слим-но нямаше абсолютно никакъв ефект.От къде си купувате мейзитанга?Насочила съм се към  сайтовете"без глад" или "слимфит"-но ми се ще някой който е купувал от там да изкаже мнение дали имат ефект  при него закупените от там продукти?

Kaisia, за съм с две ръце за новата формула на Лида на безглад  Peace. От доста време не съм им пробвала мейзито, затова не мога да дам мнение.

bouquet

# 98
  • тук и там
Благодаря,BeBoLiNkATa!  bouquetЩе пробвам тогава новата Лида-да видим ще действа ли при мен.Последно като пих Супер Слим-това преди 3-4 години,не отслабнах и грам,а ходех с разширени зеници по цял ден.Тогава и се отказах от тези китайски хапове,но сега-след раждането на второто дете имам спешна нужда от помощ и пак ще пробвам.Надявам се да се похваля скоро със някой и друг свален килограм. Simple Smile

# 99
а може ли и на мен да кажете от къде поръчвате качествена лида

# 100
е точно пък от този сайт ми бяха дали подарък един блистер лида и един мейзи ,за нищо не стават.

# 101
  • тук и там
е точно пък от този сайт ми бяха дали подарък един блистер лида и един мейзи ,за нищо не стават.
За "без глад" ли става въпрос?От къде тогава да поръчам-обърках се вече...?От Slimfit-bg.com някой да е поръчвал?Има мнения на въпросния сайт-но предвид само положителните и тук-там оплакване за смачкана опаковка примерно,малко ме съмняват дали не си ги пишат те самите newsm78

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 16:50 от Kaisia

# 102
правят си реклама
на прав път си
имат си щурченца из всички групи и пишат за да зарибяват
начините им сА манипулативни и не знаеш кой стои зад компа
а защо ли е така?
защото вече затегнаха контрола по митниците и хаповете за отслабване не съдържат сибутрамин и амфетоподобни,от които се махаха драстично кила.за това от който и сайт да си поръчаш-няма ефект!
ако си намериш от някъде такива,дето те зареждат с енергия и ти се губи апетита,рискуваш да умреш ,защото се правят в гадни лабораторийки и студентчета по химия ,медицина и биология експериментират......да продължавам ли/,същите които правят пико и амфетоподобни акита.....

# 103
  • тук и там
Поръчах си от новата Лида от безглад.Ще видим как ще ми се отрази-надявам се да ми помогне в отслабването,ще пиша има ли ефект или не след една-две седмици.

# 104
Поръчах си от новата Лида от безглад.Ще видим как ще ми се отрази-надявам се да ми помогне в отслабването,ще пиша има ли ефект или не след една-две седмици.

Дано при теб  да имат действие. Давай редовно отчети пред десетина дни дни, ще те следим    smile3521

Общи условия

Активация на акаунт