Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 555
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета моля ви за съвет мисля да си взема мейзитанг стара формула 2 блистера от кой сайт ще ми препоръчате и въобще имали смисъл от тези хапчета?

# 76

Мисля, че все още се намират действащи добавки. Казвам го от личен опит. Поръчах си продукт с името Sibutramine 20mg и мисля, че ефекта е като този, за който така често се споменава.

Това си е доста мг сибутрамин  newsm78, но мен  10мг  ми действаха ужасно, а с 20мг направо ще се гътна. Стига да действат разбира се, защото може да е търговски трик.

P.S.  ако не е тайна от къде се сдоби с него?

# 77

Мисля, че все още се намират действащи добавки. Казвам го от личен опит. Поръчах си продукт с името Sibutramine 20mg и мисля, че ефекта е като този, за който така често се споменава.

Това си е доста мг сибутрамин  newsm78, но мен  10мг  ми действаха ужасно, а с 20мг направо ще се гътна. Стига да действат разбира се, защото може да е търговски трик.

P.S.  ако не е тайна от къде се сдоби с него?
Ами, силно ми действа, всмисъл, че ме изсмуква, като парцал ходя... но мисля, че е от неяденето, прималява ми.
P.S. Тук от БГ го взех.

# 78
Извинявай, за въпроса, но от къде го поръча?Simple Smile

# 79
Извинявай, за въпроса, но от къде го поръча?Simple Smile
На лични ли трябва да кажа newsm78

# 80
Може и тук. Не мисля, че е реклама, все пак аз попитах. Simple Smile

# 81
На лични.

# 82
Някой ще ми каже ли дали мейзитанг действа?

# 83
  • Пловдив
Някой ще ми каже ли дали мейзитанг действа?
Не

# 84
 Откъде да си поръчам истинска ЛИДА.Вече много пъти попадам на фалшива и ми писна.Някой да помага, ако можее Sad Sad Sad

# 85
Здравейте,

Искам да ви споделя нещо от личен опит с мейзитанг. Пих няколко пъти и първите две опаковки имаха ефект, но следващите две които след месеци пих нямаха никакъв ефект - отслабване. За сметка на това ме сцепи главата от болка, нервност, сърцебиене и свтовъртежи.

Четох, четох целия гоогъл прерових и дори си направих експеримент с последните две опаковки. Като съдържание в последните няй -вероятно нямаше сибутрамин...няма как да го докажа естествено. Но 100% мога да ви гарантирам че срока на годност им беше преправян 2 пъти на едната на другата може би 3... Всички опаковки отвън имаха разлика в цветовете.  А що се отнася до течността в хапчетата беше прозрачна. На блистерите липсва обозначен срок на годност.
Сигурна съм, че много от вас може би не са изхвърлили всички опаковки... Обърнете внимание на това!

Пълно е с ментета. А сайтовете който гарантират, чрез някакви сертификати са също измама. Не се връзвайте и не си давайте парите залудо.

Така наречените стари формули са просто стари опаковки или фалшификати. А новите "формули" отново ми е под съмнение до колко имат в съдържанието си активни съставки.

# 86
Някойй по моя въпрос с истинската лида?

# 87
Какво разбираш под истинска?
 Всички които се предлагат на Бг пазара за истински - внос от Китай, но  НЯМАТ   вече сибутрамин.   Това важи за всички  добавки, не само внос от Китай. 

# 88
Здравейте,

от доста време чета форума за китайските хапчета,до сега нямах време да се регистрирам,за да споделя мнение.
Преди година и половина пих тези с лютите чушки и имаше доста добър ефект ,като нямаше йо-йо ефект.

Възвърнах си килограмите и дори качих доста повече от едни противозачатъчни!!!

Поръчах си днес мейзитанг,дано подейства.

Иначе правих 12 дни на диетата на Ваня Червенкова имам резултат 5 килограма,не съм ги върнала,но имам да свалям още 10 кг,а нямам нерви за тази диета.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 89
Здравейте! Искам да попитам някой дали е ползвал Редукта депо на индийската фирма Фармтек, съдържа 10мг сибутрамин. Ето го http://sportnihrani.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … C%D0%B3/#/170/665

Общи условия

Активация на акаунт