Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 705
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Kaisia   ot koi sait sega porucha lida? Shtot mislq da poruchvam tazi sedmica. I molq te spodeli spirali apetita zashtoto to si prolichava oshte ot purvata kapsyla!!! Koe e mente i koe original Simple Smile
_________
Пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 20:23 от AnMary

# 196
  • тук и там
Kaisia   ot koi sait sega porucha lida? Shtot mislq da poruchvam tazi sedmica. I molq te spodeli spirali apetita zashtoto to si prolichava oshte ot purvata kapsyla!!! Koe e mente i koe original Simple Smile
Аз по-горе съм писала от кой сайт поръчвам-от същият,от който поръчах и мейзитанга.Ще пиша-има ли ефект-като я получа(вероятно другата седмица,не съм в БГ)

# 197
  • Sofiq
Нямам опит със споменатия сайт конкретно, но аз от лидата на която попадъм напоследък имам минимален ефект да не кажа никакъв, но с мейзито точно стара формула са добре нещата.

# 198
Аз да чукна на дърво постигнах доста добри и дългротрайни резултати от комбинацията на фитнес + мейзитанг стата формула но се оказа, че задържам доста вода. Препоръчайте нещо моля, ако някой е намерил нещо читаво с тази цел конкретно.

Пробвай с екстракт от бреза, бута доста водата!

Успех

bouquet

# 199
  • Sofiq
Аз да чукна на дърво постигнах доста добри и дългротрайни резултати от комбинацията на фитнес + мейзитанг стата формула но се оказа, че задържам доста вода. Препоръчайте нещо моля, ако някой е намерил нещо читаво с тази цел конкретно.

Пробвай с екстракт от бреза, бута доста водата!

Успех

bouquet

Мерси много, започвам го направо!  Peace

# 200
  • тук и там
И моята Лида(нова формула) пристигна и днес започнах пак да я пия..Ами-действа си..или айде да не подведа някой-на мен ми действа поне. PeaceНай-голямото доказателство за това е,че ММ пече хляб на обяд и ми предложи-а аз му отказах най-хладнокръвно Mr. GreenНали си представяте как миришеше кухнята на прясно изпечен хляб...без Лидата не бих могла по никакъв начин да устоя на искушението.Този моят апетит е ужасен -имам воля да спортувам,ама не мога да озаптя апетита си Close
Мисля да продължавам с Лидата-докато сваля килограмите които искам.За след това не ми се мисли-то хубаво ми действа,ама цял живот на Лида не става!Между другото -имам и адски много енергия-иначе едва гледам обикновено покрай грижите за бебето.

# 201
И моята Лида(нова формула) пристигна и днес започнах пак да я пия..Ами-действа си..или айде да не подведа някой-на мен ми действа поне. PeaceНай-голямото доказателство за това е,че ММ пече ............................

Страничните ефекти като жажда, пресъхване на устата, безсъние и т.н. имаш ли?

# 202
  • тук и там
И моята Лида(нова формула) пристигна и днес започнах пак да я пия..Ами-действа си..или айде да не подведа някой-на мен ми действа поне. PeaceНай-голямото доказателство за това е,че ММ пече ............................

Страничните ефекти като жажда, пресъхване на устата, безсъние и т.н. имаш ли?
Не.Пия повече вода от обикновено-и това е,но аз съм им свикнала-не ги пия за първи път.Спя си много добре даже,ако бебето ми позволи...

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 07:05 от Kaisia

# 203
Здравейте, от известно време следя тази тема и искам да поздравя дамите за волята и за отговорите на моите запитвания, имам неприятни странични ефекти от лида и от ла джао и бих и скала да пробвам тези лепенки - Derma V10 имате ли опит с тях дами и заслужава ли си да си дам парите, че вече се заринах с разни зелени кафета  и други продукти вие знаете за какво говоря
благодаря предварително

# 204
LIPO 8 SUPER BURN SLIM    за тези хап4ета ли става въпрос, ако не кажете как се казват
и аз искам да сваля по някое кило, но нестава

# 205
LIPO 8 SUPER BURN SLIM    за тези хап4ета ли става въпрос, ако не кажете как се казват
за лепенки става въпрос Derma V10  така се казват във бг сайт са, реклама от фейсбук беше

# 206
за лепенки става въпрос Derma V10  така се казват във бг сайт са, реклама от фейсбук беше

Дано само да не са като лепенки за отказване на цигарите  Naughty

# 207
Здравейте!
И аз се интересувам от тези хапове. От къде се поръчват, колко струват...
Благодаря ви  Heart Eyes

# 208

Дано само да не са като лепенки за отказване на цигарите  Naughty

Пълна измама се оказват тези Derma V 10, открих тема тук и няма доволни, давам линк,
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574521.120;topicrefid=20
 и също така и репортаж по БНТ свързан з измамните лепенки, добре че не си дадох парите напразно
http://bnt.bg/bg/news/view/78223/falshivi_lepenki_za_otslabvane

# 209
  • Sofia
А от къде мога да си купя истинска Лида? Купих една,но тя не действа.Някой знае ли момичета?

Общи условия

Активация на акаунт