Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 094
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Четохте ли в Блиц за жената от Благоевград, която едва не е умряла заради Лида?

# 331
Четохте ли в Блиц за жената от Благоевград, която едва не е умряла заради Лида?

Блиц  Mr. Green Все едно да повярвам на статията в Уикенд за мъжа, който свалил 85кг със зелено кафе  Joy То вече на БТВ и Нова не може да се вярва, а какво остава за жълтурите.

# 332
  • тук и там
Преди два дни си получих Лидата(две опаковки)-накарах нашите да ми я изпратят със куриер.Пристигна без опаковка.Действие-доста по-слабо от предишната,но все пак действа.Само че след два дни прием забелязах леко подуване на шията..там ,където е щитивидната железа...Та си мисля,че е от нея-до сега не съм имала проблеми със щитовидната железа.Може да си въобразявам,но едва ли-след като ми направи впечатление като се погледнах във огледалото...Чувствам се добре,нямам никакви оплаквания ...но мисля да не рискувам повече.Аз бях със Лидата до тук.Мисля че може да има във нея тиронин(Т3),ила както се казва този хормон който се произвежда от щитовидната железа и влияе на метаболизма. АЗ поне ме мисля да си разбутвам хормоните за сметка на отслабването.Продължавам по трудният начин  Peace

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 07:51 от Kaisia

# 333
Аз също приключих с нея.От понеделник вечер съм с куп проблеми,които съм сигурна са в следствие на нея.На всичко отгоре не смея да кажа на лекаря,че съм я пила

# 334
Аз също приключих с нея.От понеделник вечер съм с куп проблеми,които съм сигурна са в следствие на нея.На всичко отгоре не смея да кажа на лекаря,че съм я пила

Какви странични ефекти получи?

# 335
В понеделник вечерта получих задух.В спешното ми изписаха АБ.ПО-късно вечерта вече едва дишах,със сърцебиене и бодежи.Във вторник едва избутах деня-сърцебиене,световъртеж,потене,задух,болки в гърдите.Мислех си,че или съм направила инфаркт,или съм в прединфарктно състояние.Вчера бях по-добре.Днес пак проблеми.На всичко отгоре бяхме на почивка.Днес след преглед от личната и след спирометрия(защото се съмнявах за инфаркт или пневмония),тя и алерголога казаха нервна криза  Shocked
А аз не съм мн убедена,но ще пия изписаното няколко дни и ще видя има ли резултат

# 336
  • Sofiq
Точно от лидата са тези странични ефекти. И при мен беше така в началото като пих за първи път, после отшумяха.

# 337
И аз съм имала подобни симптоми  от лида и от мейзитанг (мейзитанг преди 5 години, когато беше истински). След 5-6 дни отшумяват със сигурност, а при доста хора дори не се проявяват изобщо. Така е когато хапчетата работят, защото от други съвсем няма файда и само пари на вятъра... Naughty

bouquet

# 338
Уау, съжалявам, момичета. Много неприятно

# 339
Спрях хапчетата в понеделник,а това чудо продължава .
Кажете пиещите резултати до момента

# 340
Спрях хапчетата в понеделник,а това чудо продължава .
Кажете пиещите резултати до момента
За "протокола" да докладвам : Simple Smile
Чувствам се добре като изключа това ,че трудно спя ,но пък ,като се замисля... То откакто малкия се роди и без това нямам и една вечер пълноценен сън, така че не съм впечатлена този страничен ефект. Не съм загубила напълно апетита си, но определено ям доста малко като количество. Кантара ми показваше 67,600 кг. преди 11 дни ,сега към днешна дата съм 65 сутрин на гладно . Изпила съм общо 8 таблетки за 11 дни (понякога сутрин забравям ,а като се сетя е вече следобед).  Tired

# 341
Ами да и аз усещам лек задух, на първото хапче имаше и сърцебиене. Тези странични ефекти отшумяха. Свикнах почти да се храня с по 600 калории на ден. По слабичко действат хапчетата и имам апетит, но като пия 1-2 чаши вода в такива моменти, хапчетата явно пак се активират и глада и апетитът преминават. Продължавам с лидата, имам много видими резултати, всички ги забелязват. Скоро ще ви кажа и в килограми, че нямам кантар вкъщи.

# 342
След почти година отсъствие и аз да се запиша. Не усещам никакви странични ефекти, освен че не ми се яде нищо (леко гадене), но мисля, че това е ефекта.  Определено им действа лидата. Преди 9 дни я почнах от 63кг и сега съм 60кг сутрин на гладно. Преди съм имала малко повече дискомфорт, но може би съм се адаптирала и сега се чуствам страхотно.  Peace

# 343
За новата лида от безглад ли са позитивните ви отзиви?

# 344
Някои от пиещите лида има ли проблем с в-цето. Сигурно от поне 4 дни не съм имала "повик ". Дайте съвет,Моля.

Общи условия

Активация на акаунт