Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 090
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Браво на вас,момичета.Аз се чудя дали в лаборатория на цибалаб могат да изследват хапче.Мн ми е интересно да разбера какво наистина има,а и при мен имаше ефект,ама пусто шубе-сега пия деанксит и не смея да ги пия

# 346
  • тук и там
И аз като dalia1986...На мен ми няма нищо ,нямах никакви странични ефекти.Лятото като ги пих също-добре се чувствах и свалях килограми..Но  ме  е страх  и мен,то-веднъж ми няма нищо,втори път- нищо,ама третия път знам ли какво ще стане.И на мен ми е любопитно какво има вътре. Peace

# 347
Аз съм 99.9% сигурна,че в тях има сибутрамин.От там идва и ефекта.Но през годините съм пила толкова варианти на сибутрамина,че вече ме е страх да рискувам

# 348
  • тук и там
Не знам.Аз нямах никакви странични ефекти,добре се чувствах.Странното е че и не изпитвах жажда,както повечето. newsm78 Това подуване на шията ме притесни..За това си помислих,че иамат някакво вещество,което влияе на щитовидната жлеза ,а по този начин и на хормоните очастващи във метаболизма като го засилват.Може обаче и да си въобразявам-не съм ендокринолог,че да мога да кажа това  леко подуване-щитовидна жлеза ли е ,може и винаги да си е било там..Държа си ги в шкафа,за по-лоши времена евентуално ,ако съвсем се отпусна:mrgreen:

# 349
Някои от пиещите лида има ли проблем с в-цето. Сигурно от поне 4 дни не съм имала "повик ". Дайте съвет,Моля.

Пробвай с повече чайове и зелени храни и... лаксена, ако продължава да е така положението.

Колкото до това, колко са опасни хапоците, мога да уверя всички, че след толкова много години на различни формули на мейзитанг, лиди, редуктили, инхуата, профилактики с английска сол и фрешове и какво ли още не, и съм по-здрава, и се чувствам по-добре и изглеждам по-добре от колежките ми, които нищо не пият, защото е химия, ама са с наднормено тегло, без самочуствие и се хранят много по-нездравословно от мен.   #Cussing out А и аз специално от Лидата на бежглад не съм забелязала никакви "дефекти"

Честита баба марта на всички, Бъдете живи и здрави и румени и засмени  bouquet

# 350
Момичета, чета темата, но не ми става ясно новата или старата Лида действа и от кой сайт е тази, която в последно време отчита резултатите с минус на кантара?

# 351
Момичета, чета темата, но не ми става ясно новата или старата Лида действа и от кой сайт е тази, която в последно време отчита резултатите с минус на кантара?
В повечето случаи става въпрос за лида от безглад  (нова формула )

# 352

Аз пък останах с впечатление, че е по-хубава старата формула. Аз от нея нямам ефект- ще пробвам явно и новата

# 353

Аз пък останах с впечатление, че е по-хубава старата формула. Аз от нея нямам ефект- ще пробвам явно и новата

Само новата формула на лидата действа - от безглад! Всичката друга лида поне при мен и приятелките не показа ефект, а има проби от къде ли не.

# 354
Здравейте, момичета Simple Smile Измина един месец, откакто си купих Лида и май е време да се отчета Simple Smile Вече писах, че моята Лида е от "Без глад", нова формула, но никога досега не бях пила друга и съответно нямам база за сравнение със стара - нова формула или различни места, от които тя може да се закупи. И така, през изтеклия месец се опитвах да спазвам разни моно диети. По 4-5 дни бях стриктна, после се редуваха дни, в които си похапвах, дори и торта ядох няколко пъти. Т.е. не съм спазвала режим стриктно 30 дни. Дори и Лида-та по едно време започнах да я пия през 1-2-3 дни /от 30 капсули общо в момента имам 11 броя/. За съжаление не се мобилизирах да спортувам, пиех много малко вода и не се лиших от традиционните за мен 2 големи чаши кафе за деня със солидно количество захар в тях - това са ми големите прегрешения, който най-вероятно попречиха сега да се похваля с по-значителни резултати. Но от 5 февруари до днес общият ми резултат е минус 9 килограма - бях писала, че започвам от 73 кг, а сутринта кантарът ми показа 64 кг  newsm68 Като се погледна в огледалото някак не се виждам изваяна  Blush, но всичките ми дрехи ми станаха доооста широчки  Laughing Мотивирана съм и ще си доизпия Лида-та /мисля пак така продължа - през 1-2 дни/ и силно се надявам до рождения ми ден в началото на април да се похваля с още по-големи минусчета  Peace Желая успех на всички ви в борбата с килограмите!

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ ВИ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!  newsm51

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 20:28 от ДЕСИНКА

# 355
Десинка, това е супер постижение . Hug
При мен има само -3 кг. и съм 65 кг.
Аз също съм много несериозна. Имам още 15 хапа ,но сега много напрежение събрах  тези дни и може би ще започна пак ,като ми поотмине .

# 356
Благовеста1, благодаря ти  smile3525
Да,  не ми е лош резултатът,  но ако бях проявила волята да спортувам и да махна захарта от кафето,  щеше и по-добре да е.  Но 64 кг не съм била не помня от кога,  така че се радвам Simple Smile
Ооо,  когато съм напрегната или потисната,  не издържам на диета - точно в такива моменти ми бяха похапванията,  за които писах. 
Ти от колко килограма започна и от колко време. пиеш Лида?

# 357
На 17.02. започнах и една седмица без да прекъсвам пих,наистина не ми се ядеше изобщо, но като изчетох доста от "материята " из форумите за лида се наблягаше над това,че след като спра приема (и като се има в предвид ,че организма ми е стресиран от лишенията) после ще си наваксам в по кратки срокове сваленото.
Та след 7 мия ден започнах през ден,после след два.Започнах и да забравям сутрин да пия,пък като се сетя то станало обяд  Embarassed,а имам проблем със съня и така...
Но нищо ,имам да свалям още 5 кг.
Като стана заветните 60 ,ще бягам да си купувам от Турция рокли ,че ще ставаме кръстници със ММ и трябва да съм във форма,обаче след третото раждане вече ми е мнооого трудно Rolling Eyes

# 358
  • Пловдив
Аз също не ги пия всеки ден.Първите  3-4 дни всеки ден и после през ден.Опитвам се да поддържам хранителен режим.Като кг сега  съм свалила само 2,но при предният прием през декември- 3 кг.
На мен  ми помагат да не прекалявам ,особено с тестено и сладко.Като ги пия  непрекъснато ми влияят на съня,събуждам се към 3-4 часа през нощта...Но пак мисля да си поръчам  да имам за след месец.
Всеки преценява за себе си дали  му влияят

# 359
  • тук и там
Благовеста1,да те успокоя поне че не се връщат след това килограмите,най-много един-два,ако увеличиш храната,но не и всички.Поне аз не съм качила килограмите,които свалих през лятото-но аз и спортувам по малко всеки ден.Чудя и се още на моята Лида,казвам си -има време до лятото и за това се мъча със промяна на храненето,спорт и т.н,но ако не успея до май  месец да речем,ще я започна и аз. Peace

Общи условия

Активация на акаунт