Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 026
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
A някой пробвал ли е другите продукти мейзитанг, липовон и т.н. от същия сайт?

# 496
Здравейте!
Момичета, не взимате ли от тази в шишенце на която пише супер стронг и има страница във фейсбук? Пращаха мостри, аз от едва 6 хачета мостра успях да сваля близо 4 килограма, като имах проблем със задържането на вода, който почти изчезна след тези 6 хапчета! Въпреки, че сега ям всичко пак положението ми с водата не е тежко, като преди! Знам, че звучи ацки странно, но наистина ми помогна и мисля да поръчам цяла опаковка. Ако някой друг скоро си е взел същата да пише отзиви, а и апетита ми беше на 0!

Лидата в шишенце наистина действа  Peace Но чак пък 4кг с 6 хапчета ...  Thinking #Crazy

# 497
A някой пробвал ли е другите продукти мейзитанг, липовон и т.н. от същия сайт?

Аз съм ги пробвала Мейзито и повечето, и от bezglad и от originalnalida и от мейзитанг.бг и ефекта е 0 (НУЛЕВ)  Naughty . Липовона има ефект, но има слабително действие. Аз бях взимала Липовон и стара лида, защото само те имаха някакъв положителен ефект през последната половин година, но сега Био Лидата определено работи като миналогодишната Нова Формула и едновремешната стара  Praynig Peace

Обобщавам и продукта, за който се говори последните седмици и връзка, за да не отговарям на всички съобщения на лични по отделно:

Аз ползвам тази:

Може да се закупи и от тук (има куп добри отзиви във форума):
Скрит текст:

Дали са еднакви партидите и ефекта, който е пил и от двете места да сподели!  Hug

# 498
  И аз да се включа след дълго отсъствие.  Crazy
Обадих се да питам без глад за "старата" нова формула на Лида  от миналата година, но твърдо ме разубедиха! Thinking  доверих им се и поръчах от тази по-по-по.... Новата в шишенце   Heart Eyes  направо съм в ШОК за няма и 10 дни свалих 3 кг.  Joy дано ефекта да нне спре  Praynig  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 499
  • Пловдив
 ... Новата в шишенце   Heart Eyes  направо съм в ШОК за няма и 10 дни свалих 3 кг.  Joy дано ефекта да нне спре  Praynig  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
А много ли имате за сваляне?И аз и се чудя,но пък трудно свалям ...

# 500
Като чета направо много се надъхах и аз. Макар че ми трябват не повече от 3-4кг да сваля. Само ме е страх от страничноте ефекти,като раздразнителност и безсъние,че и без това си ги имам

# 501
Като чета направо много се надъхах и аз. Макар че ми трябват не повече от 3-4кг да сваля. Само ме е страх от страничноте ефекти,като раздразнителност и безсъние,че и без това си ги имам

Като я пия сутрин рано не ми разбутва съня. Peace След първите 3-4 дни дискомфорта отшумява. Crossing Arms

# 502
  • Sofiq
И с кафето трябва да се внимава. След няколко дни всичко е 6 +

# 503
  • София
Момичета, откъде поръчвате?

# 504
Момичета, откъде поръчвате?

Преди малко поръчах от безглад, по препоръка на момичета писали по-горе. Цената е 39,99 на промоция, 44,99 лв. с доставка.
Стискам палци да ма ефект.  Peace Единственото, което ме притеснява е евентуалното главоболие, което изпитвах преди години при първият ми допир до Лида.

# 505
Нали уж, Лида-та е произведена на растителна основа от разни семена, защо са тези странични ефекти като главоболието... Аз все още проучвам и се ровя за инфо. За сега съм се спряла на Гаранция Камбоджа и Редукал Слим на dr. Green. p.s. знам, че няма връзка с темата, ама реших да споделя

# 506
Нали уж, Лида-та е произведена на растителна основа от разни семена, защо са тези странични ефекти като главоболието... Аз все още проучвам и се ровя за инфо. За сега съм се спряла на Гаранция Камбоджа и Редукал Слим на dr. Green. p.s. знам, че няма връзка с темата, ама реших да споделя

Мами, имайте предвид, че това са нормални симптоми, когато един продукт действа  Naughty
Аз винаги когато правя цитрусов детоск, първия ден ме сцепва главоболие и гадене, тъй като организма не е свикнал на глад и всички тези моментни процеси и се бори с тях. Радвам се, че отново има решение срещу тези мазнинки, и то отново покрай коледа  Crazy Hug Peace По Коледа стават чудеса  #Crazy #Crazy

# 507
  • София
Девойки, някоя да има сърцебиене от Лида-та?

# 508
Нормално е,  отшумява след време.

# 509
  • Sofiq
Нормално е,  отшумява след време.

Подкрепям мнението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт