Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 002
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Моля, споделете резултати към днешна дата. Обмислям да поръчам от новата-стара Лида в шишенце, по ваши съвети. Преди години пих Мейзитанг и свалих 12кг за месец, но след многобройно последващи опити резултатът беше 0. От петък започвам новата Лида и също ще споделя мнение тук.

# 511
Здравейте, започнах Лида /тази в шишенцето/ от 01.12. Първите 3 дни имах много силно целодневно главоболие и се чувствах доста замаяна. Апетитът ми особено намаля, усещам сухота и пия доста вода. Хапвам, но се засищам доста бързо от много малко кол-во храна. Най-големият ми проблем обаче е безсънието...от 01.12 до днес нямам една нормална нощ. Спя по около 2 часа на нощ и то не на куп и това нещо направо ме убива. Не знам дали това ще отшуми, има ли го като страничен ефект и при други от Вас? #Crazy

# 512
  • София
Здравейте, започнах Лида /тази в шишенцето/ от 01.12. Първите 3 дни имах много силно целодневно главоболие и се чувствах доста замаяна. Апетитът ми особено намаля, усещам сухота и пия доста вода. Хапвам, но се засищам доста бързо от много малко кол-во храна. Най-големият ми проблем обаче е безсънието...от 01.12 до днес нямам една нормална нощ. Спя по около 2 часа на нощ и то не на куп и това нещо направо ме убива. Не знам дали това ще отшуми, има ли го като страничен ефект и при други от Вас? #Crazy
Аз също не спя като хората. Спя на пресекулки, направо си е мъка. Отделно, че през деня след като изпия хапче се чувствам като надрусана, сърцето ми ще изскочи.. Голяма гадост.
Разредих ги, пия ги през ден.. То дори и в деня в който не пия хапче пак не ми се яде.  #Crazy

# 513
Като ви чета, направо ми липсват тези симптоми, колкото и странно да звучи. Flutter Избързах и от утре я започвам, ще се отчитам.

Моля и други потребители, които пият въпросна Лида, да споделят!:))))Хубава вечер!

# 514
  • ...на безопасно
А резултатите какви са , момичета?

# 515
Здравейте и от мен.И аз пия Лида шише от 14.11.16.Първите 10 дена ги пих последователно без да прескачам ден и бях свалила 3кг, но имах и странични ефекти като сухота в устата, ужасно сърцебиене и постоянно замайване. Не издържах и след 10 ден започнах да прескачам през ден през два и страничните ефекти изчезнаха.Проблеми със съня не съм имала.Сега продължавам да си пия през седмицата, а в събота и неделя почивам.До тук 4.5кг, чувствам се добре,не ми става тежко на стомаха както преди и не се задъхвам(заради което ги започнах). Аз и не съм целяла голямо отслабване(целях 5кг) така, че съм си изпълнила нормата  Simple Smile. Разбира се винаги може и още(все пак не съм слаба  Grinning 61кг./164h), затова се замислям да си купя още една опаковка като привърша с тази,и пак ще ги пия пред 1-2 дена.
Доволна съм. Успех и на вас слабеещи  Simple Smile

# 516
  • София
Аз нямам кантар и не мога да се премеря, ще ходя да си взема тези дни.
Не виждам някаква кой знае каква разлика, при положение, че вече близо седмица не ям особено много..

# 517
 А защо в самия продукт не се споменава наличието на това вещество? Упоменати са само билкови съставки, все едно е на растителна основа...

# 518
  • Sofiq
Сега се зачетах, пише Синефрин, което според чичко google е екстракт от кората на горчив портокал, демек билковата алтернатива на синтетичния сибутрамин. Иначе аз пих месец лида в шишенце и сега почивам две седмици понеже настинах, смъкнах общо 8 кг. Планирам да направя тримесечен курс, дано се задържат свалените кг.

# 519
Това за горчивия портокал и синефрина е ясно (то май  основно на него се дължи липсата на апетит, а от там и слабеенето), само да няма някаква друга тайно скрита съставка.

# 520
А защо в самия продукт не се споменава наличието на това вещество? Упоменати са само билкови съставки, все едно е на растителна основа...
Защото използването на това вещество е забранено и в ЕС.

# 521
Mисля, че не е синефрин, а сибутрамин което е доооста силно и опасно вещество и наистина е забранено. Добре е човек да се информира и да си направи сметката наистина добре обмисляйки. Лично аз преди години съм правила много по-големи глупости и съм решила, че това е по-малкото зло, ако е да речем в по-малки количества през ден и т.н. Всички знаем, че количеството прави отровата. Знам, че много хора биха ме упрекнали, но не мисля, че не знаейки нечия история е редно да съдим. Иначе при мен когато пиех мострата ефекта беше дооооооста по-силен, но и тогава го пиех всеки ден и бях след цикъл. Сега пратката ми беше пристигнала точно по средата на цикъл и започнах да пия през ден, ефекта е доста по-слабичък, но го отдавами на ефекта на самите хормони в женския организъм по това време. След това, мисля че за 2-3 дена го бях ги спрях, защото имах голям повод и нямаше как да не изпия поне 2-3 чаши вино, а алкохола намаля почти на 0 ефекта на това вещество. Сега започвам пак прием като с мострата-сутрин, рано на гладно по 1. Ще кажа после как е ефекта. Но дори с разреден прием искам да отбележа, че апетита е мноооооого по-слаб и малък сравнение с обикновенното, което е много добре при мен. Не е лошо от време на време да спирате капуслите за период от 2-3-4 дена, ако имате много силен страничен ефект, за да се наспите, основно заради нивата на кортизола-хормона на стреса. Когато не се спи и не се яде той СКАЧА ДО НЕБЕСАТА, а мнооого пречи за намаляване на висцеларната (а всъщност и за всяка друга) мазнина, направо я заключва. И не забравяйте все пак да хапвате и пийте някакви витамини по време на хранене сутрин! Много е важно да се опитаме да задържим имунитета що годе на ниво! Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 522
При наличието на много силни и продължителни странични ефекти е добре да се приема през ден или два хапчето.  Поне това съветват консултантите на Лида-та във Фейсбук. Аз нали съм още в процес на проучване и се рова къде ли не...

# 523
  • София
При наличието на много силни и продължителни странични ефекти е добре да се приема през ден или два хапчето.  Поне това съветват консултантите на Лида-та във Фейсбук. Аз нали съм още в процес на проучване и се рова къде ли не...

Аз 3 дни след последния прием още съм със силно учестен пулс.
Снощи ми го мериха в една аптека, защото имах чувството, че сърцето ми ще излезне скоро, беше 149 с кръвно 129/96.

# 524
Здравейте,

на 1.11 започнах 1та опаковка от Lida Slim Strong.
Много съм доволна!! За 1 месец съм - 10 кг.
Като странични ефекти: жажда и сухота в устата, обилно потене, горчив вкус в устата, първите  дни имах сърцебиене, но ми отмина!
Като + ефекти: не съм гладна, пия много вода.   Mr. Green
Имам да свалям още поне 10 кг, че след хормонални проблеми успях да си кача доста.
Но дрехите ми са ми големи. От дънки 32 номер, сега съм 30/29.
Доволна съм! Много!
Поръчах си Лидата от фб страницата!

Пожелавам ви успех в отслабването и дано не ни сменят хубавата Лида с боклук..!! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт