Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 989
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
При наличието на много силни и продължителни странични ефекти е добре да се приема през ден или два хапчето.  Поне това съветват консултантите на Лида-та във Фейсбук. Аз нали съм още в процес на проучване и се рова къде ли не...

Аз 3 дни след последния прием още съм със силно учестен пулс.
Снощи ми го мериха в една аптека, защото имах чувството, че сърцето ми ще излезне скоро, беше 149 с кръвно 129/96.

Боже, това наистина е доста сериозно и неприятно. Според мен трябва да разредиш приема, дори за няколко дни защо не спреш, за да ти се оправи неразположението.

# 526
Здравейте момичета.На 47 съм.Винаги съм се старала да изглеждам добре и съм успявала. Отслабвала съм на два пъти драстично,но не с диети-не ми се получават никак.Първия път през 1996г, пих една напитка Слим фаст на протеинова основа-разреждаща се с нискомаслено мляко.Подобни шейкове като на Хербалайф...Само дето техните нищо не струват.От 68 килограма след три месеца бях 58.След това ги спрях ,но се научих и свикнах да ям малко и след още 6 месеца бях вече 49. Бях се вманиачила във вида си.От тогава до 2005 достигнах 54 кг.Изглеждах великолепно.Висока съм 164см.2005-2007 нещо го ударих през просото и ме обзе някакъв див апетит.Търсих тази напитка непрекъснато,но се оказа,че е спряна от производство заръди уж вредни съставки...Дрън дрън. Моята версия е друга.Представете си едно работещо нещо как съсипва цялата гилдия диетолози..,фитнес инструктори измислящи режими,Всички вериги за диетични храни.Всички други измислени капсули за отслабване -пълни с чай,но златна мина за пари от нищото.Спират ги не защото са вредни,А ЗАЩОТО създават конфликт на интереси. Та от 2005 -до 2007 обходих безброй диетолози Байкова,Гайдурков.Михалов.....Даваш 50 лв За консултация и ти мятат 3 страници напечатани .Отивай и гладувай и ела на контрола след 2 седмици и пак 50 ЛВ.Отчайвах се все повече и бях на диета седмица при неистови мъки и нищо не ставаше.След това се сдухвах и се наяждах зверски,защото усещах,че нямам сили да се справя.Станах 72 КИЛОГРАМА.Един прекрасен майски ден 2007....видях позната,която беше около 90кг. винаги и се беше примирила вече с тази тегоба! .Беше станала 65 кила.Опулих се.Тя ми каза как и се е получило. Прати ме в аптеката  да си купя Лида.За 2 месеца станах 58.Исках да си взема 3-та  кутия за да си рагулирам теглото веднага като тръгне нагоре,но уви дадоха репортаж по телевизията колко нашумяла и вредна била ЛИДАТА  и как я изтеглят от мрежата.Побеснях. Веднага си представих дебелата диетоложка Байкова как се е размрънкала и пропищяла,че ще останат без работа всички подобни мързели и лъжци на нея.Търсих в годините подобен продукт....Гореспоменатия Хербалайв за много пари... Мейзинктанк,хапчета с лют пипер....Залъгвах се ,че действат,а си беще чист глад....До 2012 държах 60 кг.После се изморих и спрях.Пак го ударих през просото.Към вчерашна дата съм 73 кг.По- онзи ден се очудих,че в темата има 60 нови писма,защото съвсем беше умряла последните години.Отворих я и прочетох за тази нова ЛИДА в шише.От вчера съм на нея и мисля,че действа.Не е съвсем като онази 2007,но мисля че действа.Радвам се,ако за Коледа са решили да ни заредват....Ще пиша как минават дните ми. За сега 2 дни почти не съм яла.Не се сещам. ДАНО НЕ СИ ВНУШАВАМ! УСПЕХ НА ВСИЧКИ НИ

# 527
liakusi пусни моля те един линк към ФБ страницата, че нещо не мога да вляза в оригинална лида .

# 528
Mисля, че не е синефрин, а сибутрамин което е доооста силно и опасно вещество и наистина е забранено. Добре е човек да се информира и да си направи сметката наистина добре обмисляйки. Лично аз преди години съм правила много по-големи глупости и съм решила, че това е по-малкото зло, ако е да речем в по-малки количества през ден и т.н. Всички знаем, че количеството прави отровата. Знам, че много хора биха ме упрекнали, но не мисля, че не знаейки нечия история е редно да съдим. Иначе при мен когато пиех мострата ефекта беше дооооооста по-силен, но и тогава го пиех всеки ден и бях след цикъл. Сега пратката ми беше пристигнала точно по средата на цикъл и започнах да пия през ден, ефекта е доста по-слабичък, но го отдавами на ефекта на самите хормони в женския организъм по това време. След това, мисля че за 2-3 дена го бях ги спрях, защото имах голям повод и нямаше как да не изпия поне 2-3 чаши вино, а алкохола намаля почти на 0 ефекта на това вещество. Сега започвам пак прием като с мострата-сутрин, рано на гладно по 1. Ще кажа после как е ефекта. Но дори с разреден прием искам да отбележа, че апетита е мноооооого по-слаб и малък сравнение с обикновенното, което е много добре при мен. Не е лошо от време на време да спирате капуслите за период от 2-3-4 дена, ако имате много силен страничен ефект, за да се наспите, основно заради нивата на кортизола-хормона на стреса. Когато не се спи и не се яде той СКАЧА ДО НЕБЕСАТА, а мнооого пречи за намаляване на висцеларната (а всъщност и за всяка друга) мазнина, направо я заключва. И не забравяйте все пак да хапвате и пийте някакви витамини по време на хранене сутрин! Много е важно да се опитаме да задържим имунитета що годе на ниво! Хубав ден на всички!  Heart Eyes

little_berry , много благодаря за информацията относно алкохола. Два поредни дни бях канена на рожден ден, не съм прекалявала, но нямаше и как да не си кажа "наздраве". Днес ми е четвърти ден и определено мога да кажа, че имам намален апетит или почти нямам апетит, като се има предвид, че за да действа, лекарството трябва да се пие поне 10тина дни. Щом още на 4тия ден (при прием на алкохол) има ефект върху вълчия ми и непрестанен апетит, значи действа. Имам съвсем леки странични ефекти - първите два дни леко главоболие, сега изчезна, липса на апетит, повече енергия, сухота в устата. Цялостно се чувствам страхотно, без нуждата от постоянно похаване.

# 529
liakusi пусни моля те един линк към ФБ страницата, че нещо не мога да вляза в оригинална лида .
Пускам линк за фейсбук профила:
Скрит текст:

Скривам го, за да няма после мрънкащи! Mr. Green

Хубава вечер! bouquet

# 530
Здравейте! Ден 3-ти приключва днес. Започнах от 73 кг.Сутринта бях 71.300 Това не е отслабване,а са реалните ми килограми гладна. Нито имам световъртеж,нито съм замаяна.Сутринта изядох ябълка.Цял ден се чудих гладна ли съм или не.Бях на купон.4 чаши червено вино...и около щепа фастъци. Нищо друго цял ден.

# 531
Добро утро! Доста опити за сън имах през изминалата нощ. Будех се на почти всеки час, а сънят ми изобщо не беше дълбок. Определено хапчето има ефектите на старата Лида. Не се чувствам изморена и не пия кафе.

# 532
Здравейте.Ден 6-ти.За мен отслабването е глад.Или по скоро символично хранене.С  Лида ми се  получава.Днес сутринта 70.300 Според мен за 6 дни съм свалила  реален килограм.Очаквам 3-4 дни да не мръдне кантара,но после ще почнат да летят надолу.Да видя как ще е.Ще ви пиша.Чувствам се страхотно с много тонус!Единственото различно е,че трудно ми се  доспива и рано ставам.Нямам против това.Дори ме радва!

# 533
Таня ще следя публикациите ти. Все още не мога де се реша и все си мисля, че това ще са поредните 45лв хвърлени на вятъра.

# 534
Сутринта бях 69.400.Чувствам се добре отвсякъде.Единственото ,което не ми харесва,че почнах повече да пуша.Може би психологоческа компенсация някаква

# 535
  • Sofiq
Странно, на мен пък ми се пуши по-малко.

# 536
Таня ще следя публикациите ти. Все още не мога де се реша и все си мисля, че това ще са поредните 45лв хвърлени на вятъра.
Вземи си мостра, последно през фейсбук даваха безплатни мостри.

# 537

40лв беше моята, но не това е най-важното  Naughty Работи  Peace

# 538

40лв беше моята, но не това е най-важното  Naughty Работи  Peace
Би ли споделила отново коя точно ползваш? Извинявам се за нахълтването, но ви следя от известно време. Тайно  Laughing
Имам някакъв 10 дневен опит с една Лида слим стронг, но ще изчакам с впечатленията, защото не съм сигурна в резулата. Кантара варира и не мога да реша действа или не.
За първи път се докосвам до такива хапчета, малко имам да свалям, но не ми се получава.

# 539
Снощи се издъних.Бях на гости.И пих и ядох.Сутринта бях 71 кг.Яд ме е. Можех и да не ям.Не бях гладна.Много вярна е приказката,че апетира идва с яденето.Направо ядох за да ям.Днес пих хапче сутринта и цял ден не съм яла.Ще видя утре какво ми струва оргията снощна.

Общи условия

Активация на акаунт