Интериорен стил по аматьорски - 30

• 48 919
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
А не може ли просто да се опъне една релса и в нея за скрие кабела. Или видим полувисящ дълъг кабел, който да се прикрепи към тавана над нужното място.

# 211
Aaaa, разбрах. И аз не им знам името на български. newsm78 На италиански се наричат tesate, което буквално означава "опънати въжета". А проволки ми звучи като нещо на руски.

Скрит текст:

Кухни без горни шкафове за blue_water. Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 14:00 от Barbabeau

# 212
Боги, тази стая не съм я виждала или не в този цвят, много хубав цвят!
Много хубави лампи показвате. ММ за съжаление не търпи да се вижда крушката, дразнела го  #2gunfire, и сега сме с тези http://www.lucerni.com/pages/interna.html, серия Pop в холокунята - четири плафониери на тавана и една от по-дългите в кухнята. Харесвам ги, а и таванът е нисък, но са доста семпли, въпреки че светят като летящи чинии  Laughing, та и аз ще търся нещо по-ефектно.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 15:21 от Stef4o

# 213
  • DE
По въпроса с китайските осветителни тела да си кажа и аз мнението.
Всички лампички с "крачета" изгарят много бързо. Няма значение от размера и вида на крачетата. Имали сме всякакви и наблюденията ми са, че повечето 12 волтови изгарят много бързо. Най-дълъг живот имат крушките с фасунга. Няма значение дали са с нагреваема жичка(макар, че вече са спрени от производство все още се намират) или енергоспестяващи. Също така е практично и новото лед осветление, въпреки ниския волтаж добре осветяват  Peace

# 214
В спалнята на звездите - http://eva.bg/article/25846-V-spalnite-na-zvezdite
P.S. Забележете ваната в спалнята на Памела ...

Моите лампи / извън луничките, на които ММ много държаше/ са от Икеа, мога да снимам довечера.

# 215
  • На брега
Барб, има да си мечтая за твоята къща Joy! Видях, че са ти отговорили за този тип лампи. В интерес на истината и на мен не ми импонира много. Просто събирам варианти докато ми се избистри концепцията.
Скрит текст:
До морето съм, Варна. Не го виждам, но го чувам, когато е бурно. Живея с тези усещания, затова започвам с екстериора, дърветата, семейството сойки, таралежите, прибоя... Надявам се, че за 4-5 месеца ще измисля как да ги "вкарам" в интериора. Laughing
Дорис, благодаря за линка!

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 22:05 от NovaTema

# 216
  • Варна

Хайде и ти пък Joy Гостите във ваната ли ще си кани Grinning

Защо пък не - идейно е - заповядайте вкъщи на баня - с малко хапки и шампанско ще стане чудно парти - даже в стил Богиня си го представям.  Crazy
Хихи, хареса ми много.
Ама много е яка банята, нали?!

Барб, и на мен тези масички много ми харесват, но не знам дали ще могат да ми ги направят. Те по принцип корнизи и парепети правят в тази фирма. Ще ги питам, де.

Относно овалните релси - има едни грозни пластмасови. Огъват се на всички страни, но са грозни. Ако пред тях има корниз, няма да са толкова смотани. Аз също имам овал - извиха ми месингов корниз на едно място и иноксов -на друго.

Оф, историите с майстори край нямат.
Отивам да чета какво сте писали.

Стефчо, как не съм показвала стаята? Това е холът с вратите. The вратите.  Wink

Птица, таванът не падна вчера. Преди месец се е отлюспил. Та миналата седмица го сваляха, аз минавах с Боро, днес шпакловаха. Чакаме да изсъхне.
Аз си изчистих библиотеката и почнах да редя книгите. Имам сериозни опасения, че рафтовете няма да стигнат  Sad

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 14:33 от Приятно ми е - Богиня!

# 217
Имам малко въпроси за библиотека. Ще ти пиша на ЛС, става ли?

Не мога да се въздържа  hahaha
Скрит текст:

# 218
  • Варна
Птица.  Joy Как така си докопала детските ми снимки? Simple Smile

Питай и тук Wink Днес, докато я чистих, имаше парчета чиста смола. А я омаслявах преди 6 мес., ако не и повече. Възхитена съм, че дървото диша.

И за да не си мисля, че животът е песен, винаги има по някой шамар.

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 20:55 от AnMary

# 219
  • софия
Нямате изчитане днес!
Много гадно за на Богиня майстора и тавана. За номерата нямам думи, какви лоши хора има  ooooh!
Какво сте редактирали почти всички?
Не мога да си търпя лампите вкъщи, искам всичките да ги сменя! Над масата имам голям леген, мъжът ми така го нарича, свети и си го харесвах, ама ми писна. Останалите не ги понасям просто.

# 220
  • София
Аз не можах да намеря с помощта на Гугъл илюстрация на проволките, следващия път като си навестя наемателите, ще снимам и ще кача тук снимката. Сори.

# 221
Sharky* ,
Може би такива?  :
http://www.introlight.bg/spotlights-cable-kits-4085-05.html
отдолу има още на "сходни продукти"

"две успоредни усукани метални въжета, на които лампичките са хванати напречно."

# 222
  • софия
Шарки, Барба пусна снимка по-горе. Виж дали е същото.

# 223
  • София
Да, нещо такова е http://www.introlight.bg/spotlights-cable-kits-5601-05.html , само самите осветителна тела бяха нееднакви, а по-разнообразни. "Краче" се казва мястото на захват на осветителното тяло към усуканата метална жица, а не основата на фасунката. Много фаца, пълен провал като практичност.

# 224
Боги, благодаря за снимките на библиотеката  Peace
Май са двойни междинните страници при теб? По-дебели изглеждат от лавиците?

Защо е такъв розовещ таванът и какви са онези странни точки? Провери ли при съседите отгоре какво имат там. Може някой фикус да поливат щедро Mr. Green Или открита тераса? Ако е второто, няма смисъл ти да правиш каквото и да било, първо при тях оправете!

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 17:44 от птица

Общи условия

Активация на акаунт