Интериорен стил по аматьорски - 30

• 50 195
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
шартрьоз ми е цвета в настоящата кухня, която е правена преди 8-9 години
за бъдещата /която показах на снимка/ прецених, че може да е само акцент
пък и котката ми е такава порода- кармично съм обременена явно  Joy

# 571
  • Варна
Цитат
За Богинята, хм, аз като я посритвах периодично по глезенчетата за шартрьоза, пурпура и плюша, не беше от лошавина Mr. Green
Птицо, бре, ти какво каза току-що?!?!  Sunglasses

Някой нещо спомена за библиотеката ми.  Rolling Eyes

Богин, всичко друго но не и масовка при теб Simple Smile, а и шартрьоза ти ходи дори като име! Тази стая е в шартрьоз, тази в грапа, а тази в... Много богинско, бохемско, прилича на описание на парфюм и си мисля, че не мога да си те представя в индустриален стил например.
Мерси, мерси, много мило ми стана  Hug Heart Eyes

И аз не си се представям в индустриален лофт, например. Оценявам такива помещения, мога да бъда там като за публично помещение, но да го обитавам?!! Не, приберете ме на топло. За мен нещо сценографско, драматично и леко кич  Mr. Green

Иначе библиотеката ми не е палисандър. Аз мисля, че нямам този цвят в апартамента си.

# 572
Раличка, много ми хареса идеята на Барба за цвета на етажерката.
Ето една снимка, от която също може да ти хрумне нещо като цвят:

# 573
  • Варна
Ето разгърната идеята на Барб

Съчетава се с по-тъмни мебели и повърхности.

http://www.admagazine.ru/inter/57536_garsonerka-v-parizhe-30-m.php

Какво ще кажете за това? Винаги съм смятала, че директното цитиране на цвят, предмет, похват е признак на творческо безсилие... Малко съм раздвоена.
http://www.admagazine.ru/inter/17213_kvartira-belgiyskogo-televe … heralda-vatle.php

# 574
  • Варна
Барба, и благодаря подсказката за цветовете! И аз се интересувах по-нагоре за съчетаването им и оптичното увеличаване на помещението. Полезна ми е всякаква информация!

ПП Относно другото. Мога да каза само "Глад за идеи"! Сигурна съм, че дизайнери, мебелисти, че и цели отдели на фирми надничат в раздел Дом за да видят, какво се харесва на онези от бг-мама... Няма да се изненадам, ако другия месец видя нечия кухня пусната, като модел в магазина.

На мен ми взеха идеята за двете конзолни маси  Joy #2gunfire

# 575
  • Варна
Аз моята си я видях вече.  Twisted Evil

# 576
Рали, не се обиждай! Просто някой те посъветва с най-добри чувства, ти пък се фръцна нещо и от дума на дума, накрая всеки си говореше нещо, без да знае какво и защо. Като има повече от една жена някъде, така става Mr. Green

Цитат
За Богинята, хм, аз като я посритвах периодично по глезенчетата за шартрьоза, пурпура и плюша, не беше от лошавина Mr. Green
Птицо, бре, ти какво каза току-що?!?!  Sunglasses
Няма пък да кажа, да си внимавала в час Grinning

На мен пък пари да ми давате, не можете да ме вкарата в такъв тъмен интериор, като последните. Ама аз съм си проста, по беличкото и светличкото си падам.

Ох, съветите на съпружията

# 577
А това си го представих над масата на Lady April Simple Smile

Колкото до копирането, всеки копира отнякъде.
Нали затова киснем в темата, да крадем идеи, да се вдъхновяваме.

Цитат
Добрите художници копират, великите художници - крадат.
...бил казал Пикасо Peace

# 578
Момичета, може ли малко помощ.  Praynig  В момента живеем в апартамент, който е с кухня и две стаи, които са преходни. Дъщеря ми е почти на 6 и ни се иска да и обособим някакъв самостоятелен кът от апартамента. Нещо като детска стая в стаята. Може ли някакви идеи. Идеята ми е за нещо временно, докато решим къде ще живеем и тогава да правим генерални промени, ако останем в това жилище.

Пак да си пусна молбата.  Embarassed

# 579
Скрит текст:
Ето разгърната идеята на Барб

Съчетава се с по-тъмни мебели и повърхности.

http://www.admagazine.ru/inter/57536_garsonerka-v-parizhe-30-m.php

Какво ще кажете за това? Винаги съм смятала, че директното цитиране на цвят, предмет, похват е признак на творческо безсилие... Малко съм раздвоена.
http://www.admagazine.ru/inter/17213_kvartira-belgiyskogo-televe … heralda-vatle.php

на мен лично ми изглеждат доста "ергенски" тези цветове  Joy не си го представям като домашно огнище, иначе много ги харесвам
а и личното ми мнение е, че за да боядисваш в тъмни цветове трябва да имаш стая поне 50 квадрата Simple Smile
аз сега имам една 27, която е с тъмни стени /маслено зелено/ и за късмет сме на 1ви етаж с редичка от борчета пред кооперацията- е, няма такава тъмница

# 580
  • Варна
Изобщо не е задължително стаята да е голяма, за да е боядисана в наситен цвят  Peace Конкретно сините стени принадлежат на гарсониера от 30кв.м.

Аленото цвете, как да дадем съвет като не сме видели нито снимка, нито разположение? Най-лесно за ограждане на място е поставянето на параван. Има готови, а може и да се направи самостоятелно.

Ох, не мога да се въздържа и да не споделя тези цветове, форми, всичко Crazy

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 19:52 от Приятно ми е - Богиня!

# 581
Момичета, може ли малко помощ.  Praynig  В момента живеем в апартамент, който е с кухня и две стаи, които са преходни. Дъщеря ми е почти на 6 и ни се иска да и обособим някакъв самостоятелен кът от апартамента. Нещо като детска стая в стаята. Може ли някакви идеи. Идеята ми е за нещо временно, докато решим къде ще живеем и тогава да правим генерални промени, ако останем в това жилище.

Трудно е така без схема, размери. Колко големи са стаите, в една стая ли спите и тримата? Най-удачно е вие да се преместите да спите в хола, а детето да остане само в стаята. Другият, ако е голяма спалнята, да се раздели с по-висока етажерка или с гардероба направо. В осветената половина ще е детската "стая", а вашето легло в дъното. На вас прозорец за спане не ви трябва Laughing

Диванът на господина ми харесва. Прилича на икейския по-горе Simple Smile

# 582
Ама че съм глупава  Mr. Green

Сега ще нарисувам разпределението.

Ето го

http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=jdv1423679892j.jpg#

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 20:41 от аленото цвете

# 583
Алено цвете, понеже и мен ме интересува тази тема, преди време разглеждах идеите в темата :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215731.0
Има интересни неща, но лично аз засега не съм открила перфектното решение, защото сме още в ремонт.  Ох... тези преходни стаи  #Cussing out за мен те винаги ще си останат  истинско недоразумение, но човек просто понякога няма избор. Ще ти изпратя някои от нещата, които ми се сториха интересни.

# 584
  • Варна
А това си го представих над масата на Lady April Simple Smile

Скрит текст:

За втори път се улавям, че започват да ми харесват такива осветителни тела. Леле, повредих се покрай вас  Wink

Общи условия

Активация на акаунт