Отговори
# 435
Привет момичета  Hug Hug Hug
Не съм ви изоставила, чета си ви редовно но до писане така и не стигам... Мързела не е много хубаво нещо, и макар, че вече почти от месец не работя, все още не мога да се намързелувам като хората Grinning Ама това да ми е проблема Simple Smile
Както каза Sweety, няколко от нас вече  се провъзгласиха за вестителки Simple Smile Това сме аз, Maria Galabova, shanny29 и Elle и с огормно удоволствие ще носим добрите вести тук( но вие не бързайте- да не бъде по- рано от месец- месец и нещо! ). Според мен, можете да си избирате коя да бъде вашата "лична вестителка" Simple Smile по термина- макар, че това е относително, все пак може да се съобразите горе- долу да не съвпадат, най- вече, за да имаме възможността да ви обърнем максимално внимание! Simple Smile
Flower-че, мила, стискам палци всичко  с теб и бебчето ти да  е наред! Hug Ти си нашият герой и сме убедени, че щом стигна дотук, то ще издържиш и до края! Пожелавам ти първата среща с бебо да е не по- рано от май! Simple Smile
vaninani-кураж и на теб!!! Бебо разбра, че има вестителки и реши, че му е време да им създаде работа, а? Казали сме- в близкият месец никой да не ни търси, така че да не си и помисля Simple Smile
И това е от мен. Ние сме добре, малко дребнички- 1,100кг в 28 седмица но пък всичко друго ни е наред. Не съм се хвалила тук- сдобихме се с количка- Jane Rider. Колкото повече я гледам, толкова повече ми се иска да я подкарвам вече, но ще трябва да сме търпеливи, а и то не остана! Simple Smile Хайде, това е засега от мен, после пак ще досаждам Stuck Out Tongue

# 436
  • София
Привет, момичета!

vaninani- - стискам палци да удържиш положението! Ако ли не, вече е доста пораснал младежът, не би трябвало да има проблем. Дано нещата да се подредят по-най-добрия начин!  Praynig

Тайга - на мен лично гащеризончетата ми бяха значително по-удобни, особено за първите месеци, защото като разнасяш бебето постоянно, не му се вади блузката от гащите, не се размъква, ами си остава така както си е облечено.

VanchetoI - бяхме обсъждали тази тема по-напред във форума. Лично аз не съм замразявала предния път и сега няма, защото всичко е все още на експериментално ниво. Но си проучи нещата от всички страни.

А за тия тонове ме хвърлихте в чуденка. На мен и предния път и сега не са ми мерили тонове по 30 мин на ЖК. Всъщност 1 път само са ми ги мерили при приемане в болницата за секциото първия път. На преглед ми ги слушат само 2-3 мин и толкоз. Трябва ли да е по 30 мин всеки път???  newsm78

# 437
  • София
vaninani, дано всичко е наред и скоро те изпишат!

Flower, наистина си герой  Hug И аз съм чувала, че е по-добре седмия месец отколкото осмия, но дано бебчо издържи до деветия.

Vancheto, за стволовите клетки и ние сме в голям спор с ММ, аз съм твърдо за, той категорично против, а то почти не остана време... Сега май наистина не са много нещата, при които могат да помогнат стволовите клетки, но след години може да е много по-развита медицината, мен най-вече това ме убеждава. Дано не му се налага никога на човек да ги ползва, но все пак ще съм по-спокойна да знам, че съм направила каквото мога. А парите наистина са доста, ако се решим със сигурност ще е разсрочено плащане.

Аз малко да се пооплача, че днес съм такъв карък - първо за пореден път са ми сбъркали болничния и ще трябва пак да се разкарвам за него; после пък отивам да плащам данъците, те преместили офиса - отивам в новия - системата им забила, половината ден си изгубих в обикаляне  #2gunfire

# 438
  • Варна
vaninani, дано е фалшива тревога и бързо да те стабилизират! Още е много рано за изненади!

Flower, като гледам ти си около моя термин и като каза, че ти спират хапчетата на 1 Март направо се стреснах - много рано, те лекарите си знаят, де, ама стискай поне до края на Април, мила!

Аз ще бягам за ФМ при Балев, от два дена съм с ужасна кашлица и от днес с много хрема, дребния ме зарази, ама ще сложа една маска и се надявам да не ме върнат. Абе я кажете, някой писа, че мерили шийката - с ехографа може ли - да искам и аз, ама да не се изложа?!
След час-два ще се отчета, дано с добри новини.

Ох, от тази кашлица така ме боли на моменти ниско долу, че не мога да разбера контракции ли са или е от напъването и умората вече....

# 439
  • Варна
Може да се измери шийката при ехография, да Peace

# 440
  • София

По-добре било да го родиш в 7ми месец отколкото в 8месец.

Цвети, само не ми казвай, че медицинско лице го е казало това?!?
И според мен е рано за спиране на терапията, но щом продължават системите, значи не е съвсем така - реално те са най-силното лечение в момента. Ти на каква терапия си всъщност?

vaninani, стискам палци да почакате още поне месец  Praynig

# 441
Sladoledche, така и предположих, че е обсъждано, защото се учудих, че откакто следя темите, не е писано за стволови клетки. Съжалявам, че се повтаря.  Simple Smile

# 442

По-добре било да го родиш в 7ми месец отколкото в 8месец.

Цвети, само не ми казвай, че медицинско лице го е казало това?!?
И според мен е рано за спиране на терапията, но щом продължават системите, значи не е съвсем така - реално те са най-силното лечение в момента. Ти на каква терапия си всъщност?

vaninani, стискам палци да почакате още поне месец  Praynig

Тъкмо щях да кажа че това е поредния мит и ако е казано от медицинско лице звучи направо смешно....всъщност ако не беше толкова тъжно. Всеки ден по близък до термина е по добре за малкото бебче, всяко грамче в повече си е просто в повече и може да бъде единствено плюс. В духа на Мечо Пух "Колкото повече толкова повече". Реално обаче Лили е права, ако продължават системите хапчетата са излишни, те са по силни, важно е да не се спира терапията защото е неоправдано.

vaninani стискаме палци, драсни когато можеш какво става? Много ли са силни контракциите ? Praynig

# 443
VanchetoI - от това, което скоро слушах на една лекция на една от тези тъканни банки, мисля, че щом сте съхранили от 1-вото детенце няма нужда и за второто - шанса да са съвместими е много голям - не мога да кажа в проценти, но така обясниха там, тъй като имаше подобен случай, Може да се свържеш с банката, в която пазите на 1-вото детенце и да ги попиташ Simple Smile

На всички мами с проблеми - стискаме силно палци всичко да е наред - спокойствие и позитивизъм!  Praynig

# 444
  • Варна
Връщам се от Балев, д-ра няма забележки по бебка Simple Smile 890 гр в 24 седмица, излиза с 3 дни по-късно, но аз не очаквам гигант така или иначе. Всичко й видя и й е наред  Hug Шийката ми е 2,7 см, което толкова ме зарадва, че нали съм със серклаж и все ме е страх. Само да остане така се надявам.  С дупето надолу е за съжаление обаче, баткото още при първите прегледи си беше готов с главата надолу, нашта мадама какви ли пози не смени, но само не и както трябва да е... Кога се обръщаха знаете ли?

Иначе не издържах и й купих първото гащеризонче, уж нямаше да купувам преди да се върне ММ, ама ....
 Laughing  Laughing  Laughing  Хепи съм Simple Smile Болна, но хепи Simple Smile

# 445
Здравейте чета ви редовно но не ми остава време да пиша. Термина мие на 26.05 , по темата за хемоглобина и аз съм с нисък и доктора ми каза да дъвча малтофер, спря ми го за един месец,защото се норализира и другата седмица на прегледа ще си каже дали ще продалжа пак с него.

# 446
Мамчета, вече можи да се кажи, че съм спокойна. Балев потвърди, че е жлъчен мехур, но това било нормално. Няма място и за грам притеснение Simple Smile. АГ-то ми ме строи да меря кръвно по 4 пъти на ден и така ... Таази нощ ще спя спокойно Simple Smile

# 447
Ваня, Ивайла, добре дошли! Желая ви лека бременност с пухкав финал! Hug
Ако желаете да се запишете на първата страничка ми трябват следните данни: години, град, коя по ред бременност е и пол на бебчетата! Peace

# 448
  • Бургас
vaninani, ще се молим, бебчо да си стои на топло  Praynig

диди_20, може направо с глътка винце да отпразнувате спокойствието  Hug Най-накрая   bouquet

# 449
Момичета имам въпрос. Днес в разни статии четох, че трябвало да се забели... на момченцата. Та как ще процедирате мамите с момчета?

Общи условия

Активация на акаунт