Отговори
# 465
  • burgas
О и аз искам да ходя ако може всеки ден ! Simple Smile Ти при кой лекар ходиш на ЖК?

Stanislava89,при д-р Кироваков ходя в МЦ "Николай Чудотворец".Ти при кой си?

Момичета,може да сметнете за невежа и въпроса ми да ви се стори глупав,но като си записвате час за д-р Троянчев час за ФМ ли казвате , че искате да запишете или час за 3D/4D изследване като за последното в саита пише , че включва 4D  ехография, цветни снимки и запис на диск, но + фетална морфология + биометричен анализ + доплер изследване
Казваш, час за Фетална Морфология, за да си предвиди повече време за прегледа  Peace

# 466
Vaninani стискам палци и аз да удържите положението с бебко и да изтраете максимално до термин!!  Hug
Аз също ще се консултирам с педиатър, но не смятам насилствено да забелвам, не знам дали ще мога изобщо да се справя...
Моят преглед е на 23, нямам търпение вече, толкова искам да видя моят малък разбойник!!! Heart Eyes тогава ще видим как процедират с тоновете тук. На 19.02  ще ходя на ден на отворените врати в болницата, в която ще раждам, трябва да си подготвя списък с въпросите, че каквато съм забравана ще пропусна нещо особено важно  ooooh!

# 467
Момичета,може да сметнете за невежа и въпроса ми да ви се стори глупав,но като си записвате час за д-р Троянчев час за ФМ ли казвате , че искате да запишете или час за 3D/4D изследване като за последното в саита пише , че включва 4D  ехография, цветни снимки и запис на диск, но + фетална морфология + биометричен анализ + доплер изследване
Казваш, час за Фетална Морфология, за да си предвиди повече време за прегледа  Peace
Като запиша час за ФМ биометричен анализ + доплер изследване ще се направят ли?  Simple Smile
Сякаш вторият вариант ми се вижда по обстоен  newsm78

# 468
  • burgas
Като запиша час за ФМ биометричен анализ + доплер изследване ще се направят ли?  Simple Smile
Сякаш вторият вариант ми се вижда по обстоен  newsm78
Да ти кажа честно мисля че е само един вид, но питай по телефона като записваш час, той винаги е много учтив и не бърза да ти затвори Simple Smile

# 469
galka85,благодаря ти!  bouquet

# 470
Добро утро, момичета!
Будна съм от 04:00h. Станах да ида до WC и после няма заспиване. Как ще бъде днес на работа и аз не знам.

# 471
Добро утро! Благодаря на момичетата, които писаха за забелването, ще се посъветвам и с педиатър.
Априлските мами вече си имат двойка близнаци. Wink сутринта и от тях четох за забелването.

# 472
galka85 -видях че за контракциите си писала, аз вчера докато бях на преглед точно получих и споделих с доктора, че напоследък ми се случва по-честичко и той ми каза, че стига да не са болезнени, в тези контракции нямало нищо лошо, дори напротив - чрез тях матката се подготвяла, така че да не го мисля Simple Smile

# 473
По повод феталната ехокардиография - попитах сега на 3-тата ми ФМ дали е необходимо - доки ми каза, че вече всички акушер-гинеколози следят обстойно сърчицето и само, ако видят нещо притеснително изпращат към кардиолог. За тонове - аз съм с платен пакет и ми казаха, че започват мерене от 34г.с.

Така ми се спи - снощи трудно заспах, а тази сутрин станах рано, за да ме кара ММ на ЖК - малко съм разочарована- мислех, че ще пуснем кръв и урина, защото ми е нисък хемоглобина и да видим дали се е повлиял от Малтофера- уви- те си били определени кога точно се пускат - тъпотия........ Майка ми е лекар и сега уикенда ще ходим към Плевен та мисля там да си пусна едни изследвания и тя да ми ги разчете. Та общо взето ходих за едното кръвно и тегло  Rolling Eyes

Знам, че някои от вас дори не са купили нищо, а аз вече искам да ви питам за къпането  Crazy:
мамите с дечица- как се справяхте в началото с къпането, разчитахте ли на бабите или се оправихте с татковците?
а мамите, които ще имат сега бебенца как мислят да продцедират?
Питам, защото най-вероятно ние ще сме си сами с ММ, не мисля, че няма да се справим- аз не съм от бъзливите момичета, но все пак ...........
Ще се радвам да споделите Simple Smile  Hug

# 474
И без това предпочитам никой да не ми се мота, ще си помагаме с половинката при къпането. С какво толкова ще ударят рамо бабите.. то докато не го направиш сам, не става. Аз само се чудя още каква ваничка да вземем.
Честити близначета на априлската тема, страхотна новина! 

# 475
Ехеее да са живи и здрави близначетата от Априлската тема!!
Аз да ви кажа, накупих почти всичко необходимо за първите седмици... И тази нощ от еуфория цялата нощ прах и гладих на сън хихихихи
Иначе при нас майка ще остане в началото да ми помогне малко, ММ е на работа и понякога закъснява, не искам да го чакам за баня или свеки да ми се мота, ще се чувствам по-комфортно. А след първия месец ще видим Wink
Мамчета, знаете ли кога се прави погача, разни обичаи в началото и как се процедира??

# 476
Привет и от мен! Simple Smile
Развълнувах се като прочетох за новите попълнения сред априлките! Досега някак ми беше спокойно, че "има време" но май напоследък времето започна да минава прекалено бързо... Лелее, а ние още нищо не сме пазарували! Свеки ми е обещала, че ще идва около Великден и тогава ще ходим заедно да взимаме всичко необходимо та затова сега трябва да съм търпелива, пък и вътрешно си знам, че преди май няма да е Wink
water_life , спомням си, че най- в началото сестра ми идва на помощ . Всъщност, къпането ни изглеждаше най- сложната задача, затова ѝ имахме голямо доверие, като с най- пресни спомени от това Simple Smile В крайна сметка не е толкова сложно- единият държи бебчо над коритцето, а другият го полива с едно канче, поне в началото няма смисъл да се кисне с часове.
Уф, момичета, нещо ми е много шантаво. На вас случвало ли ви се е- от известно време имам едно ужасно бучене в главата ( все едно цяла нощ съм прекарала в дискотека, близо до тонколоната!), обикновено се събуждам с него и си го влача цял ден. Проблеми с кръвното нямам и не мога да си обясня от какво е- от ушите ли, от главата ли...

# 477
Здравейте момичета:)За къпането,аз с първото в началото си се соправях самичка,а след това и таткото ми помагаше,че бебчо понаедря .За забелването в началото опъвах ,до където може след къпане,а на около 1 годинка отидохме на доктор и то я забели,беше доста болезнено за детенце,първия ден.От тогава ми бяха казали редовно да я позабелваме ,за да не се срасне пак,но малчо не даваше ,та сега не съм много наясно ,как са нещата.Забелвам му я от време на време когато даде,но дали е до долу или се е срастнала пак хич,не знам.Колкото до тоновете,моето мнение е ,че ни се полагат и трябва да се правят,но много доктори си претупват и не им се занимава.Когато ги попиташ казват ма аз меря на екографа,ма още е рано и тн.Не им се занимава просто.Не би трябвало да ни интересува как практикуват различните болници ,тъй ,като тези прегледи и записи се полагат на пациента и на тях им се заплащат,та не би трябвало ,да казват ама в нашата болница не ги правим,или ги правим само в 9я и т.н.Но на много места го правят и нямаме избор .

# 478
Water life, благодаря за отговорите!

# 479
Здравейте момичета ,те я дни хич нямах време ,и нерви да пиша .
Оня ден бебка ми изкара ангелите ,че не мърдаше от предишния ден а тя само се завъртяла ,а сега освен ритането усещам и вибриране някакво .
ММ ме ядосва макар че утре ще празнува гледам да не му обръщам внимание .
А  да не говорим Нои ми иде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out . С те я техни проблеми ами нещо като се пусне се пробва първо . Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт