Отговори
# 645
а аз защо не ви виждам подписите и тези въпросни лентички, които изписват в коя седмица сте ? и на себе си не виждам такова нещо?
В настройките на профила, мисля беше, трябва да сложиш отметка на " Покажи лентичките"... Дано да ме разбра, защото пиша от телефона и не мога да видя как точно беше...

# 646
  • В градината...
Момичета,някоя от вас купувала ли си е от дрехите за бременни на LC Waikiki ? Доволни ли сте от качество ,  матария и т.н.?
Aз си купих дрехи миналата седмица, имаха големи намаления. Не можех да си намеря панталон и други дрехи, подходящи за работа, а там намерих хубав панталон, трикотажна рокля, жилетка. В противен случай трябваше да ходя с разни клинове, което хич не ми се връзва с работата. Хубави са нещата, турски са.

# 647
  • София
Намерих го, появиха ми се вашите, а как сега да си сложа и аз такава лентичка Wink) да ми пише и аз в коя седмица съм и колко дни остават ? Wink

# 648
  • Монтана
Можеш да влезеш ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti;type=standart    и после следваш стъпките Simple Smile

# 649
  • София
добре направих лентичката и сега как да я сложа като подпис Grinning егати индианеца съм  ooooh!

# 650
  • Монтана
Хах не се притеснявай,ами сега копирай на този ред phpBB код  отдолу където  е във сивичко и го сложи във профила ти,промени профил където пише подпис и след това промени профила незнам дали ме разбра  Grinning

# 651
  • София
Йеееййй, даже видях и от къде мога да си сложа аватар и вече си имам и едно мечо пухче Grinning Благодаря много  Hug Hug Hug

# 652
  • Монтана
Хех радвам се,че съм ти помогнала ако има с какво друго само кажи  Hug Hug  Лека вечер ти желая Simple Smile 

# 653
  • София
Лекаа   bouquet

# 654
perunika, мерси ще го пробвам.

# 655
Момичета,някоя от вас купувала ли си е от дрехите за бременни на LC Waikiki ? Доволни ли сте от качество ,  матария и т.н.?
Aз си купих дрехи миналата седмица, имаха големи намаления. Не можех да си намеря панталон и други дрехи, подходящи за работа, а там намерих хубав панталон, трикотажна рокля, жилетка. В противен случай трябваше да ходя с разни клинове, което хич не ми се връзва с работата. Хубави са нещата, турски са.

Ох да видим дали и аз ще успея да харесам нещо и най-важното дали ще успея вляза в него  Joy

# 656
.m.g.  аз си купих две блузи, дънки и клин. В дънките едва се намъкнах, ама бяха намалени, не съм от София, бях отишла специално да си купя дрехи и нямаше как да се върна без дрехи  Mr. Green Иначе клина е идеален, блузките също. Едната обаче я пера на ръка, не смея да я пусна е пералнята, много нежно трико, екрю, с ръкав до лакътя (аз обожавам такъв ръкав!) и надпис "ти си моето малко сладко бебе" Simple Smile Другата е спортна с качулка с яйце отпред и надпис "cooming soon" Simple Smile Mисълта ми е че съм пълничка, а и двете са номер S, обаче бяха последни бройки и пак ги купих от зор, но още си ги нося, а ги купих преди два месеца.

sabityy това че нямаш контракции може само да те радва. Изобщо няма правило, че е задължително да имаш, напротив. По добре естествено е в този срок на бременността да имаш, а може и да имаш понякога някоя неболезнена. която дори не я усещаш, така че може само да се радваш  Wink

Честит празник на които каквото празнува   bouquet

# 657
  • В градината...
Аз за блузи не виждам смисъл - могат да се купят от всеки магазин, но панталонът е трудна работа.
Също си мислех, че ще е голям проблем да си намеря размера, но се оказа, че има дажде и по-голям от моя. Панталонът ми е черен- памук и стреч - хем стои по-като официален, хем е леко спортен. Имаше и официален модел.
Купуих си ги от Русе. А като бях по прегледи в София, ходих до HM и се оказа, че там дрехите за бременни за слим, в крачола на панталоните им не мога и ръката си да вкарам  Joy Та се бях отказала да търся, но в уайкики ме изненадаха приятно  Peace

# 658
  • Варна
Тези слим дънки за бременни за мен са безумни - наистина едва обуваш или събуваш, а и изглежда толкова несъразмерно да са подчертани малко или много напълнелите бедра и плътно очертани глезените. Просто ми е нелогично и не ми изглежда добре.

# 659
Перу аз понеже за 10лв. ги взех блузките и ми се сториха добре за тая цена, дългички, с набор отстрани на корема. Нормалните блузи ми стоят така  Mr. Green по късно ще изтрия снимката, аз съм я показвала във фб

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт