Отговори
# 570
  • В градината...
Тъкмо щях да пиша, че тоталната липса на грамотност на ниво 3-ти клас винаги буди съмнения. Освен това, още преди месец ми направи впечатление бъркането на мъжки с женски род в постовете от таткото. И други неща.
И да, аз казвам това заради възможни злоупотреби  Naughty
Вчера в една друга тема разказах за ранното раждане, без да коментирам нищо друго и без да изразявам отношение. И мамите от там влезли в тази тема, прочели и изразиха големи съмнения в достоверността на случая.

# 571
И мой коментар е изтрит и не искам да защитавам Sweety, но едва ли и тя може да ги изтрие.  Преди време исках да си изтрия един коментар и не ми даде самият форум. Но пък знае ли човек, тя като е пуснала темата дали може да ги изтрие? newsm78

# 572
Здравейте ,на дамите който ми честитиха,че на 37 години съм станала мама огромно благодаря.Относно съпруга ми,дали е грамотен или не оценили са го когато е отишъл на работа и са го назначили.Аз съм жена пари никога няма да търся в нета и няма да събирам,защото ние сме доста зрели хора и можем да се грижим за нашето дете.Но в момента вместо да почивам ,аз ,чета на медицинско лице зловещи коментари.Това което ще ви кажа,детето мие добре ,слава на бога -християни сме.Дано този унизителен скандал да го забравите,и искренно съжалявм ,че моят мъж вие писал.Не съм чела коментарите ви след снимките ,и дори не ги мисля.Но ще кажа ,че в мойте вени тече кръв и моето сърце бие и в момента се моли детенцето да мие добре.
аз ще напусна форума ви.и повече няма да вляза.
но това е неморално,щеше ми се да завърша с една мисъл,но понеже доскоро бях като вас и хормоните ми бяха опънати и плачех за всичко ,за туй ще я преглътна с глътка вода и ще ми остане горчивият привкус от тази регистрация
дано да радоте здрави и пухкави бебоци ,да ги на учите ,че човек преди да говори  мисли,и че когато сгреши има доблестта да се извини
с уважение

# 573
  • София

(Този коментар може да ми го изтриете, но аз не си трая, когато видя насочено към мен мнение  Peace
В профила на всеки се вижда дали е на линия или не...
А цяла вечер и цял ден мама Ванинани ни гледа сеира)

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 13:33 от vitaminka

# 574
# 575
 Joy мда... май няма какво да се каже повече

хубав ден  bouquet

# 576
  • Варна
Ох, бе Laughing
Витаминка,  hahaha

Ту се ядосвам с тази история, ту се чудя кое в нея е вярно, сега се и разсмях.
Много е объркващо всичко.

# 577
Хахахаха.
Само да кажа на майчетата с изтрити постове, че Sweety е автор на темата, но тя не е модератор в Бг-мамма, и няма права да трие, модерира и т.н. Мнения се трият след докладване на модераторите на БГ-мамма. Така, че не обвинявайте авторката, тя и да иска не може да премахва постове.

# 578
  • В градината...
Ехх, сега като ми се приядоха пуканки, пък не сме купили  Naughty

# 579
 Joy Не знам вече- да се смее ли човек, да плаче ли... Исках само да кажа, че повечето момичета тук, държахме да получим малко повече яснота, затова се впуснахме в размишления и коментари. А това, че постовете ни са изтрити- ами тъпо е! Ако някой има да казва нещо на мен или на някого, нека го направи, макар че не знам с какво точно сме заслужили това! Много държа да видя, какво точно беше обидното в моят коментар, че вече го няма?

# 580
Хахахаха.
Само да кажа на майчетата с изтрити постове, че Sweety е автор на темата, но тя не е модератор в Бг-мамма, и няма права да трие, модерира и т.н. Мнения се трият след докладване на модераторите на БГ-мамма. Така, че не обвинявайте авторката, тя и да иска не може да премахва постове.

не виждам някой да е обвинявал авторката, на мен също не ми е дошло такова нещо наум - аз протестирам, че са ми трили коментарите, пък кой го е сторил, ни най-малко не ме вълнува

# 581
И мой коментар е изтрит и не искам да защитавам Sweety, но едва ли и тя може да ги изтрие.  Преди време исках да си изтрия един коментар и не ми даде самият форум. Но пък знае ли човек, тя като е пуснала темата дали може да ги изтрие? newsm78
Тя в момента пътува и е на летището заминава за лондон съмнявам се дали ни чете въобще .И пай ви моля да сменим темата ,Жената що годе се извини ако истина е грозно от наша страна да и е живо и здраво .Ако не здраве да е бог вижда всичко.Има поговорка убий глупака с мълчание .Та нека се кротнем и да спрем да се подиграваме на чуждия сейр или щастие . Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Embarassed Embarassed Embarassed

# 582
И продължават да се трият.  Joy

# 583
  • Варна
Ехх, сега като ми се приядоха пуканки, пък не сме купили  Naughty

Само до проблеми водят такива ситуации, казах ви аз Laughing

# 584
Здравейте ,на дамите който ми честитиха,че на 37 години съм станала мама огромно благодаря.Относно съпруга ми,дали е грамотен или не оценили са го когато е отишъл на работа и са го назначили.Аз съм жена пари никога няма да търся в нета и няма да събирам,защото ние сме доста зрели хора и можем да се грижим за нашето дете.Но в момента вместо да почивам ,аз ,чета на медицинско лице зловещи коментари.Това което ще ви кажа,детето мие добре ,слава на бога -християни сме.Дано този унизителен скандал да го забравите,и искренно съжалявм ,че моят мъж вие писал.Не съм чела коментарите ви след снимките ,и дори не ги мисля.Но ще кажа ,че в мойте вени тече кръв и моето сърце бие и в момента се моли детенцето да мие добре.
аз ще напусна форума ви.и повече няма да вляза.
но това е неморално,щеше ми се да завърша с една мисъл,но понеже доскоро бях като вас и хормоните ми бяха опънати и плачех за всичко ,за туй ще я преглътна с глътка вода и ще ми остане горчивият привкус от тази регистрация
дано да радоте здрави и пухкави бебоци ,да ги на учите ,че човек преди да говори  мисли,и че когато сгреши има доблестта да се извини
с уважение

Аз мисля че трябва да ни разбереш, има доста подвеждащи неща, а не е редно. Защо не изясниш ситуацията с прости думи. Защо се хвалеше, че има снимка на бебето, а после изпрати снимка на чуждо голямо и доносено бебе? От тая снимка тръгна цялото съмнение   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт