Отговори
# 585
И продължават да се трият.  Joy

да, интересно - явно някой от самите админи е изперкал и се гъбарка с нас Joy

# 586
  • София
Падам от смях момичета.....

Моят коментар "И моят коментар е изтрит" е изтрит....

Някаква избирателна чистка има тук  alert

# 587
Този форум се превърна като всичко българско и родно в поредната бутафория.

Може ли някоя от "богините" във форума да ни разясни правата със списъци и имена (ник-ове)? Кой има право къде да пише и участва? Аз пиша от време на време тук и във Facebook, от където са ме изтрили току-що, въпреки, че изразих възмущението си от тази практика някой на своя глава да прецени след 7 месеца бременност и споделяне кои са по-мами от други. Може би именно затова са ме махнали от там по вещите във всичко мами.

Грозно е! Аз преди 2 години бях октоврийска мама, там също бяха тръгнали да правят чистки и да гонят вещици, но се озаптиха. Вие нямате спирачки! До ден днешен си споделяме с майките за 2 годишните ни деца.

Аз също не съм сигурна докога ще остана в тази "сговорна дружинка" при подобно отношение и злоупотрепа от страна на съфорумките, на които поверихме добавянията в групата във Facebook.

Няма ли други възмутени като мен или съм сама?

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 14:58 от dolce_vita

# 588
Падам от смях момичета.....

Моят коментар "И моят коментар е изтрит" е изтрит....

Някаква избирателна чистка има тук  alert
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ооооо нее, нееее могаааааа, разтресох бебето си от смях!
Само да успокоя, който прави новата тема, че както  е тръгнало, скоро ще се върнем на 1ва страница, така че да не бърза! Peace

# 589
  • Варна
dolce_vita, не всички сме наясно със случващото се във ФБ групата, защото аз например така и не се присъединих към нея. Не разбрах какво точно се е случило, някой те е изтрил, така ли?
Или имаш предвид триенето на коментари и тук, в темата?!

# 590
Между другото съм с две ръце за нова тема,а в тази да оставим всички негативни мисли Simple Smile

# 591
И аз се надявам да се спре вече този спор, разбрахме, че снимката е от Интернет.  Praynig

# 592
Момичета, вече съм качила 10 кг. и продължавам бързо да качвам. Според Вас много ли са?

# 593
  • София
Беки, аз съм качила 7кг, има момичета, които са качили по-малко има и такива с повече.
Дали е нормално зависи от много неща - метаболизъм, заболявания, режим и тип на хранене, ръст, предишно тегло, телосложение и т.н.

# 594
dolce_vita, не всички сме наясно със случващото се във ФБ групата, защото аз например така и не се присъединих към нея. Не разбрах какво точно се е случило, някой те е изтрил, така ли?
Или имаш предвид триенето на коментари и тук, в темата?!

Във Facebook е настанала яка паника. Преди обяд се гласуваше дали да се изтрият членове, които са неактивни там. 30 тина момичета казаха Да и предполагам аз съм една от изтритите членки. Не го смятам за нормално.

Мое мнение е, а и тукашните правила на форума са, че всички майски мами са добре дошли - да пишат, да четат, да споделят и да спазват добрия тон. Но явно някоя от 4-5 мами, които са с малко повече правомощия не разсъждава като мен.

# 595
Беки, дали са много за теб най-добре лекар да ти каже. Убедена съм че никоя от нас не лелее да наддава, а сега в последните месеци точно това ни очаква. Хубаво е да говориш с наблюдаващия те, за да може да прецени спрямо здравословното ти състояние.

dolche_vita, не съди реакцията, макар и неприемлива за теб. Все пак там мами са си публикували голите тумбаци и до известна степен са разчитали на конфиденциалност.

# 596
Момичета, и аз съм много учудена от ситуацията във форума, но подкрепям напълно казаното от vitaminka. Не бих могла да го кажа по-добре!
Аз напоследък  съм се замислила за педиатрите и за ваксините. На мен ми казаха след като родя да си избирам педиатър. Малко се притеснявам от хипотетични първоначални проблеми. Доколкото виждам лекарите по здравна каса само ни "отчитат" (или поне мен). Ако така се случи и с бебето не знам какво ще трябва да правя....
А вие какви и колко дрешки ще купувате за новородено?

# 597
Мерси vitaminka за информацията. Просто акушерката ми постоянно ме упреква, че много съм качила

# 598
  • Варна
dolce_vita, сега вече разбрах, но ФБ групата е независима от форума, най-малкото, защото там дискусиите се провеждат на друга, различна платформа и предполагам, че правилата от тук не важат. Сигурна съм, че ще ти обяснят какво и защо се е случило, а ти ще си прецениш дали да се присъединяваш отново или не.

Becky_83, моята акушерка още в самото начало ми заяви, че ми отпуска 11 кг за цялата бременност и иска да се вместя в тях. Засега май ще се получи, но не бързам да се радвам все пак.
Не са ти чак толкова много килограмите към момента според мен, не се обвинявай.

# 599
Охх мненията ми са трийнати ,като вашите.Както и публикациите и снимката вс ФБ,и коментарите.За да се трият така коментари тук някой трябва да е докладвал .А също ми е интересно кой изтри и снимката и коментарите в ФБ.Какво крием и ,кой от какво се притеснява.Че май нещо взе да ми замирисва тая работа.

Общи условия

Активация на акаунт