Отговори
# 600
Вече родили мами ме убеждаваха, че трябва да си избера педиатър още преди раждането

# 601
  • Бургас
Момичетаааааа, Sweety ஜ я няма, а тя прави новата тема. Трябва да удържим до 50-та страница  Joy

# 602
Беки, моите спомени са от номер 1 (1999г.) и тогава ти го зачисляваха и си спомням че почти веднага след като ни изписаха (1-2 дена) тя дойде да ни види. Т.е. как да дойде веднага ако не си го избрала? Също така има този момент, че има много натоварени педиатри и не мисля, че ще ти е приятно прясно родила да ходиш при тях и ще е гадно ако ти откажат тогава.

# 603
Момичета, сигурна съм, че можем на още 40 страници да се възмущаваме, разискваме и обвиняваме! Но не ни е това идеята! Мен лично няма земна сила, която да ме убеди, че въпросната майка е станала майка на недоносено бебе, била е в реанимация, трепери за живота на детето си, пък по цял ден и нощ виси във форума, пише коментари и ни се възмущава, че не и вярваме! Отделно, изведнъж се появява уж мъжът и, който пише на абсолютно неразбираем език, още по-неразбираем от нейния, въпреки, че силно си прилича стила и изказа, качва фалшиви снимки и ни прави на балами, пък после иска да и/му се извиняваме! Все едно, нова тема нов късмет!

dolce_vita, както и други изтрити майки от Фейсбук групата, и вашето възмущение не разбирам! Всичко е по желание, ако сте искали да присъствате във фейсбук, защо не сте присъствали, а само сте били добавени, без дори да си запишете никовете от БГ Мама, за да се знае все пак кой кой е! Никой няма да откаже добавяне на член, ако този член има интерес към дискусиите, водени там, както и да е достатъчно открит, за да каже и кой е в БГ мама! Аз не бих се разсърдила на никой, ако реши да ме махне, по причина, че седя само за пълнеж!

Сега, след всички тези нападки, ако Суити реши да се фръцне и обиди, подобно на вече показаното поведение, и тема в БГ мама няма да има, в която да се пише! Затова, призовавам всички, да се приключат дискусиите!

Също така, без вече да ми пука дали съм любезна и деликатна, любезно все пак, призовавам всички, ако не могат по друг начин, то поне да ползват редактора на форума! Постове с малки букви, без запетайки и диалектно изписвани форми аз не чета, затова не оставям и мнение и коментар за запитванията в тях!

# 604
Здравейте мами Simple Smile

Нямаше ме почти месец, не съм имала възможност да ви чета, но от няколко дни съм вкъщи и виждам че имам много да наваксвам  #Crazy

При мен всичко е наред, дебелея си серизоно, вече съм +13 кг!!!!
Има ли и други като мен, направо не мога да се събера в никакви дрехи, днес ходих да си купя нов панталон  Embarassed

Аз след няколко дни излизам в болничен, надявам се вече да имам повече време за себе си и за вас Simple Smile)

# 605
  • Варна
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ей, от снощи нямам много възможност да следя какво се случва във форума /майка ми беше рожденичка - да е жива и здрава, та празнувахме, а и ММ се върна най-накрая след почти 2 месеца командировка/
И то какво се е случило тук - първо снощи бебе, за което толкова много се зарадвах; сутринта бебето е от интернет; следобед ама то наистина го има - моля ви, все пак сме бременни, а аз усещам с всеки изминал ден колко реално затъпявам, не ме карайте да мисля - така се чувствам още по-кръгла и глупава Simple Smile

Момичета, има добра страна, поне темичката ни малко живна, иначе почти никой не пишеше, пък сега .... чак няма място и се трият постове  hahaha

Приемете моя пост в кръга на шегата, честно след всичко това незнам какво да си мисля, наистина докато пишеше ваниани имаше много несъответствия, но те може и да са си просто в моята глава. Моля се, ако наистина бебчето се е родило, да е здравичко и бързо да се възстанови, защото от личен опит знам каква е драмата, но драмата, в която влязохме всички си е по вина и на сем. ваниани. И според мен това трябва бързо да приключи да не си разстройваме всички нервите Simple Smile

И дано Sweety кацне бързо, че иначе я вапцахме  Laughing

# 606

dolce_vita, ако сте искали да присъствате във фейсбук, защо не сте присъствали, а само сте били добавени, без дори да си запишете никовете от БГ Мама
.
причина, че седя само за пълнеж!
.
Не знаех, че е трябвало да си запиша ника от БГ Мама някъде.

От мисля 2 седмици се включих във Facebook. За толкова време имам само един коментар (изтрит) и едно участие в анкета. За толкова време толкова...Тук пиша, когато искам, защото ми е по-удобно.

Определения кой къде стои за пълнеж са излишни. Нямаме норма кой кога колко да пише. Иначе днешната квота щях да съм я надхвърлила, а в други дни нормата щеше да е неизпълнена.

Факт е, че се създаде ненужно негативизъм във форума. На който му е все още приятно ще пише, на който не му е няма и това е. Няма какво да дебатираме.

# 607
  • Варна
gabche аз съм + 15 кг вече от тази сутрин официално - 28 г.с. + 1 ден. Но аз си очаквах да е така, ще финиширам над 20 кг със сигурност, качвам ги вече от въздуха... Мен най-много ме притесняват стриите, не искам да се нацепвам, имам си едни от 1-та Б, които що годе съм преживяла и приела, но ако се появят повече направо незнам , много ще се депресирам...

# 608
ох и аз съм +15, при мен не е от въздуха, такъв апетит ме гони... всичко което видя искам да изям- вече рядко влизам в магазина Simple Smile

# 609
  • Бургас
Моля, моля  Naughty хич не ми се хвалете с вашите +13, +15 кг.
Аз от вчера - 27 г.с. + 5 дни водя класацията с моите +17 кг.
Ако ще се мерим, да се мерим, а? На кой му стиска?  Joy Joy Joy

# 610
Разсмяхте ме, момичета  Laughing

Колкото толкова, после ще го мислим. Иначе за стриите - аз си купих Био Ойл, много ми харесва, не знам дали ще е ефективно все още.

Имам и био масло от кокос - някой знае ли дали предотвратява появата на стрии - чудех се дали няма да мога да го ползвам сега?

# 611
  • Варна
За килограмите, от снощи съм си вкъщи и само гледам кантара, голям страх Simple Smile Свеки днес каза, че само на коремче раста  Wink да бе да.... следобед ако събера сили ще се отчета .

# 612

Имам и био масло от кокос - някой знае ли дали предотвратява появата на стрии - чудех се дали няма да мога да го ползвам сега?

Ползвай го.

# 613
Завърнах се от АГ, всичко е наред с бебче и с мен Simple Smile Само не питах колко тежи, ама това да е проблема. Пуснаха ми направленията за кръв и урина, но ще ги правя преди прегледа другия месец. От тогава започваме с тоновете, каза док.
Габче, аз от самото начало ползвам био кокосово масло и засега съм много доволна. За кг. съм + 8, ама колкото толкова. Док каза, че е добре Simple Smile
Хайде засега хубав ден!

# 614
  • Варна
С предната Б изтръшках сигурно 500 лв за кремове - вкл. супер ампулите на Lierac, за които чувах толкова суперлативи. Мажех се сутрин, обед и вечер - бях безумно стриктна, и тъкмо като реших, че няма да се нацепя - хоп изненада в 9-ия месец. Та не вярвам на кремове, масла и т.н. мажа се, за да съм чиста пред съвестта си, но не се вманиачавам, защото знам, че надхвърля ли 20 кг, неизменно ще има нови стрии Sad

Общи условия

Активация на акаунт