КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 011
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Може ли да разгледате моя казус... Все още нямам карти, така че ако някой има може ли да изтегли, за да бъде по точно тълкуванието. В интернет се запознах с един мъж. От доста време си пишем, паснахме си като характери, но от няколко месеца спряхме да комуникираме. Комуникацията спря от негова страна. Писах му два пъти. Никакъв отговор. Не сме се карали. Даже имахме  уговорка за среща. Все пак ще попитам ''Ще имам ли връзка с К.?''
пс. Имената Вики и Кристиян
Благодаря. Hug Hug Hug Hug

# 466
Koffkathecat ще се опитам да тълкувам на твоят въпрос - изтеглих Паж чаши - 7 чаши - 8 пентакли. Попитах и също " Защо К. не отговаря на Вики? - 8 чаши - 7 жезли - 6 жезли Конкретната причина не мога да я кажа, но възможно ли е той да има някакво задължение към дете, родител, семейство? Ако не е това конкретно, той просто е избрал да излезе от ситуация, която вече не му е от полза. Има емоционално отдръпване, несигурност, промяна на приоритетите. Сега, трябва да се отбележи че той среща някакви пречки и съпротива и се бори срещу това. За да има връзка той трябва да отстоява мнението си, но честно казано, той вече е загърбил вашата "връзка". Неговият поглед е насочен в друга посока.
По въпроса дали ще имате връзка - по Паж чаши - това е самото ви запознанство, кореспонденцията, трепетите, но това е само до там. Въжделенията за връзка всъщност са въздушни кули, илюзии, фантазии, блянове, копнеж (7 чаши). И за да се отърсиш от тях е необходимо да се излекуваш с работа, най-общо казано.
Нека и други се включат Simple Smile

# 467
Момичета,може ли малко помощ,че току-що ми се случи събитие с неблагоприятен за мен край.

Въпросът ми беше:приключихме ли си взаимоотношенията си завинаги?

Двойка чаши
Двойка пентакли
Четворка мечове

# 468
пускам две подредби,моля за коментари
Какво е отношението на А?/минало-настояще-бъдеще/
9Жезли - Асо Пентакли - 10 Жезли

А ще се свърже ли с мен до края на месеца?/ОКС/
7Пентакли - Кралица Пентакли - Асо Пентакли

# 469
Момичета,може ли малко помощ,че току-що ми се случи събитие с неблагоприятен за мен край.

Двойка чаши
Двойка пентакли
Четворка мечове

Той казва ли, че "никой не го разбира"? Държи ли се инфантилно?
Тези 2 двойки олицетворяват Висшата жрица, а тя се появява най-често, когато знаем отговорът;
същият този отговор го знае нашата ИНТУИЦИЯ, ВЪТРЕШНО ПОЗНАНИЕ и УСЕЩАНЕ ЗА РАЗВИТИЕТО на някаква ситуация.
Когато нещата са ни ясни (а само ние си мислим и се заблуждаваме, че са ни неясни, се пада и Висшата жрица - да ни каже ясно, че душата ни знае всичко и ние трябва да се оставим да ни ВОДИ ТЯ).

# 470

Двойка чаши
Двойка пентакли
Четворка мечове

Той казва ли, че "никой не го разбира"? Държи ли се инфантилно?
Тези 2 двойки олицетворяват Висшата жрица, а тя се появява най-често, когато знаем отговорът;
същият този отговор го знае нашата ИНТУИЦИЯ, ВЪТРЕШНО ПОЗНАНИЕ и УСЕЩАНЕ ЗА РАЗВИТИЕТО на някаква ситуация.
Когато нещата са ни ясни (а само ние си мислим и се заблуждаваме, че са ни неясни, се пада и Висшата жрица - да ни каже ясно, че душата ни знае всичко и ние трябва да се оставим да ни ВОДИ ТЯ).

Той се държи повече от инфантилно.
Опитът ми показва,че трябва да мине малко време,преди да се сдобрим.Трябва да го оставя сам със себе си.
Благодаря за тълкуването.

# 471
Здравейте! Simple Smile Моля за мнения за ОКС  Какво чувства Х към мен?
4 жезли,Кралица Жезли,7 жезли. Забелязах,че и трите карти са от една боя. Моя приятелка ми е казвала,че в случая с жезлите вещае много страст и енергия. Какво мислите вие?

# 472
  • София; Дружбето
Какво ще се случи на срещата - Кулата 9 чаши  10 чаши

# 473
По какъв повод е срещата? Кулата на първа позиция ми показва, че нещо вече се е случило, някакъв механизъм вече е задействан. На самата среща ти ще се чувстваш комфортно, уютно. Ако това ти се струва неуместно, значи си твърде ленива и пасивна и не правиш нищо, за да допринесеш с нещо за тази среща. Пак казвам, че зависи от вида среща. Ако е бизнес среща трябва да си на щрек, 10 чаши е много неустойчива карта и не винаги предвещава "цветя и рози".

# 474
  • София; Дружбето
По какъв повод е срещата? Кулата на първа позиция ми показва, че нещо вече се е случило, някакъв механизъм вече е задействан. На самата среща ти ще се чувстваш комфортно, уютно. Ако това ти се струва неуместно, значи си твърде ленива и пасивна и не правиш нищо, за да допринесеш с нещо за тази среща. Пак казвам, че зависи от вида среща. Ако е бизнес среща трябва да си на щрек, 10 чаши е много неустойчива карта и не винаги предвещава "цветя и рози".
среща с мъж Simple Smile

# 475
Моля за помощ, защото не мога да се оправя сама.
Имам наследство от баба ми, което е  обещетение от работодател на чичо ми, който е починал. Искам да знам по какъв начин са изплатени парите по банков път или на ръка? Парите са хиляди и не вярвам да са й дали цяло куфарче. Знам само, че чичо и леля са си поделили парите, но не знам баба как ги е получила и да си искам моя дял. Моля да питате картите , много ми е важно.

# 476
Без да питам картите /щото не мога и не знам как/, отговарям: обезщетения от работодатели се изплащат по банков път. Питай правото, не картите. Наследници на баба ти са децата й. Ти как реши, че имаш дял? Децата са починали преди бабата?

# 477
На въпрос: Какво да направя, за да се случи дадено нещо ( много важно за мен ), ми излизат следните карти:

1. 6-ца Жезли
2. Справедливост
3. Сила

Ха сега де.  newsm78
Интересното е, че наистина е нещо много важно и ми излизат карти от големите аркани.

Аз обаче виждам противоречие. Хем трябва да взема обективно решение и да действам ( Справедливостта ), хем да проявя воля и да чакам ( Силата) .  Thinking

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 10:55 от Lightworker

# 478
На въпрос: Какво да направя, за да се случи дадено нещо ( много важно за мен ), ми излизат следните карти:

1. 6-ца Жезли
2. Справедливост
3. Сила

Ха сега де.  newsm78
Интересното е, че наистина е нещо много важно и ми излизат карти от големите аркани.

Аз обаче виждам противоречие. Хем трябва да взема обективно решение и да действам ( Справедливостта ), хем да проявя воля и да чакам ( Силата) .  Thinking

Излизат ти големи аркани , защото показват ситуацията в която се намираш . Имаш желание , според теб е настъпил момента за действие , но има забавяне , и бариера да се случат нещата , и това по скоро е твоята нагласа , борбата която водиш със себе си и това че все още не си взела решение . Може би отговорът е че за да се случат нещата , наистина  ти самата трябва да направиш нещо !
Това според мен  Simple Smile

# 479
Големите аркани показват, че може би нещата не зависят от теб. Силата ти казва потърпи, имай търпение. осъществяването на тази идея е спряло. Гняв към положението също не е изключено да има. Изобщо ситуацията е трудна, но не може да се направи нищо, поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт