може ли да ми изтеглите карти относно дали да прекратя връзката си с един човек? Изключително съм объркана,направо не съм аз напоследък...
Аз съм ти теглила карти с 2 въпросчета. Те са съответно 8 жезли, 4 жезли, Отшелника обърнат и Умереността, Рицар на чашите, Кулата. Такааа. Аз по първата мисля че е възможно да си скарана или в недобри отношения с някого от семейството си или близките. Нещото е било отразено в твоето поведение. Ако в добавка сложим и тълкуването от втората комбинация, то може да се каже, че твърде много си се осланяла и залиташ емоционално. Поддала си се на импулсивността. Възможно е да си действала наивно и с големи очаквания. Мисля че картинката е леко застинала, трябва да погледнеш себе си.
Просто няма много форуми където да питам за такива неща.
При наличие на първа карта Умереността, включвайки последващата я Рицар чаши, мисля че нямаш базис за развитие там, накъдето си се запътил. Изречено иначе, не си усвоил нищо в прекараното там време. Реалността е обозначена от обърнатия Отшелник, което буквално превеждам като "висящ".
Така е, наистина съм като в безтегловност. В БГ си имах работа на добро място с прекрасни колеги и изграден режим на живот който ми допадаше, но аз изоставих питомното за да гоня дивото защото нали магистърска степен било по-хубаво от колкото да имаш само бакалавър. Тук научих единствено, че работното място може да е хиляди пъти по-приятно от колкото студентството. Мисля да прекъсна контактите си с всички, които срещнах тук. Просто няма как, винаги ще ги свързвам с въпросното място и ми става неприятно. Апропо и на мен ми излизаше отшелник на тези таро сайтове в Интернет. Но често ми излизат карти, гадаещи промяна. Препоръчани теми