КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 024
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
може ли да ми изтеглите карти относно дали да прекратя връзката си с един човек? Изключително съм объркана,направо не съм аз напоследък...  bouquet

# 511
Как да постъпиш Таро не може да ти даде отговор. Лично за мен, ако с някого не се чувствам добре трябва да си дам ясна сметка защо е така. Понеже не ми изглежда много положителен въпроса ти, си позволявам да го променя малко. "Какво да предприеме lineto спрямо партньора си?" Изтеглих - 7 меча - Справедливостта - Папата.
Струва ми се, че връзката ви не е основана на честност. Имало е доста интриги, прикритост, избягване на разговори. Може би връзката ви е изчерпана и Справедливостта идва да каже, че каквото и да си решила да правиш, сега е момента, не бива да се отлага. Въпросът е, че решението което ще вземеш не трябва да е самоцелно, то ще има отражение навсякъде. Т.е. случилото се до сега те учи на нещо (папата). Също така трябва да се замислиш дали не действаш твърде упорито и малко на инат.

# 512
Здравейте, закупих си карти - Артурово таро на Анна-Мария Фъргюсан, обаче се оказва, че книжката към тях е с изчерпан тираж. Ще бъда благодарен и ще почерпя ако някой, който я има ми услужи да си я снимам. Благодаря предварително.

# 513
Здравейте, ако не е проблем ще помоля някой да ми изтегли карти Таро. Накратко - имам хроничен невървеж в живота от много години от прогимназията, така си заминаха целите ми тийн години, та вече на 27 станах. Преди година и половина имах хубав период за кратко докато работех. После ме приеха студент, уж щях да започна начисто, защото една гледачка ми каза да бягам в чужбина, далече от негативното влияние на някого. Да, но в чужбина нещата потръгнаха назадничаво и невървежа се върна - скъсаха ме на почти всички изпити и се чувствам като бродеща сянка, мисля си че ми е направена магия. Подадох документи за кандидатстване в нов университет за догодина, но най-неприятното ми е че ми е никакво настроението, унило ми е постоянно. Проверката за магия която си направих с яйце показа негативно влияние. Ще има ли хубава промяна в живота ми или да не я чакам скоро е въпросът ми?  bouquet

# 514
Здравейте, закупих си карти - Артурово таро на Анна-Мария Фъргюсан, обаче се оказва, че книжката към тях е с изчерпан тираж. Ще бъда благодарен и ще почерпя ако някой, който я има ми услужи да си я снимам. Благодаря предварително.

Има достатъчно информация в интернет. Няма значение какво е Таро-то - Артурово, на Тот, на Златната зора, на Уейт. За начинаещият в Таро е достатъчна и една колода таро - класическата от 78 на брой карти. Добре е дълго време да се използва само една колода карти за всички видове въпроси, така изучаващият таро, ще свикне и привикне към своеобразният им език, ще започне добре да го разбира, а и най-вече да го тълкува и "превежда" на околните.

# 515
Нямам никакви очаквания вече честно казано. Rolling Eyes

# 516
Тогава Таро няма как да ти даде никакъв отговор.
И, междудругото, най-голямата магия е автосугестията. Няма никакво значение кой какво ти говори, достатъчна е саморефлексия, за да се направи разлика между истината и лъжата.
Никой не ни е виновен, че сме повярвали.

# 517
Искам отговор дали ще се преместя в друг град/респ университет. Най-щастливи са именно хората които живеят без очаквания, защото при тях се случват чудесата. Тези с многото очаквания често получават шамари.

# 518
Има ли някой желание да ми изтегли карти - става въпрос за един мъж Embarassed...

# 519
Тогава Таро няма как да ти даде никакъв отговор.
И, междудругото, най-голямата магия е автосугестията. Няма никакво значение кой какво ти говори, достатъчна е саморефлексия, за да се направи разлика между истината и лъжата.
Никой не ни е виновен, че сме повярвали.

Когато е цитирано мнение е редно да е в кавички или да има линк към съответната страница.
monavendor.com/index.php/Thread/74-%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%B … tID=1204#post1204

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 14:46 от Lilith11

# 520
Права си и се извинявам.

# 521
Искам отговор дали ще се преместя в друг град/респ университет. Най-щастливи са именно хората които живеят без очаквания, защото при тях се случват чудесата. Тези с многото очаквания често получават шамари.

Здравей Simple Smile Аз съм ти теглила карти с 2 въпросчета. Те са съответно 8 жезли, 4 жезли, Отшелника обърнат и Умереността, Рицар на чашите, Кулата. Такааа. Аз по първата мисля че е възможно да си скарана или в недобри отношения с някого от семейството си или близките. Нещото е било отразено в твоето поведение. Ако в добавка сложим и тълкуването от втората комбинация, то може да се каже, че твърде много си се осланяла и залиташ емоционално. Поддала си се на импулсивността. Възможно е да си действала наивно и с големи очаквания. Мисля че картинката е леко застинала, трябва да погледнеш себе си.

# 522
Много ти благодаря за отговора, но не съм момиче, макар че пиша тук. Simple Smile Просто няма много форуми където да питам за такива неща.
Съжалявам, че не дадох повече инфо, сега ще се реванширам. Чудя се да късам ли връзка с добрите познати (щото не сме баш приятели), които срещнах тук. Голяма част от тях вече си заминаха за своите страни и с повечето нямаме много общи интереси честно казано. Но за сега често ходя на купони с тях, защото човек все пак е социално животно. Иначе рядко правим събирания или поне поспряха да ме канят и като че ли нямаме много общи теми. Въобще като цяло всички, дори и тези които като хора са свестни ми напомнят за неприятни моменти в моя живот от както дойдох тук.

Трудността да направя решение е това, че в момента съм в чужбина и тук нямам други близки познати (единствено хората с които живеем в един коридор), та се чудя струва ли си понякога човек да прекъсне взаимоотношения с риск изолация? Съдбата обича рискуващите, но се чудя да рискувам ли всичко с надеждата един ден да срещна хора с които ще си допаднем повече или да си къткам познанствата все пак? Тук нямам семейство или близки, всички те са в България, което прави нещата доста по-различни. Това, което ме спира е, че до сега доста често съм късал мостове и продължавал напред ей така с лекота. В нета на таро ми излиза че трябва да се разделя с хора от обкръжението си, защото това били ограничаващи познанства каквото и да значи това и наистина чувствам че трябва да направя пълно почистване на много от нещата случили се в последната година. Наистина дойдох тук с големи надежди за нови познанства и приятелства, а то се оказа че местните си общуват с местни, а малкото чужденци тук са предимно за кратко. Но като виждаш, че колкото и да движиш с някои хора те не те допускат до тях в един момент си задаваш въпроса "Струва ли си да се хабя?".

Иначе за университета - подадох за нов, надявам се на най-доброто, но много-много не го мисля и гледам да не се осланям много-много, защото последния път визуализации, мечти и големи очаквания пък последва звучно шамарче.

# 523
Цитат
Иначе за университета - подадох за нов, надявам се на най-доброто, но много-много не го мисля и гледам да не се осланям много-много, защото последния път визуализации, мечти и големи очаквания пък последва звучно шамарче.

Хмм, по-полека тогава с визуализациите, полза от тях имат само художниците и драскачите на езотерична литература с цел продажби  Wink  При наличие на първа карта Умереността, включвайки последващата я Рицар чаши, мисля че нямаш базис за развитие там, накъдето си се запътил. Изречено иначе, не си усвоил нищо в прекараното там време. Реалността е обозначена от обърнатия Отшелник, което буквално превеждам като "висящ".

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 00:02 от Inona

# 524
Благодаря. Hug Така е, наистина съм като в безтегловност. В БГ си имах работа на добро място с прекрасни колеги и изграден режим на живот който ми допадаше, но аз изоставих питомното за да гоня дивото защото нали магистърска степен било по-хубаво от колкото да имаш само бакалавър. Тук научих единствено, че работното място може да е хиляди пъти по-приятно от колкото студентството. Мисля да прекъсна контактите си с всички, които срещнах тук. Просто няма как, винаги ще ги свързвам с въпросното място и ми става неприятно. Апропо и на мен ми излизаше отшелник на тези таро сайтове в Интернет. Но често ми излизат карти, гадаещи промяна.

Общи условия

Активация на акаунт