КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 060
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Здравей,koffka:)
аз ти дръпнах карти по въпроса какви са причините тази жена да се държи така с теб.
Паднаха се: отговор-крал жезли
                        коментар-кулата
                        съвет-дяволът

Тази жена се представя за много авторитетна и влиятелна,мисля,че малко злоупотребява с властта,която има над теб в тази ситуация. Помисли дали ти сама не й показваш,че може да те измъчва по този начин, като й показваш слабостите си и зависимостта ти от нейното ,,компетентно" мнение. Като съвет дяволът според мен е да се откажеш от услугите на тази жена и да не се вбримчваш с нея,защото няма да има развитие,дали е възможно да се прехвърлиш при друга консултантка?
Да, точно за такава се смята. На всичкото отгоре си превишава правомощията. Не се държа по различен начин от обикновено. Дори да беше друга служителка държанието ми нямаше да бъде по различно, но си признавам, че ми е неприятно да ходя при нея, защото е отвратителна. Мисля да отида при Директора , трябва да знае, че някои служители си играят на Директори и Министри, ще го помоля да ме премести на друго гише. Явно  не ме понася щом от първия месец се мъчи да ме принуди да се откажа. Sad
Знам, че няма да ми помогне да си намеря работа. Само ще ме гледа накриво и ще ми задава ''въпроси търсиШ ли работа, а?'', колко е нахална само. Ако не бяха такива като мен да се регистрират с надеждата да си намерят работа тя щеше  също да стои вкъщи като мен.
Благодаря ти за отговора.

# 631
Има ли човека Х връзка с друга жена в момента? Как мислите? Кулата ; 7 меча ; Асо мечове ОКС

# 632
Момичета,ще ми дръпне ли някой карти на въпроса"До два дни Д ще ме потърси ли?" ? Не искам тълкуване,само теглене на карти,че аз вече нямам.Благодарско  Peace

# 633
Защо дадена връзка е приключила? Излизат ми Крал Жезли, Дяволът и Рицар Мечове. Аз виждам ревност, опит за контрол, изневяра и всичко приключва със скандал ( може би когато изневярата излиза наяве ). Аз ли съм много черногледа или и вие това виждате?

Идвам с обратна връзка. Причината не е изневяра, а прекалено голяма ревност от нейна страна.  Peace

# 634
Момичета,ще ми дръпне ли някой карти на въпроса"До два дни Д ще ме потърси ли?" ? Не искам тълкуване,само теглене на карти,че аз вече нямам.Благодарско  Peace

Рицар пентакли 9 ка жезли 9 ка чаши  Peace

# 635

Рицар пентакли 9 ка жезли 9 ка чаши  Peace
  bouquet

# 636
На първият дали ще преживее една хубава любов се паднаха като отговор 7М,а като коментар 2Ч.

Благодаря, но с риск да изглеждам глупаво, не схващам логиката в номерацията и не откривам тези отговори. За всичко останало благодаря и дано всичко се оправи!

Моля да ме ориентирате в тези -7М и 2Ч!

# 637
7M = Седмица Мечове
2Ч = Двойка Чаши

# 638
7M = Седмица Мечове
2Ч = Двойка Чаши

Благодаря!  newsm10

# 639
Не знам с какъв акъл си изтеглих карта от sha-tarot .Попитах как ще премине днешния ден за мен и хоп-9 меча.  ooooh! Tired

# 640
Не знам с какъв акъл си изтеглих карта от sha-tarot .Попитах как ще премине днешния ден за мен и хоп-9 меча.  ooooh! Tired

Ами явно днес така ще ти върви , защото аз ти изтеглих 4 меча за днешния ден , но пък 4 меча за мен лично е доста по - добре от 9 меча .

# 641
О,много ти благодаря.9М ме плаши само като се сетя за нея.В интерес на истината тази нощ бешее много гадна-заспах след 2:00 ,сънувах много кофти кошмар и се събудих малко преди 5.Буквално,9меча като по учебник.Ще видим как ще се развие денят.

# 642
А на мен иска ли някой да ми хвърли едни карти дали ще си взема изпита в понеделник  ?  newsm78 Shocked Shocked Cry #Puppy dog

# 643
Струва ми се, че много емоционално подхождаш към този изпит. Имаш сякаш прекомерни желания към себе си. За първи път ли държиш този изпит? Нещо се повтаря от преди. Много неувереност лъха тук. Звучи сякаш изобщо не си уверена в това, което учиш.
Картите са 8 чаши 6 чаши Колесницата обърната

# 644
Струва ми се, че много емоционално подхождаш към този изпит. Имаш сякаш прекомерни желания към себе си. За първи път ли държиш този изпит? Нещо се повтаря от преди. Много неувереност лъха тук. Звучи сякаш изобщо не си уверена в това, което учиш.
Картите са 8 чаши 6 чаши Колесницата обърната

Всъщност това ми е условен изпит (за първи път се явявам на такъв) и от резултата зависи дали ще мога да отида на държавен .За това ми е толкова важен. Благодаря за отговора , наистина се чувствам неуверена   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт