КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 049
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Бих искала да ми помогнете с тълкуване за картите на една приятелка. Тъй като на мен очевидно ми е трудно да ги тълкувам правилно не желая да я обърквам и ви моля за помощ. Ние ги разчетохме с нея по един начин, но имаме нужда от странично мнение.
Значи става въпрос за избор между две момчета.
За първото момче, да го наречем Х картите са: 5-ца пентакли, Асо жезли, Звездата
За второто момче - Y са следните: Страшният съд, Крал Чаши, 4-ка мечове.

Помогнете, защото момичето има нужда от съвет. Благодаря предварително!  Flutter
Първо пиши какъв въпрос зададе преди да изтеглиш картите.

# 436
Здравейте  Party
Отдавна не съм се включвала в темата, и картите скоро не бях ги пипвала.
Ето една подредба  Embarassed
Въпроса е - какво ме очаква в любовта през следващите 6 месеца  Rolling Eyes

При мен изображението не се отваря .
Пфу не знам защо така Sad
Подреждането е келтски кръст
1 настояще - крал чаши
2 предизвикателство - императрицата
3  основата - 7 жезли
4 минало - колесницата
5 възможен изход - 2 пентакли
6 скорошно настояще - 6 мечове
7 вътрешни фактори - жрецът
8 външни - 2 чаши
9 страхове/надежди - 6 пентакли
10 изход - 3 пентакли (поясняваща карта асо чаши)
Според мен ще се появи нов мъж може би нещо свързано с работа  Rolling Eyes

Шест месеца е доста дълъг срок, особено за любовни въпроси и прогнозата не е много точна. Но щом си преценила така, ще направя моята прогноза по тях.
В момента си в преходна фаза, от една ситуация към друга, още повече ,че скорошни събития са задвижили процеса. Обаче си твърдо решена да отстояваш себе си и да не правиш никакви компромиси. Като цяло търсиш стабилност и удовлетворение. Но искаш това да е едва ли не като подарък от съдбата. Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш, защото контактът ще е на лице,но от теб зависи какво ще стане. Картите ти показват възможност за възстановяване на някакви отношения на един по-късен етап, или с бившия ти мъж, или с друг мъж,с който си имала много сериозни отношения. Имате възможност за  създаване на стабилна връзка,съюз, общи планове , може дори и да работите заедно.

"Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш"
Арктик фокс много хубаво си го написала , точно това имах предвид като казах че има друг проблем , но признавам не можах да го напиша по този елегантен начин ! Да умеем да  обичаме , преди да искаме нас да ни обичат !

# 437
момичета, искам и аз да питам нещо. в гледане за отношението на един мъж към мен последната карта - тази на бъдещето е крал на пентаклите. това как да го тълкувам? какви ще са действията му. в картите имам 2 чаши, което е хубаво но и 4 мечове. другите карти са: - слънцето, асо пентакли, паж на жезлите като пажът е: какво прави сега, а кралят е : какво ще направи в бъдеще

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 10:54 от Golden Heart

# 438
Здравейте. Бих искала да ми помогнете с тълкуване за картите на една приятелка. Тъй като на мен очевидно ми е трудно да ги тълкувам правилно не желая да я обърквам и ви моля за помощ. Ние ги разчетохме с нея по един начин, но имаме нужда от странично мнение.
За първото момче, да го наречем Х картите са: 5-ца пентакли, Асо жезли, Звездата

Помогнете, защото момичето има нужда от съвет. Благодаря предварително!  Flutter

С кой от двамата има бъдеще?!

# 439
  • София
Здравейте  Party

1 настояще - крал чаши
3  основата - 7 жезли
4 минало - колесницата
8 външни - 2 чаши
Според мен ще се появи нов мъж може би нещо свързано с работа  Rolling Eyes

Шест месеца е доста дълъг срок, особено за любовни въпроси и прогнозата не е много точна. Но щом си преценила така, ще направя моята прогноза по тях.
В момента си в преходна фаза, от една ситуация към друга, още повече ,че скорошни събития са задвижили процеса. Обаче си твърдо решена да отстояваш себе си и да не правиш никакви компромиси. Като цяло търсиш стабилност и удовлетворение. Но искаш това да е едва ли не като подарък от съдбата. Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш, защото контактът ще е на лице,но от теб зависи какво ще стане. Картите ти показват възможност за възстановяване на някакви отношения на един по-късен етап, или с бившия ти мъж, или с друг мъж,с който си имала много сериозни отношения. Имате възможност за  създаване на стабилна връзка,съюз, общи планове , може дори и да работите заедно.
Сигурно сте прави като казвате, че 6 месеца е дълъг ама в момента съм на вълна не искам никого, та реших че до 6 месеца са даже кратък  Joy
Така разтълкувани картите се доближават много до реалната ситуация и до моята представа за нареждането. За преходната фаза и отстояването - 100% е истина, решила съм да не правя повече компромиси със себе в името да съм с някого....
"Като цяло търсиш стабилност и удовлетворение. Но искаш това да е едва ли не като подарък от съдбата. " - това също е вярно  Embarassed
"Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш" - не знам още колко трябва да плащам според мен достатъчно съм плащала, знам че щом съдбада продължава да ни поднася едни и същи изпитания явно не сме си научили урока и т.н. ама пък или да вземе да ми каже директно какъв ми е урока, че да зацепя или една тройка по милост да ми пише че се уморих и откровено ми е писнало  Crazy
А да попитам понеже се доближава доста до моята интерпретация, но аз като цяло трудно мога да изкажа синтезирано така нещата и да си проверя мойте мисли колко са коректни  Rolling Eyes
"В момента си в преходна фаза, от една ситуация към друга, още повече ,че скорошни събития са задвижили процеса. Обаче си твърдо решена да отстояваш себе си и да не правиш никакви компромиси. " - ТОва е по малкия кръст нали - 7 жезли, 6 мечове колесницата  Rolling Eyes
"Като цяло търсиш стабилност и удовлетворение. Но искаш това да е едва ли не като подарък от съдбата. Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш, защото контактът ще е на лице,но от теб зависи какво ще стане. " - Не споря но искам да знам кои карти точно подсказват за подаръка от съдбата и за моето даване за да взема, стабилността и удовлетворението си ги виждам в нареждането  Rolling Eyes
Ситуацията и аз я видях че ще я има то за това и толкова спорих вчера, според мен няма да е типичната, ама да видим какво ще й е странното  Mr. Green (този път съм си записала нареждането с датата за да сверя след 6 месеца)
Факта че някой от миналото може да се появи и аз го видях, няколко карти го подсказват ама никак не ми се вярва просто няма кой да е този човек  Tired

# 440

Според мен , картите и за двете момчета показват нейното отношение .
Към първия има повече надежди и привличане , но тук като че ли привличането е повече физически и няма истински чувства. Има едно задоволяване с малкото , като че ли тази любов е скрита. Има едно очакване за радост само . Но тук има повече страст и желание .

Втората комбинация : Тук има умора , необходимост да се вземе решение и то никак не е лесно вероятно  . Този човек я привлича с това че е артистичен , емоционален , интелигентен  ,  но в същото време  не е напълно  искрен и е непостоянен в действията си , възможно е и да си пада малко женкар , затова решението и тук е трудно и тя уморена .
Това е според мен !

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 17:36 от a.nik

# 441
Здравейте! Искам да се консултирам с вас във връзка с една подредба, която ми се падна. Попитах картите таро дали съм бременна и ми се падна следната подредба - Крал чаши - Двойка чаши - Тройка пентакли. Какво мислите вие? Предварително благодаря! Simple Smile

# 442
Здравейте  Party

1 настояще - крал чаши
3  основата - 7 жезли
4 минало - колесницата
8 външни - 2 чаши
Според мен ще се появи нов мъж може би нещо свързано с работа  Rolling Eyes

В момента си в преходна фаза, от една ситуация към друга, още повече ,че скорошни събития са задвижили процеса. Обаче си твърдо решена да отстояваш себе си и да не правиш никакви компромиси. Като цяло търсиш стабилност и удовлетворение. Но искаш това да е едва ли не като подарък от съдбата. Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш, защото контактът ще е на лице,но от теб зависи какво ще стане. Картите ти показват възможност за възстановяване на някакви отношения на един по-късен етап, или с бившия ти мъж, или с друг мъж,с който си имала много сериозни отношения. Имате възможност за  създаване на стабилна връзка,съюз, общи планове , може дори и да работите заедно.
Сигурно сте прави като казвате, че 6 месеца е дълъг ама в момента съм на вълна не искам никого, та реших че до 6 месеца са даже кратък  Joy
Така разтълкувани картите се доближават много до реалната ситуация и до моята представа за нареждането. За преходната фаза и отстояването - 100% е истина, решила съм да не правя повече компромиси със себе в името да съм с някого....
"Като цяло търсиш стабилност и удовлетворение. Но искаш това да е едва ли не като подарък от съдбата. " - това също е вярно  Embarassed
"Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш" - не знам още колко трябва да плащам според мен достатъчно съм плащала, знам че щом съдбада продължава да ни поднася едни и същи изпитания явно не сме си научили урока и т.н. ама пък или да вземе да ми каже директно какъв ми е урока, че да зацепя или една тройка по милост да ми пише че се уморих и откровено ми е писнало  Crazy
А да попитам понеже се доближава доста до моята интерпретация, но аз като цяло трудно мога да изкажа синтезирано така нещата и да си проверя мойте мисли колко са коректни  Rolling Eyes
"В момента си в преходна фаза, от една ситуация към друга, още повече ,че скорошни събития са задвижили процеса. Обаче си твърдо решена да отстояваш себе си и да не правиш никакви компромиси. " - ТОва е по малкия кръст нали - 7 жезли, 6 мечове колесницата  Rolling Eyes
"Като цяло търсиш стабилност и удовлетворение. Но искаш това да е едва ли не като подарък от съдбата. Но за да се случи това, първо трябва да платиш някаква цена, за да вземеш, трябва и да дадеш, да се потрудиш, защото контактът ще е на лице,но от теб зависи какво ще стане. " - Не споря но -искам да знам кои карти точно подсказват за подаръка от съдбата и за моето даване за да взема, стабилността и удовлетворението си ги виждам в нареждането  Rolling Eyes
Ситуацията и аз я видях че ще я има то за това и толкова спорих вчера, според мен няма да е типичната, ама да видим какво ще й е странното  Mr. Green (този път съм си записала нареждането с датата за да сверя след 6 месеца)
Факта че някой от миналото може да се появи и аз го видях, няколко карти го подсказват ама никак не ми се вярва просто няма кой да е този човек  Tired
На въпроса ти- 6 пентакли,  в позиция 9( надежди / скрити фактори). Едно от значенията и е подарък от съдбата. Освен това   носи  баланс и щедрост – както материална, така и в отношенията, даване и вземане. Този, който има в повече, ще даде на този, който няма нищо,  ти даваш нещо и получаваш друго насреща. И двете страни са доволни. В отношения тази карта е изключително благоприятна, защото може да показва прошка. И двете страни се инатят коя да отстъпи първа, всеки е наранен и обиден, но един от двамата се решава да направи първата крачка към сближаване. А когато той подаде ръка и другата страна ще отвърне.

# 443

Помогнете, защото момичето има нужда от съвет. Благодаря предварително!  Flutter

С никой от двамата няма бъдеще, защото никъде няма карти от боя пентакли, които показват стабилност на отношенията. При първия- има преживяно тежко разочарование, което му пречи и още го измъчва. Има само страст, но бързо изгаряща и завършваща с напразна надежда. При втория- непреодоляно минало, нещо го дърпа назад, има връзка,която още не е приключила,.. не и за него. Ако питате за  нова  връзка и изтеглите  Страшен съд, при това придружен с Крал чаши, почти сигурно е, че има някоя бивша ,която е още в живота или мислите му. И тук нещата ще завършат с разочарование( 4 меча).

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 03:01 от Arctic fox

# 444
Благодаря ви от нейно име за информацията!  Hug

# 445
  • София
То това с прошката и бившите хубаво излиза ама като се замисля освен че с никой от тях не си говоря и почти всички са се оженили след като сме се разделили  Mr. Green
Аз съм момичето преди сватбата Crazy

# 446
То това с прошката и бившите хубаво излиза ама като се замисля освен че с никой от тях не си говоря и почти всички са се оженили след като сме се разделили  Mr. Green
Такива са ти картите за момента,, малко са объркани , вярно, но така е при дългосрочните въпроси, особено при такива от емоционален характер. Те са и най-нестабилните и най-трудни за прогноза, защото ситуацията много бързо се изменя.  6 мечове показва отдръпване от човек или ситуация, но и винаги дава възможност за възстановяване на прекъснати отношения. Сега ми идва на ум,че може да означава възстановяване на състояние( брак) Simple Smile

# 447
Здравейте! Искам да се консултирам с вас във връзка с една подредба, която ми се падна. Попитах картите таро дали съм бременна и ми се падна следната подредба - Крал чаши - Двойка чаши - Тройка пентакли. Какво мислите вие? Предварително благодаря! Simple Smile

Защо не вземеш направо тест за бременност , по сигурно е  Naughty

# 448

Защо не вземеш направо тест за бременност , по сигурно е  Naughty

Просто искам да видя какво е тълкуването на картите в подобен ред. Естествено, че с тест е по-сигурно Grinning Тук тълкуването ми е важно.

# 449
  • София
Такива са ти картите за момента,, малко са объркани , вярно, но така е при дългосрочните въпроси, особено при такива от емоционален характер. Те са и най-нестабилните и най-трудни за прогноза, защото ситуацията много бързо се изменя.  6 мечове показва отдръпване от човек или ситуация, но и винаги дава възможност за възстановяване на прекъснати отношения. Сега ми идва на ум,че може да означава възстановяване на състояние( брак) Simple Smile
Ами да задам ли същия въпрос за по-кратък срок примерно 3 месеца  Rolling Eyes
То аз все 6 месеца или година използвам, че си мисля че е скоро и се чудя що всичко е омотано  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт