КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 44 000
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Гняв към положението също не е изключено да има. Изобщо ситуацията е трудна, но не може да се направи нищо, поне засега.

Точно така е. Чувствам се безсилна. Надявах се да излезе нещо, което мога да направя. Някаква насока.

Благодаря ви за коментарите   bouquet

# 481
Може би отговорът е че за да се случат нещата , наистина  ти самата трябва да направиш нещо !
Това според мен  Simple Smile

Да де, ама какво? То такъв е въпросът: какво да направя? Все пак можеха да бъдат карти, които да ми покажат. Обаче не. Не искат гадините. Трябва сама да се мъча Grinning Grinning Grinning

Това в кръга на шегата. Явно действията ми досега не водят до конкретно развитие. Трябва да взема друго решение, да задействам нещата и пак ще направя подреждане.  Peace

# 482
Може би отговорът е че за да се случат нещата , наистина  ти самата трябва да направиш нещо !
Това според мен  Simple Smile

Да де, ама какво? То такъв е въпросът: какво да направя? Все пак можеха да бъдат карти, които да ми покажат. Обаче не. Не искат гадините. Трябва сама да се мъча Grinning Grinning Grinning

Това в кръга на шегата. Явно действията ми досега не водят до конкретно развитие. Трябва да взема друго решение, да задействам нещата и пак ще направя подреждане.  Peace

Решението което трябва да вземеш вероятно е много трудно и касае и други хора , освен това вероятно доста дълго време си отлагала да решиш да направиш нещо , заради морал , който всъщност не е твой . Водиш се от емоциите повече отколкото от разума . Справедливостта ти показва че времето е настъпило , проблема е наболял и няма място за отлагане повече . Действията ти не водят до нищо , защото се съобразяваш с други хора , не с това което най дълбоко в себе си искаш .

# 483
# 484
Без да питам картите /щото не мога и не знам как/, отговарям: обезщетения от работодатели се изплащат по банков път. Питай правото, не картите. Наследници на баба ти са децата й. Ти как реши, че имаш дял? Децата са починали преди бабата?
Знам ги тези неща. Имам удостоверение за наследници. Баща ми е починал.

# 485
ОК...
Сега се вдигате наследниците - и по банките, докато откриете вярната... Няма как да са взети на ръка парите.

# 486
Здравейте! Искам да попитам какво мислите за следното : Какви са чувствата на мъж към жена ? ЛЮБОВНИЦИТЕ ; СВЕТЪТ ; КОЛЕСНИЦАТА
ОКС е подредбата,но наличието на 3 висши аркана(особено тези) доста ме обърка.

# 487
Здравейте! Искам да попитам какво мислите за следното : Какви са чувствата на мъж към жена ? ЛЮБОВНИЦИТЕ ; СВЕТЪТ ; КОЛЕСНИЦАТА

Предстои ли ти пътуване ?

# 488

На мен не,но на него да-обаче след месеци. Възможно е да пътуваме някъде заедно в близките седмици,но не се знае още.

# 489

На мен не,но на него да-обаче след месеци. Възможно е да пътуваме някъде заедно в близките седмици,но не се знае още.

И светът и колесницата са карти на пътуването , но колесницата е пътуване сам . Може би картите искат да ти кажат , че нямаш власт над това . Избора за пътуването  не е твой и вероятно това е в основата на твоите притеснения за отношението на това момче към теб .

# 490

И светът и колесницата са карти на пътуването , но колесницата е пътуване сам . Може би картите искат да ти кажат , че нямаш власт над това . Избора за пътуването  не е твой и вероятно това е в основата на твоите притеснения за отношението на това момче към теб .
Да,пътуването му е решено и не зависи от мен. Нещата повече зависят от него в момента. Въпросът е по-скоро дали ме обича достатъчно,за да поддържаме връзка и след като замине?  Аз съм готова на тази стъпка и исках да питам картите преди да говоря с него за това. Като комбинация Любовниците и Светът съм чела,че означават дълготрайна връзка,вие какво мислите? Дали има смисъл да говоря с него?

# 491
Е това дали да говорите , дали ще имате връзка след като замине , зависи само от вас двамата.

# 492
  • София близо до Витоша
Здравейте, нямам карти Таро, но много бих искала да ми изтеглите карти и да ми дадете отговор на моя въпрос. Защото вече започвам да изпадам в депресия и отчаяние..... Cry Cry Sad

Ще си намеря ли скоро работа?

Благодаря и

# 493
Привет Simple Smile Отдавна ви следя и май  ми дойде и на мен времето да се включа  Hug
Въпросът ми касае един младеж,с който се познаваме от известно време,а именно какво ще се случи между нас докато се случи събитието X? 4 жезли 9 купи 8 пентакли  Thinking

# 494
Намирате се в безоблачен период на мир и хармония. Спокойствие на душата, каквото и да предприемеш с партньора доставя удоволствие. Събитието Х е предполагам, че някой от вас отива да учи или започва нова работа. Обаче ми приличате повече на приятели, отколкото на влюбени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт