КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 970
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте Hug
Моля ви за мнения за следната подредба за връзка:
Сегашно състояние - Колелото на съдбата
На мен-4 чаши
На него -10 мечове
Мои очаквания -Крал пентакли
Негови-рицар пентакли
Тенденции-Кралица жезли
Пречки-3 пентакли
Съвет-Асо мечове?
 newsm78

Вероятно има проблем между вас и наранената си ти . Проблема е с предистория в смисъл или става въпрос за връзка от дълго време или прекалено дълго отлагаш да вземеш решение как да постъпиш . Така или иначе нещата вече са доста назрели и отлагането само усложнява нещата зя теб. Според мен има намеса и на трети човек . Очакванията ти за този човек са доста големи , очакваш стабилност сигурност и проявяваш много търпение . Тук нещата опират точно до това , какво очакваш да получиш и какво действително получаваш , защото точно това те тормози и тревожи . Според мен ще ти се изясни отговора на това което те вълнува , ще изскочи някаква истина и е възможно да има разрешаване на конфликта и бързо решение и като цяло изясняване на нещата .
Това е според мен,  може и другите да помогнат .
Има доста съвпадения...Това разрешение до раздяла ли ще доведе или ще стигнем до консенсус според теб? Или по-скоро въпросът е дали той ще отстъпи от своето заради нас?  Rolling Eyes

Изясняването на ситуацията ще е като раздяла с илюзиите . А по отношение на мъжа ,възможно е да отстъпи и да се стабилизират отношенията но той действа бавно с решенията . Все още тотална промяна  няма да има , в смисъл раздяла или нещо такова .

# 541
Има ли някой желание да ми изтегли карти - става въпрос за един мъж Embarassed...

Какъв е въпросът ти ?

Ще се получи ли по-голяма близост между мен и В.?

# 542
Има ли някой желание да ми изтегли карти - става въпрос за един мъж Embarassed...

Какъв е въпросът ти ?

Ще се получи ли по-голяма близост между мен и В.?

Колесницата 5 ца жезли 4 ка жезли
Устремила си се към нещо , което обаче няма ясна цел . Има доста енергия и като че ли напрежение  в цялото ти поведение . Изглежда като че се бориш за нещо , и дори виждаш конкуренция , но не си наясно защо го правиш . Имаш желание и това се вижда по картите , но е като едно състезание всичко в момента и то състезание с борба . Няма чувства няма емоции , само едно напрежение . Нещата ще се успокоят и ще преминат в приятна комуникация и ще има спад на напрежението , възможно е дори да имате среща и да се почувстваш приятно и добре , може и нещата да се изразят в писмена форма и пак да ти бъде приятно . Така или иначе ти предстои нещо приятно като комуникация с този човек . Близост точно аз не виждам в картите , но не се знае  Simple Smile но приятни разговори да   Simple Smile

# 543
Много благодаря. В момента съм в такъв етап, че до каквото се допра, се събаря с гръм и трясък, независимо колко добре е подредено... Няма ясна цел... да, аз не знам какво искам точно, а той дава противоречиви и неясни сигнали... като цяло май никой не знае какво иска.

# 544
Аз като Мара подробната Simple Smile да се изкажа - наистина по 5 жезли се вижда, че на дневен ред са разрешаването на някакви задачи. Имаш задвижване към новости, но придвижването напред няма да мине без трудности. А искри, любовни, не виждам.

# 545
  • София; Дружбето
Момичета, как ще мине една среща от работен характер - 6 жезли, Кулата, 5 жезли. Много борба много  нещо, но не разбирам ще се преборя ли с тая кула да докажа правотата си

# 546
Да, на дневен ред са задачи - да сложа ред изцяло в живота си, имам намерение да сменям жилище и какво ли още не...
Да видим докъде ще я докарам.

# 547

Tsveta
Хм, ще е интересно да кажеш какво се е случило после. Кулата е разрушаването на досегашната структура, в която толкова сме се барикадирали, че не можем да продължим напред. Това е като оковаването в стереотипа на един начин на живот, на един начин на възприятие и мислене. И ако дълго сме градили кулата и сме я укрепили добре, само гръм може да я събори - и той идва.
5 жезли ни показва, че предстои да се реши някаква задача, която ще отнеме време и сили, но все пак няма да се пренапрегнем. При теб явно ще е комбинация изискваща ловкост и съобразителност. Убийствената сериозност е излишна.
Та бих казала - на тази среща очаквай неочакваното и бъди готова да скочиш. Риск печели, риск губи, както се казваше някъде Simple Smile

# 548
Момичета, как ще мине една среща от работен характер - 6 жезли, Кулата, 5 жезли. Много борба много  нещо, но не разбирам ще се преборя ли с тая кула да докажа правотата си

Трудно ще мине и е възможно Кулата да ти стовари неприятности . Нека и другите да добавят ?

# 549
  • София
Здравейте!
Много интересно, дълго бях оставила картите настрана и едновременно с това не съм получавала съобщения на пощата си, че тук някой е писал... А то си кипи живот!!!

Имам питане, ако има някой желаещ да ми нареди, моля.
Едни отношения, които май тотално забиха в задънена улица, но...сякаш нещо малко остана недоизчистено, но може и да си въобразявам.
Та питам - за в следващите два месеца приключили комуникацията между мен и Р?

Да си призная интересува ме и какво е отношението му към мен, какво решение е взел спрямо мен и защо, но това, ако на някой му се занимава с този анализ.

Предварително благодаря!

# 550

Опитите и намеренията по 6 жезли ще останат нереализирани, за съжаление. Не мисля, че си наясно какво и как "защитаваш". Кулата тук говори за съмнение, страхове.

# 551
Здравейте,момичета! Този път става дума за сестра ми и нейният бивш приятел,с когото ту си затоплят отношенията,ту се раздалечават. А именно въпросът е : ще се оправят ли нещата между тях? асо пентакли,2 жезли, Крал пентакли
Този въпрос аз сама си го добавих,защото се притеснявам за нея вече : Ще изградят ли сериозна и стабилна връзка с този човек? Паж пентакли,3 пентакли, Крал чаши
Мноого ще съм ви благодарна за помощта  Hug

# 552
Като трета карта в подреждане, Колесницата според вас "Да" ли е или "Не"?

# 553
Флейм, трябва да поговорите, да се изясните иначе нещата ще си останат на това ниво. сякаш има някаква стена между вас.  Thinking

# 554
Ще имаш успех с образованието - т.е. не виждам проблем при записване, изпити и пр. Възможно е пътуване, но сякаш не и постоянно завръщане.
Днес получих поредния отказ да ме приемат, вече не ги броя. Сигурно само един вариант остава ако изобщо има такъв. Значи се връщам в БГ. Хубавото е че там са любимите ми места. Никоя друга страна не мога да я почувствам, може би ако беше друго време, но в 21 век няма по-добро място за живеене от България.

Общи условия

Активация на акаунт