КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 975
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Аз не разбрах дали искаш да се върнеш в Бг или не, но картите, които изтеглих поразително съвпадат с тези на Inona - 4 жезли - Паж пентакли - 8 жезли.
Нетърпелив си да започнеш нещо ново. Внимавай да не изпреварваш събитията. Ще имаш успех с образованието - т.е. не виждам проблем при записване, изпити и пр. Възможно е пътуване, но сякаш не и постоянно завръщане.
Тази Кула на последна позиция при Inona ми говори за някакви промени, които са извън теб, разрушаване на стари структури, и ако дълго сме градили Кулата и сме я укрепили добре - само гръм може да я събори - и той идва (в лицето на 8 жезли - неочаквано).
(И тук имам цитати, но вече не помня от къде)

# 526
За далечно бъдеще - може би бих искал да се завърна. За тази година (есента) и следващата обаче искам ново начало тук, но в друг град/университет. Кандидатствах, пък каквото сабя покаже. Другия избор е да остана да уча тук, но ще има проточване, защото ме скъсаха по много изпити, които не виждам за едно лято как ще наваксам. Laughing Така е като човек не мисли и записва нещо, което би му донесло добра работа, но не му е по сърце. Затова сега като кандидатствах направих завой към по-различна специалност, която повече отговаря на интересите ми.

# 527
Ще срещна ли нов мъж тази година?
Благодаря.   bouquet
пс: казвам се Виктория.

# 528
Моля Ви за помощ. Ще попитате ли картите дали ще оперират майка ми? Много   се влоши състоянието й. В паника съм. Не мога да ям, не мога да спя.
Мария се казва.

Моите карти са Крал мечове , 2 ка пентакли , 4 ка жезли
Необходимо е да вземете вие решение за операцията / Крал мечове /и да действате веднага . Може да се доверите на преценката на други хора . Допълвам се . Много добре обмислете всички за и против . Не решавай сама , говори с други хора за мнение .
Благодаря ти.  bouquet

# 529
Момичета, здравейте отново! Този път искам да се консултирам за приятелка, която утре сутринта има важен ангажимент. Тя си изтегли 9 пентакли-10 пентакли-крал чаши. Ще приключи ли успешно и благоприятно за нея срещата? Искам да чуя и чуждо мнение, за да не я подведа, а вие имате доста опит Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 530
Може ли и аз да попитам нещо?
Дали скоро пак ще забременея и дали този път всичко ще бъде наред и ще имаме живо и здраво бебче?
Благодаря!

# 531
Здравейте!
Ще ми изтеглите ли едни карти?
Въпроса и е: Ще си взема ли успешно изпитите, ще ме приемат ли студентка?

Благодаря

# 532
Има ли някой желание да ми изтегли карти - става въпрос за един мъж Embarassed...

Какъв е въпросът ти ?

# 533
Може ли малко помощ в тълкуването,дами? Simple Smile
Ще бъдем ли заедно с Б. ?
ОКС паж чаши,3 пентакли,7 мечове

# 534
Здравейте Hug
Моля ви за мнения за следната подредба за връзка:
Сегашно състояние - Колелото на съдбата
На мен-4 чаши
На него -10 мечове
Мои очаквания -Крал пентакли
Негови-рицар пентакли
Тенденции-Кралица жезли
Пречки-3 пентакли
Съвет-Асо мечове?
 newsm78

# 535
  • София близо до Витоша
Интересно ми е от къде си теглите тези карти ? Имате ги или от някакъв софтуер?

# 536
Може ли малко помощ в тълкуването,дами? Simple Smile
Ще бъдем ли заедно с Б. ?
ОКС паж чаши,3 пентакли,7 мечове

Имаш работа с човек който има доста несериозно отношение към връзката и дори те лъже . Възможно е да крои някакви неща за които ти нямаш представа и дори да има намесени и трети хора . Така или иначе съвсем скоро ще излязат наяве тайните планове и е възможно да се разочароваш .

# 537
Интересно ми е от къде си теглите тези карти ? Имате ги или от някакъв софтуер?

Моите са лични .

# 538
Здравейте Hug
На мен-4 чаши
На него -10 мечове
Негови-рицар пентакли
Тенденции-Кралица жезли
Пречки-3 пентакли
Съвет-Асо мечове?
 newsm78

Вероятно има проблем между вас и наранената си ти . Проблема е с предистория в смисъл или става въпрос за връзка от дълго време или прекалено дълго отлагаш да вземеш решение как да постъпиш . Така или иначе нещата вече са доста назрели и отлагането само усложнява нещата зя теб. Според мен има намеса и на трети човек . Очакванията ти за този човек са доста големи , очакваш стабилност сигурност и проявяваш много търпение . Тук нещата опират точно до това , какво очакваш да получиш и какво действително получаваш , защото точно това те тормози и тревожи . Според мен ще ти се изясни отговора на това което те вълнува , ще изскочи някаква истина и е възможно да има разрешаване на конфликта и бързо решение и като цяло изясняване на нещата .
Това е според мен,  може и другите да помогнат .

# 539
Здравейте Hug
На мен-4 чаши
На него -10 мечове
Негови-рицар пентакли
Тенденции-Кралица жезли
Пречки-3 пентакли
Съвет-Асо мечове?
 newsm78

Вероятно има проблем между вас и наранената си ти . Проблема е с предистория в смисъл или става въпрос за връзка от дълго време или прекалено дълго отлагаш да вземеш решение как да постъпиш . Така или иначе нещата вече са доста назрели и отлагането само усложнява нещата зя теб. Според мен има намеса и на трети човек . Очакванията ти за този човек са доста големи , очакваш стабилност сигурност и проявяваш много търпение . Тук нещата опират точно до това , какво очакваш да получиш и какво действително получаваш , защото точно това те тормози и тревожи . Според мен ще ти се изясни отговора на това което те вълнува , ще изскочи някаква истина и е възможно да има разрешаване на конфликта и бързо решение и като цяло изясняване на нещата .
Това е според мен,  може и другите да помогнат .
Има доста съвпадения...Това разрешение до раздяла ли ще доведе или ще стигнем до консенсус според теб? Или по-скоро въпросът е дали той ще отстъпи от своето заради нас?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт