КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 988
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, нямам карти Таро, но много бих искала да ми изтеглите карти и да ми дадете отговор на моя въпрос. Защото вече започвам да изпадам в депресия и отчаяние..... Cry Cry Sad

Ще си намеря ли скоро работа?

Благодаря и
Ще си намериш ли работа до 1 месец?
10 пентакли - 4 чаши - Обесения
Интересна е причината по която си останала без работа.
4 чаши показва ситуацията и състоянието, в което си в момента. Нещо ти е застанало в гърлото, мрачна си и разочарована. За съжаление Обесения не показва промяна в ситуацията, а по-скоро  предполага преходен период. Временно преустановяване, което има различни значения.  Ако можеш да промениш перспективата си спрямо нещо, много често ще успееш да преобърнеш неприятна ситуация в нещо хубаво. Това е една карта, налагаща търпение, много продължително чакане, приемане на нещата такива, каквито са, без да предприемаме опити да ги променим.

# 496
  • Sofia
Здравейте момичета в тази толкова интересна тема  Wink
Винаги като се допитвам до картите таро задавам един и същ въпрос:
"Какво ме чака в близко бъдеще"? , имам предвид до 3 месеца.
Правих 3 подредби в рамките на последния месец. Обикновено си тегля не 3, а 5 карти за по-голяма яснота...ето ги:
първа подредба: глупак - 8 меч - любовници - сила - 2 меч
втора:                  колело на съдбата - луна - страшен съд - рицар жезли - 6 чаши
трета:                  6 меч - любовници - глупак - паж жезли - 9 меч

Както виждате, моята любима карта -глупачето заедно с влюбените се появява на 2 пъти. Според мен имам да премина през още изпитания и да понасям сериозни трусове от живота. Очертава се да се справям сама вглъбявайки се в себе си без помощ отвън. Освен това ще съм изправена пред сериозен житейски избор... Как мислите? Ще успея ли да се справя и има ли лъч светлинка малко от малко да се облекчи положението? Или се задава ново начало...но засега такова няма при мен.
 Thinking Искам да чуя и вашите мнения като цяло. Докато чета темичката ви съм научила доста неща и продължавам да се образовам.  Hug

# 497
  • София близо до Витоша
Здравейте, нямам карти Таро, но много бих искала да ми изтеглите карти и да ми дадете отговор на моя въпрос. Защото вече започвам да изпадам в депресия и отчаяние..... Cry Cry Sad

Благодаря и
4 чаши показва ситуацията и състоянието, в което си в момента. Нещо ти е застанало в гърлото, мрачна си и разочарована. За съжаление Обесения не показва промяна в ситуацията, а по-скоро  предполага преходен период. Временно преустановяване, което има различни значения.  Ако можеш да промениш перспективата си спрямо нещо, много често ще успееш да преобърнеш неприятна ситуация в нещо хубаво. Това е една карта, налагаща търпение, много продължително чакане, приемане на нещата такива, каквито са, без да предприемаме опити да ги променим.

Това въобще не ми харесва. Надявах се картите да кажат,че идва нещо хубаво вече.

# 498
  • София близо до Витоша
Ще може ли отново да ми изтеглите карти ?
Въпроса ми е : ще си намеря ли скоро работа ?

# 499
Нека някой друг също се включи, ако иска с негови карти, ако иска да коментира моите.
А и когато се взираме в една ситуация и отчаяно искаме да избягаме от нея, тя ни преследва все по-настървено.

# 500

Благодаря и

Това въобще не ми харесва. Надявах се картите да кажат,че идва нещо хубаво вече.

Аз само бих добавила , че по 4 чаши + обесеният , ти нищо не правиш за да се случи нещо при теб .  Нещата направо са спрели  , освен апатията има и бездействие , ситуацията не помръдва защото не можеш да тръгнеш напред .

# 501
Кралица жезли - Крал пентакли - Императрица. Въпросът е до края на тази седмица ще успеем ли да подадем (а и да ни ги приемат) едни документи. Т.е. ние сме готови с тях, въпросът е до колко ще ни мотат и ще стане ли до края на седмицата? Изобщо като видя дворцови и Големи аркани ...

# 502
Кралица жезли - Крал пентакли - Императрица. Въпросът е до края на тази седмица ще успеем ли да подадем (а и да ни ги приемат) едни документи. Т.е. ние сме готови с тях, въпросът е до колко ще ни мотат и ще стане ли до края на седмицата? Изобщо като видя дворцови и Големи аркани ...

Вероятно имаш работа с доста тромава институция според Крал Пентакли , но пък Императрицата тук обещава развитие , така че има вероятност да подадеш документите . Просто трябва да имаш малко търпение и уважение към самата институция и да внимаваш да нямаш някакви грешки в документите . Допълвам се , ще станат нещата с документите,  но дори да ги подадеш тази седмица , после ще се наложи да чакаш дълго време за да стане това за което си ги подала . Възможно е да имаш разговор тези дни , който ще ти изясни нещо около това което те вълнува .

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 12:15 от a.nik

# 503
  • София; Дружбето
обича ли ме - кралица пентакли, светът, звездата

# 504

Вероятно имаш работа с доста тромава институция според Крал Пентакли , но пък Императрицата тук обещава развитие , така че има вероятност да подадеш документите . Просто трябва да имаш малко търпение и уважение към самата институция и да внимаваш да нямаш някакви грешки в документите . Допълвам се , ще станат нещата с документите,  но дори да ги подадеш тази седмица , после ще се наложи да чакаш дълго време за да стане това за което си ги подала . Възможно е да имаш разговор тези дни , който ще ти изясни нещо около това което те вълнува .

Да кажа, че нещата се развиха бързо, още днес приеха документите Simple Smile И да, институцията беше НАП, абсолютно си права. Но имаме глоба Cry, ама карай...

# 505
Здравейте! Може ли да някой да ми изтегли карти и да ми отговори на въпроса как ще се развият отношенията ми с мъж М.?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 506
Моля Ви за помощ. Ще попитате ли картите дали ще оперират майка ми? Много   се влоши състоянието й. В паника съм. Не мога да ям, не мога да спя.
Мария се казва.

# 507
Моля Ви за помощ. Ще попитате ли картите дали ще оперират майка ми? Много   се влоши състоянието й. В паника съм. Не мога да ям, не мога да спя.
Мария се казва.

Моите карти са Крал мечове , 2 ка пентакли , 4 ка жезли
Необходимо е да вземете вие решение за операцията / Крал мечове /и да действате веднага . Може да се доверите на преценката на други хора . Допълвам се . Много добре обмислете всички за и против . Не решавай сама , говори с други хора за мнение .

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 19:57 от a.nik

# 508
Здравейте и от мен .. Зададох въпрос във връзка с това как ще премине предстоящата ми служебна командировка ,какви очаквания да имам.. тъй като съм леко притеснена .. Та излезнаха ми  Императрицата (обърната) 9ка мечове и Влюбените (обърната)..
Какво според вас означава тази комбинация?Нещо на мен ми намирисва на спънки и проблеми ,но изпитвам известни затруднения да ги разгадая ,ще ви помоля за малко помощ..

Благодаря Simple Smile

# 509
Здравейте и от мен .. Зададох въпрос във връзка с това как ще премине предстоящата ми служебна командировка ,какви очаквания да имам.. тъй като съм леко притеснена .. Та излезнаха ми  Императрицата (обърната) 9ка мечове и Влюбените (обърната)..
Какво според вас означава тази комбинация?Нещо на мен ми намирисва на спънки и проблеми ,но изпитвам известни затруднения да ги разгадая ,ще ви помоля за малко помощ..

Благодаря Simple Smile

Има нещо което те тревожи и то за отношението на някого , а не самата командировка  . Сънения , страхове . Някой те мами , не е искрен с теб . Има тайни планове за които съвсем скоро ще разбереш . Самото пътуване ще мине добре , според мен ще пътуваш сама . Там ще се срещнеш с други хора ще разговаряш , но тревогите ти ще са свързани вероятно с ревност към някого , със съмнения , вина дори . Ще се почувстваш манипулирана и малко използвана , но мисля че това е във връзка с определен човек , а не със самата командировка . Напълно възможно е да става въпрос за колега или колежка , но този човек те притеснява .

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 07:57 от a.nik

Общи условия

Активация на акаунт