КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 045
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета ще можете ли да ми изтеглите едни карти дали С. ще ме потърси до три дни ? И  гостуването, което обмислях да му направя ще се осъществи ли в края на месеца или в началото на месец юли?

# 646
Здравейте, ако някой има желание и време би ли изтеглил карти за мен.
1. въпрос: Как ще се развият отношенията ми с К. /мъж/?
2. тази година ще замина ли за чужбина?
Благодаря Ви предварително.  bouquet

# 647

Понеже до края на годината са 6 месеца, а това е дълъг срок в Таро, попитах дали ще заминеш до 3 месеца. Картите са: 8 меча - Кулата - Рицар пентакли. Рицарите определено са карти на пътуването, така че смятам, ще заминеш. До сега си имала пречки, бариери, но те в момента се ливидират по Кулата, дори и да ти се струва, че света се разпада. Нещо като - Господ затваря една врата, но отваря друга.

За мъжа К. много не го мисли. Не ми се струва мъж на място. Има увлечение сякаш, но ти си по-силната страна.

# 648
Здравейте, момичета ще можете ли да ми изтеглите едни карти дали С. ще ме потърси до три дни ? И  гостуването, което обмислях да му направя ще се осъществи ли в края на месеца или в началото на месец юли?

Карали ли сте се?
Дали ще отидеш при него? - 8 жезли обърната 10 меча 8 чаши  Ох! Вероятно ще отидеш, обаче малко изпросено.  8 чаши понякога показва пътуване, но истинската ти цел е да промениш нещо. Искаш да преглътнеш и да продължиш да търсиш щастието. Но това е духовен път, не физически.

# 649

Карали ли сте се?
Дали ще отидеш при него? - 8 жезли обърната 10 меча 8 чаши  Ох! Вероятно ще отидеш, обаче малко изпросено.  8 чаши понякога показва пътуване, но истинската ти цел е да промениш нещо. Искаш да преглътнеш и да продължиш да търсиш щастието. Но това е духовен път, не физически.

Ами да, в момента отново сме малко скарани и затова се чудя дали ако изчакам той ще ме потърси. Затова и ме интересува картите какво казват. Simple Smile

# 650
  • София
Здравейте!
Нещо се развълнувах и аз от някакви съмнения...
Моля някой, ако е възможно да ми нареди на въпрос:
Има ли РР любовно отношение към друга жена в момента?
Или подредба за нашите с него отношения, пък там може и да излезе интерес към друга. Както прецените.

Предварително благодаря!

# 651

Понеже до края на годината са 6 месеца, а това е дълъг срок в Таро, попитах дали ще заминеш до 3 месеца. Картите са: 8 меча - Кулата - Рицар пентакли. Рицарите определено са карти на пътуването, така че смятам, ще заминеш. До сега си имала пречки, бариери, но те в момента се ливидират по Кулата, дори и да ти се струва, че света се разпада. Нещо като - Господ затваря една врата, но отваря друга.

За мъжа К. много не го мисли. Не ми се струва мъж на място. Има увлечение сякаш, но ти си по-силната страна.
Благодаря ти за отговора. Наистина имам сериозни пречки в момента, което спира заминаването ми. Затова и си мисля, че няма да ми се отдаде възможност да работя в чужбина. За мъжа си права, наистина е несериозен и аз съм тази, която е увлечена по него, в неговата глава не знам какво се случва. Благодаря още веднъж.

# 652
Здравейте!
Или подредба за нашите с него отношения, пък там може и да излезе интерес към друга. Както прецените.

Предварително благодаря!

Здравей , аз ти изтеглих карти на въпрос има ли друга жена РР ? Крал жезли Глупакът Крал пентакли по тези карти мисля че няма друга жена и ти напълно глупаво и наивно се заблуждаваш , че този човек може да бъде променен и да постъпва по друг начин . Той просто си обича свободата . Зададох въпрос и Какви са отношенията ви в момента ? 10 чаши Колесницата Страшния съд - Нещо те връща към минали събития и си изпаднала в някакви крайни постъпки и действия . Разгневена си дори и си готова да действаш и да се оттеглиш . Нещо ще излезе наяве и вероятно ще те накара да преосмислиш решението си и няма да знаеш как да постъпиш .Някаква тайна и или нещо което не ти е известно ще се разбере и то от други хора . Ако свържа картите и от двата въпроса , то явно липсата на информация и постъпките на този човек са те накарали да изпаднеш в  съмнения , той не обича да му се месят , а ти искаш сериозно отношение от него и се заблуждаваш че можеш да го промениш , от това настъпва конфликт вероятно . Има връщане в миналото , като че при теб се повтарят едни и същи ситуации и преживявания , но е напълно възможно да ти се изяснят нещата .
Това е по мое мнение .

# 653
  • София
Скрит текст:
Здравейте!

Предварително благодаря!

Здравей , аз ти изтеглих карти на въпрос има ли друга жена РР ? Крал жезли Глупакът Крал пентакли по тези карти мисля че няма друга жена и ти напълно глупаво и наивно се заблуждаваш , че този човек може да бъде променен и да постъпва по друг начин . Той просто си обича свободата . Зададох въпрос и Какви са отношенията ви в момента ? 10 чаши Колесницата Страшния съд - Нещо те връща към минали събития и си изпаднала в някакви крайни постъпки и действия . Разгневена си дори и си готова да действаш и да се оттеглиш . Нещо ще излезе наяве и вероятно ще те накара да преосмислиш решението си и няма да знаеш как да постъпиш .Някаква тайна и или нещо което не ти е известно ще се разбере и то от други хора . Ако свържа картите и от двата въпроса , то явно липсата на информация и постъпките на този човек са те накарали да изпаднеш в  съмнения , той не обича да му се месят , а ти искаш сериозно отношение от него и се заблуждаваш че можеш да го промениш , от това настъпва конфликт вероятно . Има връщане в миналото , като че при теб се повтарят едни и същи ситуации и преживявания , но е напълно възможно да ти се изяснят нещата .
Това е по мое мнение .

a.nik, много ти благодаря за подредбите и тълкуванията.
Не знам как точно да го свържа с отговора ти, но може би е някаква обратна връзка - днес се случи нещо, нямащо връзка с РР, но то ме накара да взема решение да спра комуникацията с него, освен, ако той не промени нещо. 

# 654
Скрит текст:
Здравейте!

Предварително благодаря!

10 чаши Колесницата Страшния съд - Нещо те връща към минали събития и си изпаднала в някакви крайни постъпки и действия . Разгневена си дори и си готова да действаш и да се оттеглиш . Нещо ще излезе наяве и вероятно ще те накара да преосмислиш решението си и няма да знаеш как да постъпиш .Някаква тайна и или нещо което не ти е известно ще се разбере и то от други хора .

Не знам как точно да го свържа с отговора ти, но може би е някаква обратна връзка - днес се случи нещо, нямащо връзка с РР, но то ме накара да взема решение да спра комуникацията с него, освен, ако той не промени нещо. 

Колесницата и Страшния съд показват това отегляне за което споменаваш , но тъй като Колесницата е на втора и мисля че няма да е окончателно това решение .

# 655
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте!

Предварително благодаря!

10 чаши Колесницата Страшния съд - Нещо те връща към минали събития и си изпаднала в някакви крайни постъпки и действия . Разгневена си дори и си готова да действаш и да се оттеглиш . Нещо ще излезе наяве и вероятно ще те накара да преосмислиш решението си и няма да знаеш как да постъпиш .Някаква тайна и или нещо което не ти е известно ще се разбере и то от други хора .

Колесницата и Страшния съд показват това отегляне за което споменаваш , но тъй като Колесницата е на втора и мисля че няма да е окончателно това решение .

Само времето ще покаже, какво ще се случва. Вътрешното ми решение е - оттегляне, докато той не промени нещо, а ти сама каза, че това изглежда невъзможно.

Благодаря!

# 656
Здравейте! Може ли и на мен да изтеглите карти? Въпросът ми е дали М (първата буква на мъжа) има някакви симпатии/чувства към мен? Благодаря предварително  Simple Smile

# 657
    Здравейте! Вчера си купих картите по колодата на Уейт и още чета книгата и ги разучавам. От години искам да се науча да работя с Таро и накрая си направих подарък.

Бих желала да помоля по-опитните да ми хвърлите едни карти по въпросите  които имам и са ми важни докато свикна сама да си тълкувам.

1. Обича ли ме А.?
 2. Ще се сдобрим ли?
 3 . Ще замине ли?

Споделете ми как да си гледам като начало? С по три карти ли? Как да си отговарям на въпрос? В книгата ми има описан Келтския кръст.

# 658
Тъй като вече два или три пъти задавах въпроси и бяхте така добри да отговорите, тези дни /като излекувам гадната ангина/, ще дам подробен и пространен отчет какво се случва по "спорните въпроси". Ще разкажа и за подредби, които ми правих в друг сайт и как се развиха и по тази тема нещата. Интересни работи се случват...

# 659
Добър вечер,
може ли да помоля някой да ми тегли карти, как ще ни се развият отношенията с Ц.?
Започнаха преди месец,през който имаше и добри и лоши моменти.....днес имаше един вид разрив.
Та, дали ще продължим напред сдобрени или днес е бил краят.

Благодаря ви и извинявайте ако има нещо.
Просто аз като си изтегля и дава отръжение на психическото ми състояние. Confused

Общи условия

Активация на акаунт