Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 127
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 065
Много ми се обикаля из България, даже понякога повече отколкото ми се излиза в чужбина.
Аз бях купила едни карти със забележителностите и синът ми отмята къде сме ходили и къде искаме да отидем. Като отидем си избира магнити за хладилника. Много ми е забавен като го гледам как се суети, размера гледа, да му се върже с останалите и т.н.

# 1 066
  • София

midnightStar, фирмата през която наехме сега и сме ползвали преди е обявила 20% намаление до края на януари, та побързахме. не знам точната цена, защото мъжът ми се занимава. мога сайта им да ти дам, ако искаш.
Аз искам сайта, моля!

# 1 067
  • София
ЕлиТ, много добре си онагледила пътя.  Grinning Точно такива снимки тръгнах да изравям, но ти ми спести време. Ама хем страшно, хем много красиво. Така де, когато спреш да викаш "Помощ" и "Умирам", можеш да се насладиш на природните красоти.  Joy

# 1 068
Почнах да разглеждам, ей я табелата  Simple Smile http://zahotelite.com/zabelejitelnosti/pics_sights/12917_1_or.jpg
А в такъв случай как се разминават? http://journeyplaces.com/wp-content/uploads/2012/01/%D0%A2%D1%80 … %D0%BB%D0%BE3.jpg

# 1 069
  • някъде ... тук ...
Книжките за 100те национални обекта на моите са вече за сребърни значки, ама все не се сещаме да ходим да ги потърсим. А и май половината софийски стоят неподпечатани Crazy

Ето ви и една снимка от водопада Скакля (кой е чел Дядо Йоцо гледа Simple Smile)
И от Бели Искър.
Много ни е красива природата!

Мога и още да изровя Simple Smile Не са ми кой знае какво снимките като качество, ама.

Онна  Peace

# 1 070
ЕлиТ, много са красиви, особено дръвчето в скалата, думата, която ми изниква като асоциация е ЖИВОТ

# 1 071
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Изчакват се, както е на север на британските острови Peace

# 1 072
  • някъде ... тук ...
точно, Блеккет - борба за живот!

# 1 073
  • София
Да да ако може сайта ще съм благодарна.  bouquetА на Крущунските водопади били ли сте,мнго е красиво там.Ние преди да родя много обикаляхме почти цяла България сме минали главно с мотора.Сега също стига да се навие някой да гледа детето,иначе с него с колата ,няма проблеми със завой той е железо Grinning

# 1 074
Много обичам да гледам снимки  Heart Eyes Още,още,още   Hands Clap

# 1 075
  • София
Аз незнам как  newsm78 иначе ще ви кача

# 1 076
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз мога да ти пусна малко тукашна природа, Белла Simple Smile

# 1 077
  • София
Никак.  Mr. Green Обикновено от външната страна на завоите е поставено огледало, за да виждаш какво те дебне отсреща. При еднолентов път няма разминаване. Една от колите дава заден, докато излезе на място, на което да стане разминаването. Ние ходим точно когато има най-много народ. През останалото време предполагам, че пътуването е доста спокойно.
Щом искате снимки, ще пусна няколко от Родопите.

И на крушунските водопади сме били. Много е хубаво там.

# 1 078
Аз мога да ти пусна малко тукашна природа, Белла Simple Smile

Ами хайде де ,не се стеснявай   action032

# 1 079
  • София
Тонка нема да питам дали се пускаш по онова въже дето се държиш само с ръцете за него тогава Laughing

Общи условия

Активация на акаунт