Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 090
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 095
Баща ми има тумор на щитовидната жлеза. Голям и с разсейки. Лятото имаше такива съмнения, даже му поставиха диагноза преди да направят биопсия, но след като излязоха резултатите от нея казаха, че нищо страшно няма и имал възпаление на гърло. Лекуваха го няколко дни с антибиотици и го пуснаха да си ходи. През последните две седмици не се чувствал добре, онзи ден отишли на лекар и вчера го приели в болницата. Тази сутрин му правили биопсия и преди малко им казали резултата, след което майка ми се обади на мен. Казали ѝ, че ще почнат с химиотерапия, но от друга страна бил много слаб за да я издържи. Не знам как се чувствам. Засега съм бясна, въпреки че осъзнавам, че няма смисъл. Казах ѝ да не се съгласява на химиотерапия, трябва да помислим. Синът ми ми направи страшна сцена по телефона, все едно ако бях там нещо по-различно щеше да се случи. Май ще се връщам в България.  

# 1 096
  • София
ЕеЕеее  Check Please   нее HugИмаш моето рамо.

# 1 097
Чек, много съжалявам! Такава новина не искам и да помислям как се преживява. На никого душата не можеш да държиш, така че нямаш вина за нищо.

# 1 098
  • София
Чек  Hug от мен

# 1 099
Чек, една прегръдка и от мен  Hug

# 1 100
Аз не мога да разбера какво става. Има биопсия от август месец, която показва, че няма тумор. Сега бил огромен с много разсейки.

# 1 101
Чек, съжалявам ! Не знам какво да кажа в такива случаи, освен че и от мен имаш едно рамо  Hug

# 1 102
  • някъде ... тук ...
освен биопсията някакви други начини за установяване има ли? странно е Confused

# 1 103
  • София
Дядо ми беше така,уж малък,уж ще махнат всичко,при операцията някакви разсейки,количества незнам,незнам просто.

# 1 104
  • Euskal Herria
Много ни е красива страната. Такива хубави кътчета има. Ние лятото ходихме в Шумен, имам малко снимки от там. Никога не бях стъпвала в града, поразходихме се, качихме се и на паметника. От там мога да покажа снимки.
Доста снимки имам от тук, тях мога да покажа. Като гледах снимките от крепостта - на ЕлиТ, се сетих, че тук има нещо подобно, но е на на остров. Ако ви е интересно - мога от там да показвам.

Чек, възможно ли е да са сбъркали резултатите - тогава или сега?  Кураж!

# 1 105
Съжалявам за случващото се, Check. Предстоят ви трудни времена за цялото семейство, малко подкрепа (макар и виртуална) не е излишна, изцяло имаш моята    action032

# 1 106
освен биопсията някакви други начини за установяване има ли? странно е Confused

Не знам нищо. Майка ми е съсипана, казах на сина ми да отиде с нея утре в болницата и да слуша какво говорят, но той ме направи на нищо, че не съм била в този момент до майка си. Ще звъня на приятели да търсят познати в отделението, че да разбера какво е реалното положение. Но най-добре май да си купувам билет.
Благодаря за подкрепата.

# 1 107
Реакцията на сина ти те е наранила най-вероятно, но сигурно е стресиран. Ако беше тук какво? Човек не ги предвижда тези неща.Освен това имаш и човек до себе си с когото да го обсъдиш  Peace Аз се надявам да има грешка в резултатите  Praynig

# 1 108
Аз не мога да разбера какво става. Има биопсия от август месец, която показва, че няма тумор. Сега бил огромен с много разсейки.
Най-вероятно през август са взели биопсия от неправилно място. Затова и резултатите тогава са били такива.
Съжалявам много за всичко, което ви се случва

# 1 109
Ох, това дете... Не му обръщай внимание какво ти е наговорил, той също е стресиран...

Общи условия

Активация на акаунт