Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 796
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Ямбол
Белла, пускай го водолейче бебето, не го стискай за риби. Wink

А на тоя Деп пък какво му харесвате, толкова да ми е антипатичен.

# 1 366

Ами термин 12.03 ама след 12.02 слагам куфара на вратата и го чакам. Ако изчезна от форума за повече от няколко часа, да знаете отишла съм да раждам  Laughing

Еха, то наближило!  Grinning

От актьорите аз си заплювам Хю Грант, Бен Афлек, Ащън Къчър и мааалко от Киану Рийвс.  Peace

# 1 367
Белла, пускай го водолейче бебето, не го стискай за риби. Wink

Аз съм разтворила кълки, Лиле. Чакам си  Joy

# 1 368
  • София
и мааалко от Киану Рийвс.  Peace
НЕма да стане. Кака ти Тони не дели мъже.  Naughty

Искам да ви кажа, че току-що се запознах с една прекрасна съфорумка, която ме удостои с честта да ме посети до офиса - НиноТиноHeart Eyes Дъщеричката й е едно истинску бижу, за целуване и мачкане!

# 1 369
Взимам Кличко без да се колебая, гледам не го искате. Ако Цвети26 или Антигона много приритат за него, ще го сменя за Зидан.

# 1 370
Тя за това ли се губи в темата! А не може ли и с нас да се запознаете  Hug

# 1 371
и мааалко от Киану Рийвс.  Peace
НЕма да стане. Кака ти Тони не дели мъже.  Naughty

Искам да ви кажа, че току-що се запознах с една прекрасна съфорумка, която ме удостои с честта да ме посети до офиса - НиноТино.  Heart Eyes Дъщеричката й е едно истинску бижу, за целуване и мачкане!

Супер. Случайно ли се случи или Нино знае къде работиш?

# 1 372
  • Луната ни пази
Човек не може да ви догони... още съм на водомерите, но ще ви изчета. Иначе съм в отпуска, малкото е болно. Болничният ми бърка здраво в джоба. Хубавото е, че детето е значително по- добре и в понеделник трябва да е на градина.
Снощи си направихме екскурзия, ходихме до летище Отопени в Букурещ да посрещаме братовчедка ми. До Букурещ сме ходили няконко пъти, но до летището не бяхме. Е, с джипиеса се справихме. Но сега съм като парцал, цяла нощ не съм спала, прибрахме се към 6 часа.

# 1 373
Взимам Кличко без да се колебая, гледам не го искате. Ако Цвети26 или Антигона много приритат за него, ще го сменя за Зидан.

Една да прояви афинитет към големи мъже  Joy ние тука само на мъници налитаме  Mr. Green

# 1 374
  • Перник
В една от версиите на филма по "Гордост и предрасъдъци", Дарси играе един актьор, все му забравям името, който прилича едновременно и на двамата актьори   Grinning, които споменах по-горе - да "гледаш" романа също си струва.

Я как се намират хората...

# 1 375
Здравейте ! Напоследък прекарвам  доста време у дома и чета повечко форума  Simple Smile Откакто попаднах на темата ви я следя редовно,много е уютна и позитивна атмосферата тук , затова ако приемате нови попълнения идвам Simple Smile А относно актьорите ,ето този е моя само дето той не знае още  Mr. Green

# 1 376
  • Пловдив
В една от версиите на филма по "Гордост и предрасъдъци", Дарси играе един актьор, все му забравям името, който прилича едновременно и на двамата актьори   Grinning, които споменах по-горе - да "гледаш" романа също си струва.
Коя версия? Тази с Кийра Найтли?

# 1 377
Като споменахте Виле Вало поздрав с една любима песен

Жан Рено ,Бандерас и  Джерард Бътлър  Laughing

# 1 378
Здравейте ! Напоследък прекарвам  доста време у дома и чета повечко форума  Simple Smile Откакто попаднах на темата ви я следя редовно,много е уютна и позитивна атмосферата тук , затова ако приемате нови попълнения идвам Simple Smile А относно актьорите ,ето този е моя само дето той не знае още  Mr. Green
Добре дошла! Този сладур някак съм го пропуснала. Със здраве да си го ползваш Wink

# 1 379
  • София
Супер. Случайно ли се случи или Нино знае къде работиш?
ванини, нагласено беше. Търсех си компания за концерт в НДК с песни на Дисни и Нино се отзова.  Grinning Тя ми донесе билетите.

Жади, ще ти се изтропам на гости в Пловдив някой ден, не се притеснявай.  Grinning

Да си кажа, че имам и резервен вариант на Киану, че нали е малко старичък и може да издиша човекът. Та заместникът му е Джош Хартнет.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт