Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 846
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 470
Остават 3седмици до РД на синковеца....тортата вече е обмислена и тези дни ще поръчвам.
Проблема ми е, че в къщи няма едно местенце свястно за снимки. За всеки празник една и съща драма....ще взема един отражател, обаче...пак не се получава особено добре.
Чудя се накъде и как да разместя....и в коя стая...за да изкарам някоя сполучлива снимка.

# 1 471
  • София
Тонка, оти ме засрамваш? Взаимно приятна беше срещата, много. Обаче не можах да си кажа всичко, дето мога да изговоря.   Blush много говоря. И не само това, искам да говоря, говори ми се.
Нино, същата работа съм и аз. Имам си една близка приятелка, много говори и бързо, като картечница. Като се съберем става страшно. Едната говори, а другата кряска "Млъкни, да кажа и аз", после същото, ама казано от другата. Ако има трети човек при нас, няма никакви шансове да му се чуе думата. Хубавото е когато се събера с въпросната приятелка и си отворим вино - тогава приказките спират и започва хиленето. Гледаме се и си се смеем.  Blush

# 1 472
  • някъде ... тук ...
Sesylle, заведи го в някое фото или пък навън.

# 1 473
И на мен ми се яде зелено. Вчера обядвах спаначена супа. Simple Smile Искам и каша от коприва, обаче нямам материал за нея.
За домочадието нищо не съм измислила за довечера. Нещо бързо и лесно ще е. Аз сигурно ще съм на яйца и нещо за гарнитура.

# 1 474
Аз нали съм на режим. Не диета, но съм намалила храната и внимавам какво ям. Но си имам принцип - от нищо не се лишавам. Т. Е. - джънк също мога да хапна, но не повече от сандвич в месеца. Е, днес изядох един и  Sick няма да хапна до утре нищо. Всеки път като съм така се случва едно и също - става ми много кофти, но не си взимам бележка.

Тони, а представяш ли си три?  Mr. Green

# 1 475
Linofrina, коприва има във Фантастико, хубава беше и на 79 ст. направо без пари.

# 1 476
Наскоро много ми се прияде супа от коприва, добре че милата ми баба намери отнякъде  Blush Обожавам коприва и спанак!

# 1 477
Тонка-пробвайте другия път-ти, Нино и приятелката. Laughing

# 1 478
NinoTino успя да ме разплачеш, а аз си падам малко темерут.
Преди няколко дни някой спомена, че ще ходи на трибют на Бон Джови. Намерих групата, послушах я, добри са.  И поне 30 пъти оттогава си пускам тази песен
Скрит текст:

# 1 479
Явно на всички ни се е прияло спанак, до преди малко правих спаначена супа и аз  Grinning Аз цял живот съм мразела спанак и коприва,но на дърти години проядох и сега готвя често Simple Smile

# 1 480
blackcat6, благодаря Simple Smile

Аз съм на принципа, че ако ти се дояде джънк, по-добре да хапнеш малко и да ти мине глада за него, отколкото да се лишаваш, да го мислиш, накрая да се натъпчеш до пръсване и след това да ти е гузно.

# 1 481
И сега ми се прияде  Crazy Бабооооооо  newsm45

# 1 482
Яде ни се зеленко, защото вече искаме пролет.

# 1 483
В Била например или по пазарите има ли коприва ? /Фантастико ,Карфур нямаме тук /. Обожавам коприва .
Само аз май си я обожавам - децата се мусят само като чуят / а даже не са пробвали / .
 Преди си сушах и замразявах . Сега нямам време да си набера / да ида на село / .

Любимият ми Съли / Ерна /  Laughing
Скрит текст:

# 1 484
  • София
Тонка-пробвайте другия път-ти, Нино и приятелката. Laughing
Приятелката беше на косъм да дойде на концерта, на който ще ходим с Нино. Представям си да ни изгонят най-позорно от залата.  Blush

Любимата ми песен на Бон Джоуви е Never Say Goodbye.

А напоследък по 10 пъти един след друг си пускам новата песен на Авеню - "Безвремие".

Общи условия

Активация на акаунт