Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 600
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 705
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обаче тази реклама има ефект  Mr. Green Колко хора се замислиха да прочетат книгата, може и някой да се излъже да отиде на филма  Laughing
За съжаление наивници има много на този свят.
Което ме кара да се замисля дали да не напиша и аз някой малоумен фен-фикшън и да чакам продуцентите от Холивуд да ме направят богата Joy

# 706
  • Euskal Herria
Тук има доста книги, могат да се теглят:
http://knigi.spasete.me/
Като отворя сайта и ми излизат различни директории по букви. Като цъкна върху някоя от тях, не ми се показват никакви заглавия.  Thinking
Хм, при мен се отваря безпроблемно. По букви - според името на автора. Примерно  в папка "Х" - всички автори, чиито имена започват с тази буква:
http://knigi.spasete.me/index.php?dir=%D1%85%2F

# 707
На таблета нямам реклами, както преди си е. На компютъра обаче има. Засега не я забелязвам, поне не мърда Simple Smile

Когато умирах от болки в гърлото и имах чувството че езика ми е изтеглен и откъснат се пръсках с това. По-добре ми действаше от Тантума и на практика само то ме облекчаваше.
http://www.farma.bg/medicinski-izdeliya-prinadlejnosti/apipharma … ed-oral-20ml.html

# 708
  • София
Яна, благодаря! Този път взе, че стана. Не знам защо нищо не ми излизаше преди.

Тъп бърз въпрос. Киндъл не чете epub, май? Ако сваля epub мога ли да конвертирам в mobi примерно. Не че не мога да пробвам, но ще ми е по-лесно, ако някой ме светне наготово.  Grinning

# 709
  • София
50 нюанса сиво, дори не успях да я прочета, нищо не ми хареса в тази книга.
Gena, в живота не са ми излизали пъпки, сега преди всеки цикъл ми се появява по една голяма на лицето. Решила съм, че влизам в пубертета  Mr. Green
Каси, щом детето е готово и психически, че ще е първи клас, според мен е безмислено да седи в градината, те притесненията ти няма да отпаднат и следващата година.

# 710
  • София
Аз също бях първолаче на 6, но си бях напълно готова, емоционално имам предвид, иначе нищо не знаех, защото и на детска не бях ходила. Което не ми попречи да ходя с огромно желание и да се справям чудесно. Сега дребчо...не знам...да има как до десет да си остане в градината, най-добре...Самата мисъл за училище го ужасява. Не мога да разбера защо, но според мен ще видим голям зор.

# 711
  • София
Филмът 50 нюанса върху трите части ли е/ще бъде?

# 712
  • София
Тъп бърз въпрос. Киндъл не чете epub, май? Ако сваля epub мога ли да конвертирам в mobi примерно. Не че не мога да пробвам, но ще ми е по-лесно, ако някой ме светне наготово.  Grinning

Не чете, трябва да ко конвертираш. Аз ползвам Калибре, предполагам и ти?

# 713
  • София
tonkabonka, можеш и онлайн да го конвертираш
https://2epub.com/

# 714
  • София
Аз не знаех за това, Елица, благодаря, че сподели  Peace

# 715
Аз също съм от 6-годишните. Не съм имала никакъв проблем.

Но относно децата - не бих се натискала да ги пращам една година по-рано на училище.
Училището няма да избяга, нито пък ще останат ненаучени.
Но периодът на предучилищната безгрижна възраст няма връщане.
Почне ли веднъж първи клас, има да учи с години.

# 716
  • Варна
А какво ви е мнението за частните училища от 1-ви до 4-ти клас?

# 717
Искам да ви попитам дали бихте приели да работите върху произведение на изкуството, чиято тема преминава ваша психологическа граница? Става дума за много интензивни занимания в продължение на месец и половина, два, и пълно умствено ангажиране. Накрая ще получите добър хонорар. Но ако самата идея да се задълбочите в нещо такова и после то да бъде предложено на широката публика с ваше участие, ви отблъсква?  
Аз клоня към не, но бих искала да чуя още няколко мнения.   bouquet

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 21:06 от Songes

# 718
  • София
Songes, твърдо не.
Представям си например името ми като преводач на книга във възхвала на нацизма. Ми не.

# 719
  • София
Не чете, трябва да ко конвертираш. Аз ползвам Калибре, предполагам и ти?
Да, с Калибре ги обръщам. Мерси, Бърди.

Елица, благодаря и на теб. Ще го имам предвид този онлайн конвъртър.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт