Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 213
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 900
Искам да кажа, че не понасям сладникавите реклами, които известяват идването на "празника" Св. Валентин. И самия т.нар празник не понасям. Пък.  Crossing Arms

# 901
Ух, ужасно е. И всичко е толкова лигаво  Mr. Green Аз съм толкова романтична и това пак ми идва повече.

# 902
 Joy те са много щурави животинки! Сега съм в чуденка кой е по-секси Едуард или Джони Деп  newsm78 Те щото и двамата са ме заискали де, та чак се зачудих  Mr. Green Искат ме пък аз пуста, опустела им викам " оставете ме Джони и Едуард  Naughty яз си сакам футболиста  Joy

# 903
Joy те са много щурави животинки! Сега съм в чуденка кой е по-секси Едуард или Джони Деп  newsm78 Те щото и двамата са ме заискали де, та чак се зачудих  Mr. Green Искат ме пък аз пуста, опустела им викам " оставете ме Джони и Едуард  Naughty яз си сакам футболиста  Joy
Естествено, че Джони. Ама аз хич не съм обективна... Обожавам го Джонито, нямам нито един пропуснат негов филм. Притежавам цялата му филмография... Абе  Mr. Green Обичам го. Сега малко ме наплашиха, че Мордекай бил тъп... Ама аз пак ще си го гледам, защото все пак е с Джонито.

Белла твоят мъж е футболист?

# 904
Аз пък само едно нещо ще кажа...

... l337  Sunglasses

# 905
  • Euskal Herria
Антигона, Одри, у нас на тоя ден празнуваме Трифон Зарезан  Grinning. В България зарязвахме асмата и пийвахме домашно вино. Тук само пийваме - кога домашно, кога купешко  Joy.

Нито един от двама актьори не харесвам  Mr. Green.

# 906
Одри, футболист е. Вече не професионален, но и той цял живот кат мен с топка си е вадил хляба  Mr. Green

Яна и аз харесвам Зарезана, ама тая година за пред хората, нали ме разбираш  Laughing

Антигона, не разбрах душо  newsm78

# 907
Одри, футболист е. Вече не професионален, но и той цял живот кат мен с топка си е вадил хляба  Mr. Green

Яна и аз харесвам Зарезана, ама тая година за пред хората, нали ме разбираш  Laughing

Антигона, не разбрах душо  newsm78

На 1337-то мнение ти изписва leet на брояча на мнения. Погледни на Антигона профила.

Е, белла в такъв случай дано и бебето наследи спортния ви дух, че някой ден да стане и известен спортист. Ще се хвалим, че познаваме майка му  Sunglasses Sunglasses

# 908
Вай,вай Одри, нИдей тъй мол ти са  Mr. Green по-добре художник! Ако ти кажа какви пари се вадят от волейбол в БГ ще умреш от смях. Футбола е друго, ама и той е до време.Иначе ММ отсега го готви за халф  football аз пък казах, че само през трупа ми! Или волейбол или нищо  Crossing Arms

# 909
Белла, ами ако стане добър футболист? Ако играе някой ден.. примерно в Барселона  Mr. Green Нищо не знаеш. Ама нека пък да е такова каквото иска, да прави това което иска с живота си.  Heart Eyes

# 910
Лошо. Аз съм с този аватар от години, сега отивам да търся салатата, дано я намеря другаде.

Сега как е? Вижда ли се салатата? Аз вече си я виждам.

Няма ти я салатата. Кой я изяде, да си признае.

# 911
Разбира се, че ще го оставя да решава. Няма после мен да обвинява  Naughty

Софи, признавам за салатата аз бях  Blush отдавна и се точа  smile3508

# 912
Аз не виждам Янтрината салата.
Започнах Тюдорите, леле какъв е този каст, бе! От хубав по- хубав, разногледа станах. И мъже и жени все красавци:) Хенри не си го представям точно така, ама ще му свикна.
Гена, аз, която кьорава пъпка нямаш през пубертета, след две тежки хормонални терапии, бременност и раждане, на 32 години получих ужасно акне. Само в областта на челюстта. Правих сума изследвания, хормони, щитовидна жлеза, гинеколози, всичко в норма, а пъпките си стоят. Отидох при Кадуриана във ВМА, рече това е вторично акне. З месеца лечение с антибиотик в много малки дози, козметика само на Ла Рош Посей, без мазнини, включително и фон дьотена ( как се пише тази дума:)) Пъпките започнаха да излизат септември, лекарката каза, че след лятото бил пика на акнето. Оправих се, до този септември всичко идеално и наесен пак! Айде пак 3 месеца Вибрамицин, кремове от Турция и Гърция, Епи дуо май се казваше единия, но не помня с точност.
Сега всичко е наред, но напарво ме е страх да дойде септември, ако пак се потрети? Мога ли всяка година да пия антибиотик, ужасна работа! И през цялото време всички изследвания в норма....

# 913
Какво броите с този брояч? Аз пък съм първа сутринта  Mr. Green Аааа, Жакито била преди мен, но не знам там колко е часа. При нас /София/ Соф. вода ни засича на 3 месеца водомерите, плащам 2 месеца по 20 лв на око и после третият месец идва 30 лв. Нашите в къща с двор и градина не плащат толкова  ooooh!
Чинчилата е бонбонче  Heart Eyes Заприлича ми на моя Мишо /старото ни хамстерче/   Heart Eyes
Уффф, след малко трябва да тръгвам  Simple Smile Графика ми направен от мен, ми позволява сутрин да драсна 3 реда тук и айде на работа. Ставане в 6. От 6 до 6,30 кафе + баня, миене на чинии до 6,45, в 07,10 макс излизане. В 8,10 вече съм на работното място, кафета и клюки до 8,25  Mr. Green
П.П. Не мога да мия чинии вечер, не съм мърлява  Crazy Навик.....
Я да ви питам вашите работни места далече ли са от дома ви? Моето е на 15 км  Crossing Arms

# 914
  • Ямбол
Лека работа на работните. И аз след малко излизам.

Сутрин мога само баня, кафе и форум, а понякога хвърлям едно око на уроците.
Тази сутрин по изключение прострях дрехи от пералня.

Не знам на колко километра ми е работата, но сигурно са 3-4, с автобус са 6 спирки. Понякога започвам в 7,30, друг път в 9. Различно.

Чиниите ми заминават в миялната.

Общи условия

Активация на акаунт