Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 219
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Joy те са много щурави животинки! Сега съм в чуденка кой е по-секси Едуард или Джони Деп  newsm78 Те щото и двамата са ме заискали де, та чак се зачудих  Mr. Green Искат ме пък аз пуста, опустела им викам " оставете ме Джони и Едуард  Naughty яз си сакам футболиста  Joy

Джонито вече не го бива. Скоро му гледах снимки, прилича на някой пиян чичко.
Аз ходих на работа пеш, не знам на колко км е ,но ми отнемаше 40 минути. До 7-мия месец от бременността тръмбовах, много добре ми идваше.

# 916
Добро утро!
Много теми, много чудо! В нашия вход има една леля, която отказва да си слага водомер и ние слагаме разликата на нея, а тя се цупи, че не можела сама да изхаби толкова вода. Може и още как. Имам близък роднина, който успява да изхаби по 30 кубика вода на месец. И не, не му тече казанчето, той толкова си хаби. Цяло стихийно бедствие е в това отношение.
Гена, Флорче и аз към вашата група. Но миналата седмица правих Вега Тест и се оказа, че не трябва да консумирам нищо млечно и обикновена готварска сол. А аз всеки ден консумирам млечни. Тази, която ме тестваше каза, че като спра млечните, ще се изчистя. Ще видим, ще докладвам, ако стане. Много ми е трудно без млечни, ама много!
И да ви се оплача: от толкова години ползвам таксита почти всеки ден и за пръв път снощи улучих копърка! Не ме е яд толкова за парите, които дадох, а за това, че беше абсолютно идентична с ОК такси. Аз уж винаги гледам цените, но съм гледала първите 2-3 реда, а които цените си нормални, надолу обаче цената си беше висока. И мен не ме е яд толкова, че мен излъга, а че по този начин ще излъже и някой беден човечец, на който му се налага за по-бързо да хване такси или да не му е добре. Иначе аз да съм гледала по-добре!

# 917
Лошо. Аз съм с този аватар от години, сега отивам да търся салатата, дано я намеря другаде.

Сега как е? Вижда ли се салатата? Аз вече си я виждам.

Няма ти я салатата. Кой я изяде, да си признае.

И аз не я виждам. Явно има рестрикции за чужбина. Нищо, аз я знам салатата.

# 918
  • някъде ... тук ...
Аз я виждам салатата. Не ми се е губила досега.

Спи ми се. Само се надявам довечера да изкарам до края на БонДжовския трибют Crazy

Сутрин евентуално имам време да погледна фейса, докато си пия кафето. Работата ми е на 4км, но ако не съм с кола, или трябва да сменям 2 автобуса или пеша. Обаче пеша си е гадно, защото по преките пътеки (20мин. бърз ход) има кучета Confused

# 919
Само се надявам довечера да изкарам до края на БонДжовския трибют Crazy

Къде е този трибют?

# 920
  • някъде ... тук ...
В Joy Station, София - групата е Dream Company, италианци.

# 921
И аз в групичката с пъпките. А я кажете, вашите мъже получиха ли повиквателни?

Moят е инвалид и надали ще получи, но мои приятели, които са ОЗ, получиха честитките.

# 922
  • София
Добро утро!
Повиквателна за какво? Запас ли? Те не го ли свикват по набори, а не всички накуп

# 923
Принципно запасняците могат да ги свикват, когато си поискат, обаче не са ги викали от 100 години и сега изведнъж, съвсем случайно, рекоха да ги свикат, когато ще се прави натовска база на Шабла. И хората се притесняват много ясно, и аз се притеснявам.

# 924
  • София
Добро утро!  Grinning

Какви са тези повиквателни? За къде, защо? Извинете, но вкъщи гледаме анимационни филми и съм много зле със ставащото по света и у нас. Мъжът ми е бил 2 години в казарма, дал си е своето, така че го пускам само през трупа ми. НЕма да стане тая работа.  Naughty

Нефертари
, моето работно място е на 7 минути път с кола, в съседен квартал. На мъжа ми - също. Това си е огромен плюс, предвид разстоянията и най-вече задръстванията в столицата.

# 925
Какви повиквателни?  Shocked Мислех, че журналисти всяват паника. За мъжа ми ще имат да взета, но да не пратят на сина ми, че ще трябва да му пращам еднопосочен билет.
Почнах да правя козунак.

# 926
Добро утро!
Повиквателна за какво? Запас ли? Те не го ли свикват по набори, а не всички накуп

Ето ви официално становище:

http://www.md.government.bg/bg/

http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1002763

Изпращат се само на бойци от резерва, тоест - отслужили, и зачислени в резерв, за преброяване. Никой няма да ви вика синовете и неслужилите съпрузи  Stop
Нали затова се прави - за да се отсеят инвалидизираните, придобилите друго гражданство, пребиваващите дългосрочно в чужбина... Прави се на всеки 2-3 години, предишния път пак имаше истерия, но по-малка, сега твърде много хора са се заели да раздухват тази иначе толкова рутинна дейност, затова така  Outta Joint

# 927
  • София
Моят мъж не е получил повиквателна. Ама той и да получи няма да отиде. През няколко години се сещат да му пращат на адреса на родителите му и ги пускат в пощата. Ми той нито една не е получил лично, как ли пък ще докажат че е стигнала до него.

# 928
Мъжът ми е служил и то пет години, но повиквателна просто няма как да му пратят. Т.е. и да му я пратят на постоянния адрес все тая. Никой от приятелите му не се е похвалил още.

# 929
  • София
Изпращат се само на бойци от резерва, тоест - отслужили, и зачислени в резерв, за преброяване. Никой няма да ви вика синовете и неслужилите съпрузи  Stop
Значи все пак моят хубостник ще го викат. Не съм съгласна, но надали някой ще ме пита. Горкичкият ми, той разбира само от компютри.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт