Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 218
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Добро утро,  bouquet И моят не е получил ,но няма да отиде със сигурност да си сврерят те данните и информацията и да ти затрият цял ден,хайде няма нужда,А чухте ли,че базата на Нато тук ще е изцяло на наша издръжка Shocked

# 931
А чухте ли,че базата на Нато тук ще е изцяло на наша издръжка Shocked

Нищо чудно. Те обаче щели да построят три детски градини. В Шабла няма толкова деца, но карай.

# 932
  • София
Незнам ,но е безумие това.Аз се поизлекувах.Аз пък мога да не хапвам по 2 дни само на вода карам.

# 933
Изпращат се само на бойци от резерва, тоест - отслужили, и зачислени в резерв, за преброяване. Никой няма да ви вика синовете и неслужилите съпрузи  Stop
Значи все пак моят хубостник ще го викат. Не съм съгласна, но надали някой ще ме пита. Горкичкият ми, той разбира само от компютри.  Crazy

За преброяване, Тони, за сверка на адреса, състоянието, и т.н.

Моля, не си представяйте, че ще ги товарят на камионетки и ще ги мятат в окопите. Това се прави на всеки 2-3 години, моят мъж всеки път ходи, отразяват, че няма промяна, и готово. Работа за 5 минути. А и ако не отиде, никой нищо няма да му направи, защото това не са призовки за задължително явяване, а покани за доброволно такова. Няма никаква драма. Още повече едно 50% от съобщенията не достигат до получателите си, поради смяна на адреса и т.н.

Не наливайте вода в мелницата на драматичните актьори - платени партии и медии  Praynig

# 934
  • някъде ... тук ...
Само вдигат пара и шашкат народа. Права е BirdsFlu.

Отказвам да чета каквото и да е по повод нашата армия, бази на НАТО и т.н. по препоръка на брат ми. Военен е от доста години вече. Каза, че доста глупости се пишат, особено в нета.

# 935
  • София
Относно базите го съобщиха официално относно това,че ще са на наша издръжка не ми се струва глупост или не вярно. Grinning

# 936
Ама че драма...за една повиквателна.  Грозно впечатление ми направиха изказванията, сори.

# 937
  • София
Моля, не си представяйте, че ще ги товарят на камионетки и ще ги мятат в окопите. Това се прави на всеки 2-3 години, моят мъж всеки път ходи, отразяват, че няма промяна, и готово. Работа за 5 минути. А и ако не отиде, никой нищо няма да му направи, защото това не са призовки за задължително явяване, а покани за доброволно такова. Няма никаква драма. Още повече едно 50% от съобщенията не достигат до получателите си, поради смяна на адреса и т.н.

Не наливайте вода в мелницата на драматичните актьори платени партии и медии  Praynig
Не искам хич да наливам вода в ничии мелници и без това ми се повдига вече от конспиративни теории, но в името на справедливостта все пак да кажа, че един приятел преди 4 години така го викнаха "за сверка" и после ги държаха 1 седмица на палатки до Чепинци.

# 938
  • София
Абе има нещо гнило.
Откакто дойде Бат' Бойко, Путин резко ни резна проекта за газопровод, изведнъж тука цъфва някакъв високопоставен хамериканец, някакви бази ще правят, повиквателни разпращат... Бат' Бойко си е техен човек още като генерален секретар на МВР, то от ФБР го награждаваха...
Очевидно върви задкулисна игра.
Не ме интересуват официални становища, безкрайно ми е неприятно.
Не ми се влиза в политическите теми, че там идват няколко потребители и става страшно. Crazy

Извинявам се за високото ниво, ама не съм си изпила кафето още... Laughing

# 939
Каква драма, то си има Закон за резерва на въоръжените сили и там си пише какво е повиквателна заповед, мобилизационно назначение и т.н. Преброяване друг път.

Sesylle, грозно ти стана, че някои не сме в див ентусиазъм от възможността да се "защитава" Родината ли?

# 940
  • Euskal Herria
Добър да ви е денят!
Моето работно място беше на 5 минути пеш от дома - просто пресичах две улици  Grinning.
Преди доста години бяха пращали повиквателна на мъжа ми, но скоро не са се сещали. Явно някъде е записано, че не е в страната. А той е бивш кадър на системата.
От нашият сняг няма и помен. Но вчера поне децата успяха да поиграят, а и доста снимки направиха хората.

# 941
И защо хората да не се притесняват, разбира се, че ще притесняват, особено тези, които досега не са викани нито един път, а сега изведнъж ги викат. Нали армията е наемна, откъде-накъде ще се прави преброяване, щом не се очаква мобилизация? Разбира се, че хората няма да се отзоват на повиквателните.

# 942
  • София
Да, и явно доста хора не си дават сметка колко е нажежено международното положение.

И какво очакваме да ни кажат официално? "Ами да бе, тука чакаме една лека войничка да спретнат, понеже сме партньори..." Tired

# 943
  • HH
Аз салата на Янтра си я виждах и от чужбина. Не е в това проблема.

Добро утро.

# 944
  • София
Sesylle, грозно ти стана, че някои не сме в див ентусиазъм от възможността да се "защитава" Родината ли?
И аз се чудя какво е грозното на това, че ми пука за мъжа ми и се притеснявам за него. Той не е мърльо, дето ще се тръшне да реве, че го викат някъде, защото е човек, който никога и за нищо не се оплаква, но това не променя факта, че аз ще съм неспокойна.

Общи условия

Активация на акаунт