Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 156
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 005
Миялнята ми е голям помощник. Даже съм изненадана че се справя и с малките шишенца от сокове Куинс. Мама си е направила заготовки за супа - домат, морков, чушка, като за едно готвене и ми даде няколко и аз й казах че шишетата ще ги изхвърля и амбалаж не връщам, защото такива не мия. Ползвах 2 от тях и реших да не ги хвърлям без да съм опитала, слагам ги в миялнята и са перфектно измити, въпреки тесните гърла.
Моята е като на Ванини - за 9 комплекта и е в шкафа. Малката е много малка Бела, нищо няма да ти събере, а цената не е на половина.
Отделно съдовете си се цапат. Аз след вечеря я зареждам и пускам - мивката ми е празна. Като се прибера от работа мивката е пълна. Реално половината машина я пълня още преди да вечеряме. А пък ако е малка реално няма как да върши същата работа, а таблетата си я слагаш и на малката и на голямата. Верно не са много разход, като цена, ама със една таблета можеш да измиеш 2 пъти повече съдове ако си с по-голяма.

Тони, угаждах си де, как ще се лиша, нали бебето го иска  Mr. Green
Като бях бременна ми се повдигаше от миризмата на кафе, изведнъж спрях да го пия, а преди това по няколко кафета на ден. Другото което ненавиждах беше мусака, кайма, скумрия и разни парфюми.

# 1 006
  • София
Кафето на Старбъкс е много хубаво.Много хубаво кафе е Барбера-марка,дори мисля,че в Пловдив имат представителство.

# 1 007
  • Euskal Herria
Кафето си го правя в кубинка. Имам и нес кафе, ама само един вид ми харесва и него купувам. Изобщо - държа си на качествено кафе. В последните години се научих да му добавям и малко мляко.
Какво да приемат бременните - малко спорен въпрос. Свекърва ми (лека й пръст) цялата бременност е изкарала с бира - просто е повръщала всичко и по съвет на лекаря тогава е почнала да пие. Ама след това не близваше, така я беше намразила. Сестра ми е страстна пушачка, в началото на бременността си ни беше подлудила всички - нали се мъчеше да на пуши. Накрая нейният гинеколог й "разрешил" цигара дневно - по-добре било така, отколкото непрекъснато да се тресе от нерви и само за това да мисли. Правилно, грешно - това е.
В кухнята ни всички уреди са различна марка, обаче пък съм доволна - вече 8 година карам с тях. Аспираторът е Фабер; съдомиялната - Мидеа; фурната е АЕГ, а плотът - Аристон. За него специално държахме - комбиниран е - керамика + газ. Кафемашината е Кенууд, хубаво кафе прави. Досега само веднъж се наложи на съдомиялната да сменим нещо в електрониката, но пък толкова я експлоатирах. Фурната и съдомиялната са вградени. Пералните - две Горение сменихме, ама следващата - друга марка ще е.

# 1 008
Ели, има едни дето са малко по-големи от микровълнова. Казаха ми ,че не можело да се сложи където искам ами трябвало с някаква обратна вода да се съобразим и свекъра каза, че само в единия шкаф ще можем да я сбутаме.

yulmana, и свекърва ми много си я харесваше Раховеца, но набързо изпратих сина и да и купи една хубава печка за Коледа преди две години  Laughing Зануси избрахме тогава, обаче пустия Раховец още работи  Laughing

# 1 009
  • София
Тони, да ти е честито скъсеното име  Laughing Ама много тежкотоварно ми звучиш така, аз съм свикнала да се асоциирам с нещо фино.
Повярвай ми, в момента съм си баш тежкотоварна, така че никът ми напълно отговаря на действителността.  Joy Ако приключа що-годе успешно с диетата, може и да си върна старото име.

Аз кафе не пия. Става ми моментално лошо. А много обичам капучино или нес с мляко. Обаче пийна ли, това означава, че няколко часа ще агонизирам. Затова само се наслаждавам на уханието, когато колегите си правят кафенце сутрин.

# 1 010
Тони, да ти е честито скъсеното име  Laughing Ама много тежкотоварно ми звучиш така, аз съм свикнала да се асоциирам с нещо фино.
Повярвай ми, в момента съм си баш тежкотоварна, така че никът ми напълно отговаря на действителността.  Joy Ако приключа що-годе успешно с диетата, може и да си върна старото име.

Да те асоциирам с нещо по-фино, съм искала да кажа  Simple Smile

# 1 011
  • Euskal Herria
Като бях бременна ми се повдигаше от миризмата на кафе, изведнъж спрях да го пия, а преди това по няколко кафета на ден. Другото което ненавиждах беше мусака, кайма, скумрия и разни парфюми.
С всяка бременност спирах кафето - не понасях дори миризмата от пакета. Иначе съм страстен привърженик на кафето. Когато бях бременна със сина ни, просто ги бях подлудила у нас - непрекъснато ми се ядеше скумрия. А аз риба не ям  Joy Joy Joy Обаче тогава - най-миризливата исках  Joy.

# 1 012
  • Перник
Аз пък съм доволна от "Горение"-имам и печка, и хладилник с отделно фризер отдолу още от 2004г. Печката работи безотказно, нищо че вече дъното на фурната е пробито, с 6 степени е и всяка си работи на съответната температура, а пък на фурната има и ключ с разграфени градуси, които наистина като сложиш на по-нисък градус-го поддържа,а не изстива съвсем.За хладилника мога да кажа,че чак тази година ми се развали компресора на фризера отдолу,но хадилната част си работи, даже на най-високата степен, държи много студено наистина, иначе не замразява.
За пералната да кажа, че също ми е на толкова години - "Уърлпул"-колко пране на работни дрехи е отнесла, и едва декември мин.година протече.Новата ми перланя е "АЕГ"-няма такова чудо, дори има програма само за проветряване на вмирисани на цигари дрехи, примерно, такава против намачкване и т.н.
Кафемашината ми е "Долче Густо", но аз не съм свикнала да пия кафе на капсули, въпреки че става супер ароматно и вкусно, но и рядко я ползвам, затова нямам представа дали лесно се разваля.

# 1 013
  • София
Разбрах те, Антигонче.  Grinning

Като бременна само веднъж ми стана лошо от миризма. Бях се наредила да си купя зелева салата и като ме лъхна една миризма на кебапчета.  ooooh! За малко да се избълвам върху хората. Нито един път не повърнах като бременна. В началото малко се полигавих и си поседях вкъщи, а после се стегнах и до последно си ходих на работа.

# 1 014
  • някъде ... тук ...
Уффф, то няма много смисъл или поне и аз като blackcat разсъждавам Confused
Белла, като избираш, ги гледай на живо. Тези, малко по-големи от микровълнова, май се водят за 4 комплекта newsm78

Вие с Раховеца, а аз колко трудно се разделих с Термата  Crazy Мъжът ми ме убеждава сума време, че с нова печка доста ток ще пестим, а и доста по-бързо ще се готви. Продадохме я работеща. Оказа се прав - сега със Самсунга оризът става за 25 мин, а кафето в кубинката за 4 мин и т.н.

С първата бременност развих непоносимост към миризмите на парфюмите - леки, тежки, направо ме задушаваха. Едва след втората бременност я преодолях донякъде и даже започнах по малко да ползвам и аз.

# 1 015
  • Пловдив
И аз правя кафе в кубинка. Ако съм нещо по-така в настроение - турско в джезве. Тия модерните машини никак не ме привличат.

# 1 016
В първите месеци с каймата и месото си говорехме на Вие  Flutter но не съм повръщала нивгаш. Обаче много лошо ми ставаше от един парфюм на ММ, който лично АЗ съм му избирала. Само като го надушех и го гонех от стаята  Mr. Green Беше много възмутен  Crossing Arms

# 1 017
  • София
Радвайте се ,който не е повръщал.До 4-я месец денонощно и неограничено LaughingВода не можех да пия,само чай,кроасани ,солети,кисели краставички и таратор.Всевъзможни миризми ме дразнеха да не кажа ,че само вирех нос като куче и май ги усещах от един километър.Постоянно гадене направо ужасно ,ужасно.

# 1 018
И аз правя кафе в кубинка. Ако съм нещо по-така в настроение - турско в джезве. Тия модерните машини никак не ме привличат.

Янтре, сега ако кажеш и че можеш да гледаш на турско кафе...  Party

# 1 019
Не съм повръщала и аз...

Каква е тази кубинка, в която си правите кафе?

Общи условия

Активация на акаунт