Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 173
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 990
  • София
На мен ми бяха казали, че по 1 кафе на ден може да се пие. И аз так си и пиех.

# 991
Пиех безкофеиново, ама доктора каза "спокойно от едно 3в1 най-много бебето да стане по-активно". Знам,че ако се кърми не е хубаво никакво кафе да се пие.

# 992
  • HH
Преди пиех 3 в 1 като ме боли корема, минаваше ми  Wink Иначе освен чисто еспресо друго не пия, даже ако е направо двойно ми е най-добре.

# 993
Ей, изчетох ви. Половин кафе ми отиде  Laughing

Тамън на време си казвате впечатленията, че обмислям една миялна машина  Thinking
Миялнята и пералнята са ми Бош  Mr. Green ама засега към тях забележки нямам, сушилнята ми е Уърпул, кафе-машината Филипс-Саеко - и от нея не съм доволна: 1 месец след изтичане на гаранцията я носихме в сервиза, нещо й се случи, набутахме 50+30 лева за ремонт и казах на мъжа ми повече без мен да не предприема такива действия, защото следващия път ще я изхвърля. Нова с гаранция е около 270 лева. Аз за 2 години, кой знае още колко ще я нося за смяна на датчици, лампички, помпи и прочее.

Аз пък нес-кафе не обичам, предпочитам да не пия, от колкото да се мъча с нес-кафета разни, но мъжът ми обича всякакви подобни заготовки - горещи шоколади, три в едно, може би защото му е по-лесно да си го приготви.

Бела, термина ми беше юни месец - мноооооооого горещо. Умирах за бира  Mr. Green

# 994
Преди пиех 3 в 1 като ме боли корема, минаваше ми  Wink Иначе освен чисто еспресо друго не пия, даже ако е направо двойно ми е най-добре.

Ееее, и на мен ми липсва  Wink Обаче съм сигурна, че експресото при теб е класи над нашето. В последната ми работа се пиеше само Лаваца, да ви кажа хареса ми (на капсули). Живот и здраве може да се замисля за  хубава кафе машина ама сега малко други преоритети имаме  Laughing

# 995
По едно кафе може. Аз, лично спрях да пия кафе, когато започнах процедурата. Сега понякога си правя еспресо, ама с 1/4 доза. Негърска пот му викат.
Белла, купувай миялна, хич не го мисли. Нашата е Захуси и съм много доволна. Имаме я от 6-7 години и да чукна сме нямали проблеми. Ето тази е:
Скрит текст:

# 996

Бела, термина ми беше юни месец - мноооооооого горещо. Умирах за бира  Mr. Green

Ох, милата . Винаги съм се чудила ако трябваше да карам последните месеци на жегата ,как щях да издържа  Mr. Green

# 997
  • някъде ... тук ...
Докато бях бременна, просто намалих кафето до едно нормално. Иначе и сега си пия по 1 300мл чаша от кубинката. Не обичам нес и подобни разтворими кафета, а и захар не понасям в кафето.

Миялната ми е една евтина Мидея - тогава нямахме пари за повече, а и нямаще да имаме кухня и мивка поне 3 месеца (забавиха се с изработването). Върши работа, обаче трябва да сменям нещо си на горната кошница, уплътнение ли е, какво е - не мие добре горе. Сега мия чашите долу и отделно от другите неща.

# 998
Ванини, на мен ми трябва от по малките, че мястото ми е ограничено. Трябва да я вградя в някой шкаф  newsm78

# 999
  • HH

Обаче съм сигурна, че експресото при теб е класи над нашето. В последната ми работа се пиеше само Лаваца, да ви кажа хареса ми (на капсули)....

Голяма заблуда. Много рядко си намирам хубаво кафе. За огромна моя изненада това в Макдоналдс ми допада най-много, но там гледам да не влизам, защото и браунитата си ги бива. Купувам си кафе от едни френски закусвални,  давам му 7 по десетобалната.

Много ми липсват времената, в които ходехме на кафе. Сега си взимаш едно и бързаш за някъде, ако може и да пушиш по пътя е направо идеално.

# 1 000
  • София
Не си пиела бира, заради бременността ли? Моята гинеколожка ми казваше, че в разумно количество (за мен това е една чаша) бирата е полезна за бременните. Аз не съм се ограничавала в нищо като бременна, не че имам някакви пороци де, които да ограничавам чак толкова.  Wink

# 1 001
На времето като купувахме пералня и хладилник ММ обиколи сервизите да провери ,кои марки най -често са на ремонт . Похвалиха му Канди като читава марка и досега нито пералнята нито хладилника са мръднали / 2 005 са купувани - ремонт на пералнята -само й беше изгоряло светлинното табло и проблема на хладилника е лампата ,която сменям сама - защото техника на пералнята ми обясни че  от хладилници не разбира  и аз отвих лампичката пред очите му Grinning и си закупих и я смених естествено - не съм рекла и перални не съм започнала да ремонтирам ,като ме хванат лудите мога всичко Grinning /
 Печката ми е Електролукс и ми я купи ММ изненада / не намерих време да ида да я избера - щото нямах пари в себе си и мразя да зяпам безцелно / . Та на нея не й харесвам че ел.котлоните са малки / аз хич не ги ползвам -ама пак де Grinning / и че малкият котлон на газ е от вътрешната страна ,а големият отпред  -някак нестабилно ми е
,ама свикнах и трябваше да се съобразяваме с място и дължина вратичката на печката / да не опре в радиатора на парното -инак трябва по къс радиатор -ама аз не давам и печката стои малко по диагонал -ама с големият радиатор няма да се разделя и това си е Grinning / то там логично и малък върши работа -кухнята е южна и топла ,ама аз си държа на своето и тва си е Grinning / И да вметна Раховеца ми счупен и жив баталник печеше крем карамел и кексове / блатове идеално - таз фурна с или без вентилатор нещо не можах да я харесам . Крем карамел  без хубава коричка отгоре / даже пускам грил да се допича / .
 Абе едвам преживях раздялата с Раховеца Grinning  
 Мен пък ме боли стомаха от еспресо ,/разтворимо кафе така и не можах да се науча да пия - като учиничка ми беше любимо -явно нещо са му "подобрили "  качеството  Joy  /
3 в 1 си е чиста водица и кое му е силното ,ако го разредиш с 200мл вода - една колежка го пиеше в огромна чаша -май около 300 мл ,че и горе -това си е чорба направо .
 Нес кафе строг е отвратително за мен . 2в 1 е по - добро . 3в 1 си е по -слабо съдържа по -малък процент кафе . Нес кафе абсолютно си развалиха 3н1 и не го купувам.
  Приятел на брат ми / и двамата са в Испания / му е казвал ,че 3в1 се прави от застояло разтворимо кафе . По принцип си е чист боклук и бъка от разни вредни добавки - а у нас и вместо захар -глюкозофрутозен сироп / с него вече какво ли на правят -алкохола тоже /.
 Ама аз си пия 2в1 на якобс или лидлско /преди не го харесвах -сега странно ми захаресва и не ме боли стомаха - от чистото ме стърже ужасно /
 А инак съм фен на чая и вече пия 2-я за днес  Joy
Кафе пия зарад ниското си кръвно.

# 1 002
Кате, в Старбъкс не е ли по-добро от Макдоналдс? Чувала съм добри отзиви. В Пловдив май няма, та да го опитам.

От бирите много обичам плодовите, но ми излизат киселини. Иначе май по една чаша няма проблем  newsm78

# 1 003
  • някъде ... тук ...
Белла, колко малка? тази на Ванини е с ширина 45см. И моята е толкова, но за вграждане). В по-малките и една тава/тенджера не можеш да бутнеш Thinking

бира и аз пиех, по чаша - и като бременна, и след това.

# 1 004
Добър ден, народе.

Предимството да си от малък град като моя е, че най-дългото ти разстояние е час (пеша). Всичките ми работни места са били близо до квартала ми.
Аз в 8 сутринта отидох да дарявам кръв. Уж това ми беше единствения ангажимент, те изникнаха сто неща, сега се добрах до вкъщи, а ме чакат лекции за четене.

Тони, да ти е честито скъсеното име  Laughing Ама много тежкотоварно ми звучиш така, аз съм свикнала да се асоциирам с нещо фино.

Общи условия

Активация на акаунт