Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 176
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 975
  • София
За мен са пълни мърлячи и повече нищо на Горение няма да си купя и не само това, ами на всички ще разказвам какви трошки са уредите им и как се отнасят с клиентите.
Абсолютно няма да ги излъжеш! Имах тяхна миялна - за 3 години 4 пъти протича и то все от различни места, не е да кажеш че има конкретно слабо място. С кеф я изхвърлих. И котлони пак Горение изхвърлих защото им се скапа платката и отчиташе грешка на всеки 10 минути готвене, а "грешката" се оправяше с изключване и включване на бушона, нямаше друг начин  Twisted Evil И фурна имам пак от тях, за момента тя е ок, но много негативно съм се настроила и към нея, сигурно ще се развали заради моите лоши помисли.
Та с две думи - никога повече няма да си купя нищо на Горение.

# 976
Аз съм на 10 минути (15 - 20 в час пик) с кола и на 14 спирки с автобус, а като разстояние е 5 км. Автобусът ми е директен, не сменям линиите. Метрото не ми е удобно, отделно не обичам да се возя под земята. Изнервям се, всички ми изглеждат съмнителни и опасни, а в края на работния ден като зомбирани, уморени. То и аз така изглеждам сигурно, но се е случвало когато съм претоварила да сляза 2-3 спирки преди нас и да си ходя пеш, за да се отпусна. Мъжът ми е на един светофар разстояние от нас. С кола ходи, защото прибира детето, когато е ваканция се разхожда пеш до работа и обратно. Като слезе до центъра забелязва всички промени, табели, билборди и въобще всичко. Забелязва супер дребни детайли, на които аз не обръщам внимание. Често се шегувам с него, защото няма някой път да е дошъл при мен и на връщане да не ми коментира разни неща докато се прибираме - виж това, виж онова  Simple Smile Вечер когато бяха задръстванията на Семинарията направо полудявах докато се прибера, тогава редовно си ползвах автобус и като слезнех ми се искаше да тичам до вкъщи, толкова ми писваше по улиците.

# 977
  • София
Как стигаш за 7 минути до работа, не знам.
Alleisha, писах - с кола, а когато няма кола - с такси. Много рядко си правя труда да отида пеша до кръговото на 4-ти километър и от там до нас ми е 4-ри спирки. Пак за нула време. А и маршрутът е такъв, че няма задръствания.

Стига де, един задграничен паспорт 40 лв ли е. Пфууу. Досега сме си вадили по отделно, но другия месец ще се наложи семейно. Хич не обичам такива разходи. Разбирам да е нещо, което да ни изкефи, то пък...  Mr. Green

# 978
Та с две думи - никога повече няма да си купя нищо на Горение.
Аз съм със сходни впечатления от БОШ. Грам, ама грам не ми харесват, особено фурната. Няма изолация, изгоря отдолу и се бели емайла. Пада на парчета като черупка на яйце. Смениха ми реотана погледнаха я, не било дефект, нищо не можели да направят. Като дойде да сменя реотана я извади и се оказа, че тя е изгорила и кухненския плот, хем че е термоустойчив. Плота пък с такова внимание го ползвам, даже заради него намразих готвенето на котлони и изглежда толкова амортизиран, сякаш е на 15 години. Реално готвя по 1 супа на седмица на него. Рядко пържа, да не кажа въобще. Нещо в стъклото стана като на петна. До сега не ми е преливала тенджера, слагам ги сухи, варя с капак и малко да пръсне, такива проблеми ми създава, че само се ядосвам като се сетя. Сестра ми има Аристон, видяла съм я как го ползва. Смело без да й пука. Пръска с препарата, минава с къпра и той лъска като нов, сякаш не е готвено на него. Взех си и аз същия препарат, демонстрирах й, и тя се изненада като видя, защото преди това твърдеше че моите препарати били слаби и прочее. Ми не стават Бош, а уж са добри, с доказани параметри и качество. Да, ама не е баш така.
Но вие ме изненадахте, аз се бях насочила да си сменям електроуредите с Горение. Сега като ви чета... ще трябва да се ориентирам към друга марка.

# 979
  • София
blackcat6, и ти ме изненадваш неприятно. Моят нов плот е точно Бош. Нов - нов, на половин година е. За сега съм много доволна от него, а аз готвя доста. Много по-мощни са му и котлоните уж са пак до същата степен като тези на Горение.
Бях се ориентирала точно към Бош като засменям фурната в скоро време, но сега ти ме замислеш.

# 980
От познат, който продава бяла техника знам, че значение има не толкова марката а заводът, в който е сглобявана. той казва има хубави марки, но, ако конкретната партида уреди са сглобявани в кофти завод, не стават, докато малко известни марки, но сглобявани в добър завод са по-добри.

# 981
Добро утро! 

Тонка, честито име, много ми харесва така! Връщам се да чета  Wink

# 982
  • Пловдив
За уреди си говорите. Аз по принцип никога няма да си купя вече пералня и сушилня аристон, с малка буква. Перални купувам Самсунг - никаква марка, за перални, обаче са големи кучета и държат на дивашкото ми отношение (по 5 на ден на периоди стигам). И от миялна АЕГ. Плота и фурната са ми АЕГ също, но още нямам категорично отношение, не изглежда да се справят зле, но са на по година и половина.

# 983
Onna-bugeisha , с ръка на сърцето потвърждавам, че нямам добри впечатления и съм разочарована от тази марка. На мъжа ми племенницата си взе фурна на Бош, малко след нас. Ние още нямахме наблюдения, т.к. я бяхме ползвали много малко време. Ами като й ходихме на гости и я погледнах, тя сподели същите забележки като мен. Фурната трудно се почиства, отвори ми я, ми като моята изглеждаше - кофти, сякаш е на 10 години.
А иначе котлоните са силни, но някак си при мен се образуваха като петна, които сякаш са в стъклото... Не съм доволна Sad
Реално ги купихме с 5 години гаранция имаше акция в Денси, кой дава 5 години гаранция, ако не е сигурен че ще изкара, почвам да си мисля, че все пак нещо не е било както трябва с партидите.

# 984
  • някъде ... тук ...
Моите котлони и фурна са на Самсунг. Добре се справят вече 3 години, лесно се чистят, нямам забележки. Други не съм имала (предната ми печка беше Терма) и нямам база за сравнение.

# 985
Ей, изчетох ви. Половин кафе ми отиде  Laughing

Тамън на време си казвате впечатленията, че обмислям една миялна машина  Thinking

# 986
  • HH
Аз защо си мислех, че не е желателно бременните да пият кафе  newsm78

# 987
Аз защо си мислех, че не е желателно бременните да пият кафе  newsm78

Кате, 3в 1 е . Вчера бях на ЖК и специално питах дали е проблем. За 3в 1 нямало  Peace

# 988
  • Варна
Внимавайте с това 3 в 1. Не знам защо повечето хора го нямат за кафе, а то си е кафе, при това силно.

# 989
  • София
Аз веднъж пих от това дето се води стронг,разтрепера ми се всичко ви казвам.Аз пия иначе къси та къси еспресо или нес с мляко.Не го пия това 3 в 1 аз лично.

Общи условия

Активация на акаунт