Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 027
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 140
blackcat6, не не, това касае самият продукт.
На мен ми трябва организация в самата търговска зала на хипермаркет, или както там я наричат. Simple Smile
Защо продукти Х са сложени на мястото Х, а други на друго. Simple Smile най-лаишки казано.
Има си система, на запад дори имат награди за най-добре организиран хипермаркет и т.н.
Тъкмо разглеждах снимки. Simple Smile

Ще се понапъна малко, защото точно снощи попитах в един магазин за един продукт и господинът ми разтвори едни чаршафи да ми го търси. Нарече ги по някакъв начин, но дали ще се сетя?

Аз си помислих, че те интересува термина на английски. Щом си намерила инфо, супер.

# 1 141
  • София
Чек, много съжалявам за случващото се.  Дано да има и начин, и късмет.  Praynig

корделия
, много ясно, че знам кога колко килограма съм била. Само като се видя на снимка и се определям до грамове. В момента не ми е нито до снимки, нито до гледане в огледало. Трагична картинка. Дано до май месец се вкарам малко в ред.

В момента чета някаква олекотена версия на 50 нюанса, въпреки че не съм започнала нюансите и може би сравнението не е уместно. Но поне ми върви четенето, че отегчението от "Яж, моли се и обичай" още ми е прясно.

Започна ме някаква хрема и носът ми е като чешма.  Tired

# 1 142
Моля за помощ, търся нещо, но не знам как се нарича дори на български. Simple Smile
Принципи на организация на щандовете в един хипермаркет, дизайн и вътрешно устройство на магазина.
На БГ ме съмнява да намеря нещо.
Но как се наричат тези неща на английски? със сигурност си има термини някакви.

Погледни това. Има и други, но през телефона ми е трудно с линковете.  Поне мажеш да се ориентираш за ключови думи за търсене. http://www.cres.vn/en/product/clite/75/supermarket-and-departmen … out-design-set-up

# 1 143
Момичета, как правите сладките картофи (батати)?

# 1 144
Чек, благодаря ти.

Тонка и аз така, само като си видя снимки и знам колко килограма съм. Simple Smile
Майка ми пуснала разни клипове от преди 3-4години и вика - ела се виж каква си слаба. Simple Smile Е какво да се гледам...то тогава добре, ами сега.

белинда, аз ще се присъединявам към теб.
Само не знам как ще разкарам всичкия хляб от хлебопекарната дето пека и сладкишите, които правя.
Само брашното и захарта да спра, за 1месец сигурно ще сваля 5кг.

# 1 145

1) печем ги
2) правим ги на "пържени картофки"
3) правим ги на крем-супа само тях или в комбинация с други подобни, като продълговати тикви, изобщо, други кореноплодни.

# 1 146
Аз сладки картофи не съм намирала по родните магазини.
Изобщо не знам дали се отглеждат в БГ.
От къде ги купувате? винаги ми се е искало да опитам като гледам американски филми, там редовно има сладки картофи. Simple Smile

# 1 147
  • Пловдив
В Билла обикновено има.

# 1 148
В Билла обикновено има.

Сладки картофи ли пише на тях?
Ако са тези червените, те не са сладки, просто са по-тъмни на цвят вътре от обикновените.

# 1 149
Купих ги от Лидл. Бяха на промоция.
Софи, може ли малко по-подробно. Примерно как да ги направя "пържени картофки"?

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 19:36 от vanini*

# 1 150
Check Please ,  Hug
белинда, аз се опитвам да следвам някакъв режим, но не е този на Мър. Махнала съм почти изцяло хляба, но понякога не издържам и си отчупвам залък. Сладки и разни боклуци не обичам особено, та не се и сещам. Опитвам се да огранича и плодовете, но и тук малко трудно ми се получава.
Днес ядох амур и салата от сурови броколи и моркови.  Един портокал. Сутринта   малка питка, в която преобладават киселото мляко и яйцата с овесени ядки. Вечерям чаша вино, защото нещо ми е ужасно нервно и притеснено за близки хора и съм на път за първи път от два месеца  да запаля цигара. Та се пробвам с вино да отпусна.

# 1 151
Чек, кураж! Hug

# 1 152
Не съм виждала в Лидл батати - това е от скоро нали ?
Каква им е цената и къде точно са разположени ?
Лидл ми е почти квартален магазин и там пазарувам почти всичко и аз мислех ,че са купени от другаде и таман щях да питам къде ги намирате !?

# 1 153
Вчера ги взех, бяха на 3,50лв. Търси ги до картофите.

# 1 154

Ванини, аз много ги обичам. Задушавам ги с кората, разрязвам и ям с лъжичка. Имат вкус на тиква, само че стават бързо и без много рязане и обработка. Бременни и кърмачки трябва да избягват употребата им (див ямс - потърси информация).

Общи условия

Активация на акаунт