Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 080
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Euskal Herria
Мъжът ми е рак - нямам оплаквания  Grinning. Децата ми са лъвове, обаче нищо общо нямат помежду си. А рождените им дни са през два дни.  Така че - зодии, зодии, ама чак толкова значение не им отдавам  Mr. Green.

# 1 186
Яна, няма как да имаш оплаквания  Mr. Green Казвам ти, че раците сме чудесни. Въпреки че понякога мъжете раци ми идват твърде домошари..

# 1 187
За вярващите в зодии - асцендентът също е важен. Казват, че с напредване на възрастта влиянието му се усилва.

Синът ми го преносих точно 4 дни. Роди се на хубав ден, дано има късмет детето. Аз исках да е овен, той рак излезе  Simple Smile

Близнаците са преди рак  Mr. Green Ама раците сме страхотни хора  Whistling

А зодията след Рак сме още по-СТРАХотни.  bowuu

# 1 188
Аз съм Телец и никой не я харесва тая зодия  Crossing Arms

# 1 189
Близнаците са преди рак  Mr. Green Ама раците сме страхотни хора  Whistling

Е, така де, закъсняхме за овен доста  Simple Smile
Иначе забележки нямам, добър, възпитан, умен, внимателен, красив - моето гардже. Както го нарече госпожата по български - разкошно дете, чак ме разплака, много съм емоционална Blush Единствената ми забележка е, че е Мега мързелив.

Аз и на мъжа ми племенницата сме с 2 дни разлика. Почти не си приличаме освен в търсене на правдата и с мрънкането. Според мъжа ми ежедневно мрънкам, ама то при мен явно заради мигрената ми е станало навик. Като ме питат как си, все нещо ме боли, но инак съм добре  Laughing реално обаче не се лигавя, работя като вол и не се предавам, каквото и да ме боли.

Мъжът ми е скорпион - златен е Heart Eyes, аз съм Дева, на моменти съм инатлива Blush

Аз съм Телец и никой не я харесва тая зодия  Crossing Arms
Белаа, сестра ми е телец и кумата ми е телец - на една и съща дата са. Разкошни са и двете, толкова добри, че другите им се качват на главите. Много са ми миролюбиви и двете.
Най-добрата ми приятелка е овен, много си я обичам Heart Eyes

# 1 190
  • Пазете Гор
Аз не знам какви зодии са децата ми, и който и да е друг около мен, освен онази на сестра ми - нищо специално, просто се е запечатала някак някога. Казвали са ми, но забравям - то е нещо, което дълбоко не ме интересува и намирам за абсолютно безпредметно.

Моята военно-отчетна специалност е 274 - тоест готвач. Ако щукна и не пиша дълго - да знаете, че варя някъде чорба на походна кухня. Пълна щуротия е тая паника. Имаме армия, имаме резерв, има и рискове колкото щеш - какво друго да правим, освен да проверим резервистите? Да заколим червен петел?

Странно е, че паниката върви съвсем  залепена във времето до ентусиазма, с който доста форумки обясняваха колко полезна е "казармата", каквото и да си мислеха, че значи това. Очевидно не са я разглеждали като военна служба, а като скаутски лагер, в който "лигльовците стават мъже". Вятър стават, де да беше така. Не са очаквали обаче, че това значи и задължения, включително и вероятност да се помирише барут, пардон, кордит (уточнявам заради Бърдсфлу).

Кисел съм, защото така се издялках на горния праг на вратат на мазето , че седнах три стъпала по-нагоре чак! Ще ми стане белег и ще приличам на Горбачов!

Спокойствие, Чек! Каквото има да става, ще стане, не си го усложнявайте с излишно търчане, паника и конфликти. Знам, че е гадно, но едва ли има човек на земята, комуто това да не му се е случвало поне веднъж, или да предстои да му се случи.

# 1 191
Черно коте, и моя половин е скорпион, да ти кажа има още какво да се желае  Joy Майка казва, че съм си баш по зодията-лоша,инатлива,твърдоглава. Как пък нещо хубаво не казаха за нас тея астролози  Mr. Green

# 1 192
Куркума,  добре се появи мъж да каже 2думи за армия, казарма и т.н...Simple Smile на мен не ми се занимаваше...

# 1 193
Куркума, ако има открита рана, витамерфена лекува много добре. Благодарение на него не остана белег на мъжа ми, беше си праснал главата в един ръб имах чувството, че е за шиене чак, ама с тая паста го оправихме.

Белла, като се роди бебчето ще видиш как ще се оправи човека и ще влезе в правия път. Веднъж нещо мама ме беше ядосала и я бях обявила, че е черен скорпион, а мъжа ми бял  Simple Smile. Че тя ме поучаваше и се чудеше как ме търпи мъжът ми, и аз по тоя повод изтропах горното. Помня, че беше ми се обидила Embarassed

Аз не искам синът ми да ходи в казарма Peace.

# 1 194
  • Пазете Гор
Трябваше, да, Сесили.

Като говорим за армия и резерв, е задължително да споменем неща като закон, клетва и дълг. Законите са ясни, клетвите са положени, за дълга учим от първи клас до абитуриентска.

Ако и когато ме призоват в армията ( а не за справка в военното окръжие - което се раздухва) - отивам, аз съм дал клетва да служа и да изпълнявам заповеди. Всички заповеди, а не само онези, които ми харесват, за които съм на кеф, които идват от командващ, когото харесвам и са може би свързани със кауза, която одобрявам или си мисля така. Така е в армията, там не е кафене, не се обсъжда, не преценяваш дали трябва, дали смяташ че можеш и дали искаш да изпълниш заповедта - това не е твоя работа. Отказът от военна служба във всички времена и армии се е наричал дезертьорство. Подсъдно е, и е грозно, и срамно.

Аз не искам никой да ходи в "казарма", но смятам, че достойни мъже и жени трябва да служат в армията. Службата в "казарма" не е полезна за когото и да е. Безрезултатна е, скъпа и даже контрапродуктивна за армията, и за отбранителната способност като цяло.

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 21:32 от Куркума

# 1 195
Точно така го приемам това със задължителната казарма. Аз не искам той да ходи задължително, само защото трябва. За мен военната служба трябва да е по лична преценка и желание, не на сила. Човек трябва да го е оценил, че го иска, да го усети със сърцето си. Абе много хубаво си го написал Куркума.

# 1 196
Армията ни е в плачевно състояние...доста мъже-също.
Куркума каза чудесни думи. ..но аз отдавна не съм чула ни един да говори за чест, дълг...родина. Ей така да му дойде отвътре...сякаш насила всички живеят в тая държава.

# 1 197
  • Euskal Herria
След всички полемики за казарми, зодии и притеснителни новини, дано не се разсърдите, че ще публикувам нещо.
Относно казармата - имам си гледна точка (по-точно лично отношение), но за момента ще се въздържа.
Скрит текст:
Просто не очаквах да видя точно това и като попаднах на него, стана ми смешно:

# 1 198
  • В Космоса
Чек, много ми е мъчно за баща ти! Кураж и дано всичко се оправи!

Белла, кой не ги харесвал, бре? Телците сме много пичове. Sunglasses

Кажете ми какво да правя? Имам чувството, че си правя експерименти с това дете. Болна, болна, болна - оздравее, пускам я на градина за 3 дни и хайде пак болна. Все едно нарочно я пращам на сигурно разболяване.  Sad

# 1 199
Аз например се изказах, че не искам, не заради държавата, ами заради всички изродщини, които пишат за казармите. В крайна сметка хората отиват да служат, не да бъдат унижавани.

Общи условия

Активация на акаунт