Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 865
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 260
Касита, кой те ядоса?

Янечек, щом е футболист големия, ще видиш какви тълпи от мадами ще са покрай него  Laughing

# 1 261
Белла, ядоса ме организирането на другарски съд, наречен родителска среща, който да нахули едно 6-годишно дете, върху което е прехвърлена цялата вина за агресивното му поведение. Направо ми иде да сложа онзи емотикон с червеното човече, което размахва надписче ....

Дълго време мислех, че народните танци са .... селско занимание.  Embarassed  ooooh! Добре че записах голямото на такива. Ей го на, на девет ходи в чужбина, на десет ще ходи три пъти.
Малкото с тази гимнастика .....И потенциал има по мнение на треньорките, и желание, ако може да живее в залата, ама аз се дърпам.

# 1 262
Охооо, гимнастика.Ако реши да се занимава професионално не само, че ще спи в залата, но и много лишения ще има. Нали за художествена гимнастика става въпрос?

А за народните танци, не само обикалят чужбина, ами и показват нещо много хубаво от нашата страна . Браво за избора!  Peace

За другарския съд, какво да ти кажа? Много ми е мъчно като чуя някое дете за нарочено Confused

# 1 263
  • София
Добро утро,
Цвети на моят син следващия петък ще му разширяват зениците. Лекарката каза, че нарочно ще го направи в петък за да могат събота и неделя да се свият добре, т.е. необходимо си е време за свиването им. Отидете и при друг лекар за второ мнение, но 0,25 не е диопър за очила. От това, което знам аз от лекари, при късогледство диоптър под 0,5 не се коригира с очила защото окото си го компенсира, а в противен случай бързо се вдига диоптъра. При вас късогледство ли е, да не би да е астигматизъм?

# 1 264
Добро утро!
Белла, и аз съм телец и Жаки е телец, а и още други в темата, така че не ми обяснявай ти, че никой не ни харесва. Я какви сме 'Убави, малко сме инати, ама то в рамките на Ненормалното само Simple Smile
Цвети, лошо е пострадало детето. Много ме е страх от подобно неща, ама имало да се случва.
Белла, още нещо пий едно нормално експресо, може с мляко, но недей нито 3 в 1, нито нес. А това кога да се роди детето е Божа работа, като са кофти тези зодии, да са забременявали по друго време. Аз единственото, което исках, е да имам лятно бебе, друго не ме вълнуваше.

# 1 265
  • София
И аз съм телец и две от трите ми деца също са телци. Кой смее да не ни харесва   Flutter

# 1 266
Хахахах, телците атакуват  Joy

Съни, днес процедирах така, слезнах да си взема кафе от машина и след това в нас го разредих с мляко почти до горе в голяма чаша  Peace Знаеш ли стана ми малко болно като ги четох, защото аз дълго време не можех да забременея и когато стана последната ми мисъл е да му нагаждам зодията, искам просто да се роди живо и здраво, колкото и клиширано да звучи.

# 1 267
Белла, нито е клиширано, нито трябва да ти е кофти. Детето е дар, когато се роди, тогава. То все ще е твоето прекрасно дете! Всички тези глупости с денят на раждане, с асът и така нататък, ми идват в повече. Защо човек смята, че трябва да предопредели съдбата на детето си?

# 1 268
Съни, много си мила! Благодаря ти!  Hug

# 1 269
  • някъде ... тук ...
Ама вярно доста бременни в последните месеци изтрещяват, не само у форума го наблюдавам Crazy
Моите и двамата се родиха със седмица по-рано от термина. И двамата са през май, но различни зодии.
Смешното беше с големия: Аз бях с термин 13.05. По Гергьовден мъжът ми пътува до нашите (400км) за детското легло, което баща ми беше направил. Все пак първо внуче. Връща се мъжът ми с леглото на 7ми, разтоварва и казва "Е сега вече можеш да раждаш". Познайте на кой му изтекоха водите на 8ми сутринта в 5  Laughing

# 1 270
Съни, много си мила! Благодаря ти!  Hug
Hug

# 1 271
  • Перник
Добро утро!
Аз да докладвам за сладкиша с дюли от снощи. Четох две рецепти, но си ги пригодих в една според нещата, които имах(ама да кажа, че се получи):
1 яйце (вместо 3), 1 ч.ч. захар, имах 1/2 коф.кисело мляко, ама направено на айран, където сложих 1ч.л. сода, 1/2 ч.ч. олио, брашно имах 1/3 пакет(около 2ч.ч.)-става по-гъсто тесто(страх ме беше да не се разводни от дюлите), 2 дюли настъргани като 1/4 от едната нарязах на тънки резени за украса отгоре.Пекох на 180 градуса 40мин. Лесен и сполучлив сладкиш, може да се каже и кекс и го направих за 10мин.(времето на спортните новини и рекламите след новините, че не ги гледам Wink ).

Да се отчета и по темата за диетите-наистина има значение да си внушиш, че от определен ден започваш да спазваш някакъв режим. Казах си, че от 1ви февруари започвам и целта ми е 10кг надолу. Просто спазвам някои правила(не че е диета)-например, тази седмица ядох на обяд само пържола(свинска, но на фурна), без нищо друго, нито гарнитура, нито хляб(него го спрях, може пълнозърнест, но аз не обичам), на вечеря - пак едно и също, само зеле - имах на сърми, също и капама имах останала, на закуска не ям, освен плодове-по принцип четох, че до обяд не се приема друго освен плодове. Купих си някакъв чай за отслабване, където една от съставките е гръмотрън!(Антигона,права си), който пия почти вместо вода, но все пак пия и около 1л вода на ден. Последно прочетох и една запарка от 1 част джинджифил, 1 част чесън и 20 части вода-като кипне водата, се заливат съставките, стои 15мин. прецежда се и се пие през деня(това ще пия утре през почивния ден)-като цяло чай с джинджифил, лайка, мента помага при метаболизма и доброто състояние на стомаха по време на диета. И не ям след 20ч. вечер. Пия по 50-70гр.ракия с айран с вечерята, която също е полезна за метаболизма.
Малко дълго стана, ама аз като запиша...иначе през повечето време ви чета.
Хубав ден!

# 1 272
Билка, добро и на теб!

ЕлиТ, ти да не си чакала разрешение?  Joy

# 1 273
А за народните танци, не само обикалят чужбина, ами и показват нещо много хубаво от нашата страна. Браво за избора!  Peace
Peace
Навремето когато ходех на народни танци голямо кипрене падаше с носиите, а на манифестациите бяхме пременени и "марширувахме" по улиците на града.

Чек, виртуална подкрепа също и от мен и успешен развой пожелавам!

Акаша, дано малката сладурана се размине по-леко! Бързо да оздравява! Hug

Белла, рибите са най-хубавата и чувствителна зодия. Имам си прекрасно момче, родено на 13.03.
Леко раждане! Когато и да е - твоето дете ще бъде най-прекрасното от всички. Heart Eyes

# 1 274
  • София
Добро утро на всички!  Grinning

Хахахах, телците атакуват  Joy
Ще атакувате вие, ама друг път.  Mr. Green Едно теле прави опити да ме атакува вече 14 години, но аз - лъвицата, съм желЕзо, нямам прегазване!

Тони, ти си подхванала поредицата "Травис" на Лайза Клейпас, изобщо не е лоша.
Яна, не знам каква е тая поредица и как ми попадна, ама се поизпотих от толкова много любов вътре.  Mr. Green Иначе да, непретенциозно и леко четиво.

Като бях бременна, терминът ми беше 15 юни. Аз обаче си знаех, че ще родя по-рано. Бях си заплюла следните дати, които ми харесваха: 1-ви, 3-ти, 5-ти, 7-ми и 10-ти. На 1-ви ми падна тапата, а на 3-ти родих.  Grinning

Много съм се разсополивила, раздразнена ми е и носоглътката от хремата. Отгоре на всичко си забравих илачите вкъщи и сега ще поровя в офиса да видя с какво сме запасени.

Общи условия

Активация на акаунт