Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 011
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 170
Чек, искам само да те прегърна много силно и да ти кажа, че имаш цялата ми, макар и морална, подкрепа - пиши, поне малко да разтоварваш напрежението, трудно е, много съжалявам, бъдете силни и потърсете най-добрия изход, стискам палци да го намерите!  Hug

Аз в момента не съм баш на режим - спазвам го кажи-речи де, но трябва да се засиля на тренировки.

Много имам нужда от почивка, защото очите ми са на понички, започнах да се притеснявам, пренатоварила съм се, но точно в момента не мога да си почина.

Ааааа, има си и плодове - сутрин  Wink Някъде го бях писала, трябва да го потърся, защото нямам сили да го напиша пак, а и не мога да гледам скапания монитор без да получа спазми  ooooh!

А кафе тема гледам, че бяхте захванали - обичам да пия, но цял ден се лигавя на едно, понякога 2, но рядко. В офиса сме на Лаваца капсули, вкъщи на капсули на Долче Густо.

# 1 171
Не, аз не кометирах какво ползваш, а че имаме подобна несъвместимост Laughing

# 1 172
  • София
По спомени май не е много по-различно от това, което правя - белтъчини и зеленчуци предимно, но мисля, че няма сирене, плодове и пр. Т.е доста е изчистен от мазнини и захар.
Направо си е същото като това, което правиш. Аз плодове ям всеки ден, но само на закуска. Обикновено някакво смути, тази сутрин примерно ябълка с киви. Друга любима комбинация портокал с грейпфрут. Тоест два плода всякак сутрин, не пропускам. Смятам, че е важно откъм витамини. Сирене не съм яла, но извара ям всеки ден, така че и млечните са застъпени. Абе откъм групи храни е чуден режимът, има всичко, обаче тия протеини всеки ден - пиле, риба, месо, яйце, пиле, риба, месо, яйце... Crazy Ама няма как. От картофки с масло и копър не се отслабва. Обаче се свиква доста лесно. Днес примерно бях няколко часа на парти и отвсякъде извираха банички, бонбони, сладки. Ми...нищо. Този път явно съм доста амбицирана, въобще не се зачудих дали да посегна, камо ли някаква вътрешна борба. Просто съм приела, че това ще ми е яденето идните няколко месеца и то веднъж като приемеш мисълта, нататък е лесно.

За зодиите вече съм споделяла какво мисля, няма да се повтарям. Белла, ако не смееш да рекнеш какво мислиш, значи не е твоята тема. Жалко, отчетните поначало са голяма забава. Аз с момичетата от моята отчетна бях много близка Heart Eyes

# 1 173
Белла, пожелавам ти едно здраво и щастливо бебе! Остави наталните карти. Simple Smile

# 1 174
Риби било ужасна зодия, а водлеите били странни! Дано някоя не си поиска планово секцио заради астрологията!  newsm78

То пък Козирог една хубава зодия. Mr. Green Мъжът ми е Водолей, а баща ми Риби. Аз съм Лъв и се разбирам многго добре с двамата, напук на хороскопите. А дъщеря ми Овен е на тати момичето.

Нямам хлебопекарна и не мисля да имам. Влезе ли ми това нещо в къщата, всичките ще се окръглим много.

# 1 175
Скрит текст:
Риби било ужасна зодия, а водлеите били странни! Дано някоя не си поиска планово секцио заради астрологията!  newsm78
То пък Козирог една хубава зодия. Mr. Green
Скрит текст:
Мъжът ми е Водолей, а баща ми Риби. Аз съм Лъв и се разбирам многго добре с двамата, напук на хороскопите. А дъщеря ми Овен е на тати момичето.

Нямам хлебопекарна и не мисля да имам. Влезе ли ми това нещо в къщата, всичките ще се окръглим много.

Я, по-полека! Joy

# 1 176
  • Перник
Напротив, чела сьм в хороскопи на водолей, че овните са подходящи за партньори за тях, както и същото в хороскопи на везни. А зодии като льв и стрелец, за които пише, че овен се разбира, не е така. Съдя по себе си и сьм омъжена за везни.

Преди малко докато бяха спортните новини по бтв спретнах един сладкиш с дюли, който сега ще изскочи от тавата.

# 1 177
  • Euskal Herria
Искам да ви кажа, че момичетата от отчетната изпляскаха и мисля да се отпиша! Периода от края на февруари и март бил крайно неподходящ за раждане. Мъжете им били им изготвили натални карти и всички за в ужас! Риби било ужасна зодия, а водлеите били странни! Дано някоя не си поиска планово секцио заради астрологията!  newsm78
Божкее, и това млади, уж интелигентни и не суеверни млади жени  #Crazy?  Добре, че съм си стара и задръстена  Mr. Green.
Аааа, много си е хубава зодията, моля, моля  Joy. Аз съм коза  Grinning.

Тони, ти си подхванала поредицата "Травис" на Лайза Клейпас, изобщо не е лоша.

# 1 178
Белинда, те напоследък станаха фанатични.Всичко си им беше наред доскоро. Може би защото наближава вече,даже едната роди.Само на тема зодии им става нещо.

# 1 179
белла,  отчетните към края на бременността и към 6ти месец на бебето яко изчакват. Хич да не ти дреме.

Аз трябваше да раждам към 12ти март, сина ми се роди на 26ти февруари. 
Очарователен още от първите минути.  Цялото отделение се изреди да го гледа какъв е бял и рус.

# 1 180
Скрит текст:
Искам да ви кажа, че момичетата от отчетната изпляскаха и мисля да се отпиша! Периода от края на февруари и март бил крайно неподходящ за раждане. Мъжете им били им изготвили натални карти и всички за в ужас! Риби било ужасна зодия, а водлеите били странни! Дано някоя не си поиска планово секцио заради астрологията!  newsm78
Божкее, и това млади, уж интелигентни и не суеверни млади жени  #Crazy?  Добре, че съм си стара и задръстена  Mr. Green.
Аааа, много си е хубава зодията, моля, моля  Joy. Аз съм коза  Grinning.

Скрит текст:
Тони, ти си подхванала поредицата "Травис" на Лайза Клейпас, изобщо не е лоша.

Знам, знам, и аз. Laughing

# 1 181
Само на тема зодии им става нещо.
Да бяха мислили когато са забременявали

# 1 182
Брей, че народ. Едно време питах прабаба ми - "Бабо, ти кога си родена?" и тя ми казваше - "Една неделя преди Сирница", сега се замислих, че тя Сирница май се мени и не е на една и съща дата... Синът ми го преносих точно 4 дни. Роди се на хубав ден, дано има късмет детето. Аз исках да е овен, той рак излезе  Simple Smile

Сесил, твоят бонбон, не знам дали ще се съгласиш с мен, но ми прилича на принц Джордж  Simple Smile

Много смахнато ми стана. Устяновявам от известно време, че хората са се овълчили  Cry

# 1 183
blackcat, да ти кажа не съм виждала принца от кръщенето му. Simple Smile може и да прилича моя синковец ама не знам.

# 1 184
Синът ми го преносих точно 4 дни. Роди се на хубав ден, дано има късмет детето. Аз исках да е овен, той рак излезе  Simple Smile

Близнаците са преди рак  Mr. Green Ама раците сме страхотни хора  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт