Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 016
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 155
Бихте ли ми казали кой е този режим на Мър?

# 1 156
Искам да ви кажа, че момичетата от отчетната изпляскаха и мисля да се отпиша! Периода от края на февруари и март бил крайно неподходящ за раждане. Мъжете им били им изготвили натални карти и всички за в ужас! Риби било ужасна зодия, а водлеите били странни! Дано някоя не си поиска планово секцио заради астрологията!  newsm78

# 1 157
Искам да ви кажа, че момичетата от отчетната изпляскаха и мисля да се отпиша! Периода от края на февруари и март бил крайно неподходящ за раждане. Мъжете им били им изготвили натални карти и всички за в ужас! Риби било ужасна зодия, а водлеите били странни! Дано някоя не си поиска планово секцио заради астрологията!  newsm78

Белла, не се шашкай!

# 1 158
  • София
Тони, да не четеш Кросфайър поредицата  Laughing Открита пред теб и какво беше там  Laughing

# 1 159
  • София
Аз не харесвам батати  Sick Имат вкус на тиква. Пържени не съм ги пробвала обаче.

Какво е натална карта?

# 1 160

корделия
, много ясно, че знам кога колко килограма съм била. Само като се видя на снимка и се определям до грамове. В момента не ми е нито до снимки, нито до гледане в огледало. Трагична картинка. Дано до май месец се вкарам малко в ред.

Много си си хубава. Simple Smile

# 1 161
  • София
Бърди, подозирам, че чета нещо от поредица Арлекин.  Joy Чакай да проверя какво беше...
Ето тази с бруталния рейтинг. Трилогия. Не знам от къде ми е попаднала в четеца.
http://www.helikon.bg/books/127/-%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BE% … D0%BB_147249.html

# 1 162
Всеки са си се ражда когато му е писано и какви са тези дивотии ....
 Не чети всичко и не се връзвай само може да ти навреди - свят широк хора разни / идиоти разнообразни / .
 Дата и зодия не правят човека и име също .
 Водолейте са ужасни ,ако са като майка ми и леля ми Grinning
Ама и аз с нищо не съм по -добра  -Овен прекрасен Grinning
 Твоето дете ще си е най -доброто и прекрасно щото си е твое пък родено и на 13 -и в петък .... дали и тогава отменят раждане.
  Моят гинеколог искаше да родя по -рано / синът ми беше определен около Коледа / и ми обясняваше че ще ускори раждането щото по празниците нямало лекари и той нямало как да е на смяна и аз колкото и да питах ,може ли да са сгрешили и да се роди по -рано - той не -та не .
 Да ама синът ми в разрез с изследвания и точни прогнози се роди на 29 -и ноември и не беше  в 8 -ми месец . Трима гинеколози го бяха определили за 22-25 декември .
 Като отидох да си взема болничният сестрата ме посрещна изплашено / помисли ,че съм загубила бебето /.
  Не съм суеверна -ама кои сме ние да предопределяме кой кога да се роди .
  Дъщеря ми беше определена за 6 май и мислех да я кръстя Гергана . Роди се на 22 април - 4 дена след рожденият ми ден .
  Брат ми е на 23 ноември - синът ми на 29 -и.
 Интересното е ,че и моята приятелка роди първородната си дъщеря точно 4 дена след рожденият си ден .

# 1 163

Бе, я ги прави тея при мене, най-абсолютният, брутален, верен, готин, добър, елегантен, жизнерадостен, земен,  интелигентен, йогуртоподобен, красив, любвеобилен, мил, надарен, окрилен, пич, разумен, страхотен, трудолюбив, умен, феноменален, харесван, целеустременумерен, чаровен, шикозен, щур, Ьььь, ъъъъ, юначен, як човек на света!!!!
Сега, ако това не го оцените, тури му пепел!                                       smile3534

# 1 164
Бихте ли ми казали кой е този режим на Мър?
Нещо не мога да го намеря. Няколко пъти го обсъждахме. Тя ще си каже. По спомени май не е много по-различно от това, което правя - белтъчини и зеленчуци предимно, но мисля, че няма сирене, плодове и пр. Т.е доста е изчистен от мазнини и захар.
белла дона, ти си знаеш, че това са пълни глупости. Най-важно е детето да се роди живо и здраво и да бъде гушнато от здрава майка. Това от един странен Водолей Grinning

# 1 165
  • София
Тони - охааа, яко  hahaha

# 1 166
  • Пловдив
Като се замисля, аз съм била женена за Водолей. Аз самата съм Овен. Според всякакви зодиакални глупости не би трябвало да имаме добра връзка, ама на, 11 години и три деца по-късно.... Това лято правим 10 години - как му се казва на 10тата годишнина от сватбата?!!?

# 1 167
Янтра, аз съм омъжена за Овен Laughing
Искам да кажа, че от месеци се чудя къде са темите за деца в училищна възраст, но не по набори /в отчетните не вирея Laughing/ или училища. А то имало Деца - 7 до 18 години Embarassed Гола вода съм... Реших, че е изчезнала най-интересната част от форума.

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 20:19 от valerie

# 1 168
Ох, как ме разсмяхте  Joy всеки си идва с късмета ама не смея да рекна в отчетната ,че после Армагедон ще ми се изсипе  Laughing

Корделия и аз не знам какво е натална карта, ама като чета май е нещо като хороскоп  Thinking

# 1 169
  • Пловдив
Янтра, аз съм омъжена за Овен Laughing
Аз все още съм женена де Simple Smile Simple Smile Simple Smile "Била женена" го използвам, в смисъл, че досега не бях осъзнала, че е Водолей, толкова не вярвам в зодии, че не се бях замисляла каква зодия е мъжът ми. Яяяя, аз съм била женена за Водолей!

Общи условия

Активация на акаунт