Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 956
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 275
Божано, кой не ни харесва, мари ?! Че може ли най- хубавата зодия да не харесват, м?  LaughingИ още телета имаме, Янечек мисля, другите ми бягат, затова се пише за храна тука, както всички знаете обичаме да ядем:)) На някои ни лични, други зян парвят:) В мен се борят лакомия и суета, тежка битка, неравна:) Сега суетата печели битка, но не и цялата война:) Салата обядвам, зеле, морков и риба тон...
А как ми се яде шопска, ама да топя в чорбата хрупкав, уханен хлебец...ех!

# 1 276
  • София
Е, как, ето ме и мен, следващото теле  4470

# 1 277
Жакииии, как се разпознах в описанието ако знаеш  Joy Ето я и Бърди  Hug Въх! Много сме, силни сме  Mr. Green

Тони, как така няма да се дадеш на Телец? Как ти дава сЪрце да не се дадеш на Телец?  Mr. Green

# 1 278
В мен се борят лакомия и суета, тежка битка, неравна:) Сега суетата печели битка, но не и цялата война:)

Toва винаги е била и моята драма, но суетата е над всичко. Телец е чудесна зодия, но за жена, мъжете от моята зодия са най-нетърпимите същества, с които съм общувала - и в личните отношения, и по отношение на работата. Харесвам деви, овни, риби. Това, разбира се е сериозно дотолкова, доколкото е сериозно отношението ми към зодиите Simple Smile

# 1 279
Това, разбира се е сериозно дотолкова, доколкото е сериозно отношението ми към зодиите Simple Smile

Ей тва много ми хареса  tooth

# 1 280
  • HH
Добро утро.

Вече и време да ви изчета не ми остава. На тази седмица още не и се вижда края. Винаги чакам петък, защото в петък вечер ни е репетицията. И аз ходя на народни танци. В началото бях много спъната в краката, а вече се справям. Дори аз се изненадвам от себе си. Баща ми много ме бъзика, че е трябвало да дойда в Хамбург, за да се науча да играя хоро  Blush

ПП: Днес от 10 до 18.00 ще снимаме Улица Сезам и трябва да съм там през цялото време, защото миналия път имаше проблем. Ще си тръгна от работа в чудно състояние  Crazy

# 1 281
  • София
Ех, разгеле, наканих се да си запиша час да си оправя веждите. Хваща ме саклета вече с тоя молив. Дано този път издържат по-дълго!
За съжаление вероятно ще се наложи да си изпусна танците, заради козметика. Много ме е яд. Така съм се запленила от тези танци, че онзи ден се усетих, че си потропвам на спирката. Опират ми се стъпките на едно хоро и музиката все ми звучи в главата и все се опитвам да нагодя крачетата. Та ако видите някой да подскача по спирките - аз съм hahaha

# 1 282
Белинда, то хубаво ама представи си както си репетираш на спирката и хоп! някой се хваща до теб  hahaha

# 1 283
Много ме радвате с тия народни танци, много!  Като се затопли може да пием кафе "Искам да кажа", а някой път да си организираме и надиграване  Mr. Green

# 1 284
  • HH
Белинда, това с потропването ми е толкова познато. Вчера пушихме с един колега и аз си правих едното движение от "опас" и се наложи да му обяснявам защо го правя.

# 1 285
  • Sofia
Цвети,  Hug,много ми дожаля за ранения юнак  Praynig.Представям си как сте се притеснили всички  ooooh!.Скорошно възстановяване!
За народните танци-все по-популярни стават  Peace.Бих тропнала и аз,не ги умервам много,ама не се давам и лесно. Ходех половин година и се разсъхна работата  Crossing Arms. Ще се огледам пак...
Белла, хич не се връзвай на девойките с натални карт-хора всякакви  Crazy.Че малко ли известен народ планира рождената дата и час на наследника си  Mr. Green.Моят син се накани да се роди на 14.02,доброволно  Blush,на мама любовчийчето и често ме питат аз ли съм му избрала рождената дата. Не съм и не бих се бъркала в Божиите дела  Naughty.
Много вятър,ей!
Телците и аз ги харесвам-всеотдайни,та чак досадни,понякога  newsm78.

# 1 286
  • София
Тони, как така няма да се дадеш на Телец? Как ти дава сЪрце да не се дадеш на Телец?  Mr. Green
Е дала съм се де...  Wink Мъжът ми нищо не може да го събори - непукист, олицетворение на спокойствието, хладнокръвието, кротък и не особено разговорчив. Пълна моя противоположност. Как да не ме дразни при това положение. Но налице е балансът във взаимоотношенията, другарки.  Mr. Green Един циркаджия-нервак в семейството е напълно достатъчен.

Янечек обаче направи едно много добро уточнение, което се отнася и до моето възприятие към зодиите.

# 1 287
Много ме радвате с тия народни танци, много!  Като се затопли може да пием кафе "Искам да кажа", а някой път да си организираме и надиграване  Mr. Green

Ако покаш голямото на сок, може да ти върже и да ти покаже Четворно хоро и Ситно влашко, ама така, забързанко.  Mr. Green

А тея момчета ми иде да ги изям

# 1 288
Харесвам и се разбирам с жени телец. С мъжете също, но някои от са големи кирпидени ако са ти в къщата.
Аз съм риби. Харесвам си зодията и за жена и за мъж.

Цвети26, всичко е наред за сега.  Hug

Катя, какво работиш? Стана ми интересно - снимачни площадки и прочие.

# 1 289
Аз пък трябва да си запиша час за масаж, имам много хубав пакет подарък от колегите и накрая ще ми изгори  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт