Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 907
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 290
Много ме радвате с тия народни танци, много!  Като се затопли може да пием кафе "Искам да кажа", а някой път да си организираме и надиграване  Mr. Green

Ако покаш голямото на сок, може да ти върже и да ти покаже Четворно хоро и Ситно влашко, ама така, забързанко.  Mr. Green

А тея момчета ми иде да ги изям

Hug

Ще ми покаже?  Crossing Arms Ще я поканя и насред парка ще играем! Забързанко!

Страхотни са тия момчета. Аз пък ще я науча на това граовско, ако вече не го може Wink

# 1 291
Може, може, скрива шапката това дете.  Laughing

# 1 292
  • София
Каси, все се каня да те питам... Какъв е този ник? Не мога да се пречудя да се обърна към теб с Пандемониум, много грубо ми звучи, а ти си фина мадама.  Grinning Панди ли да ти казвам или може и Каси.  Laughing
Всъщност не смяташ ли да си върнеш старото име, а?

# 1 293
За мен зодиите са пълна мистерия, изобщо не съм се интересувал. Но жените доста често питат за зодии, което за мен е странно. Какъвто съм такъв съм, да ме опознае и ще види какъв съм.
 Знаейки зодията ми,  така наготово очаква да ме прочете ли Laughing

# 1 294
  • HH
Най-добрите ми приятели  телци.

Ванини, работя в ,IT отдела, който е част от друг отдел за външни продукции , на нациолната телевизия на провинция Хамбург, NDR. И понеже сме част от ARD, постоянно имаме какви ли не продукции, основно спортни. Писнало ми е от женски футбол и хандбал, както и от всякакви видове културни предавания, които се снимат в стари сгради или замъци. След две седмици ще правим и концерта за избор на песен за Евровизия в Германия, след това най-вероятно ще бъдем и в Австрия и така Simple Smile При нас е много весело и напрегнато.

# 1 295
  • София
К@тя, много ти е интересна работата.  Peace

Аз колкото и да не се интересувам и не вярвам много-много в зодиите, съм забелязала, че мъжете скорпиони никак не са за изхвърляне.  Wink

# 1 296

Аз въпреки тежичкия характер, си търсих мъж да ми надвие на ината и проклетията, да ми скръцне със зъби, да почуствам, че аз съм нежната половина в семейството. Първия ми партньор беше телец, ама безобразно кротък, неконфликтен, мълчалив. И сега ми в един от най- близките хора, макар че не превърнахме ученическата любов в здраво смемйство. Втория и настоящ, покри норматива, ама вика, че зъби не били му останали от да ми скърца, пък аз да не чувам:) И рога нямал да се кьоскаме, да съм пораствала вече:)
Овен е, уж и той трябва да е инат, но по тази линия аз го превъзждам, то не е баш за хвалба, ама...
Тя Бела някое менте теле е, как може 180 санта теле? Хората са писали къси, набити крайници, здраво мускулесто тяло, мен са ползвали за да напишат горното:)) А и къс врат и дебели глезени,,,, Нищо стройно и грациозно за жалост:) Аз се боря срещу природата и дадените ми набити крайници ги моря с диета и спорт, ама като стана на 60 зарязвам всичко и се връщам към същността си:)) ще съм дебела и щастлива баба, само ще готвя:)

# 1 297
Следващия път и аз ще питам , но рискувам да изглеждам нелепо като че ли.
Аз съм роден на 3 -ти Април.

# 1 298
Жаки, менте теле ама май съм нямала друг избор! Майка-182см. , баща-190см. брат (по-малък с 5 год. е важно уточнение)-198см. И аз кво? Пак най-ниска останах  Crossing Arms

# 1 299
Доста висок ръст за жена, вярно.  При такива родители обаче, не си имала много избор.
Моя личен вкус варира между 165 - 170, но не надвишава 175 см  Peace

# 1 300
Хахаха, леле, Божанооо, вие сте викинги, бре:) Аз до брат ти ще съм лилипут:)))
Ген е твоето, никоя зодия не мож го промени:) В моя род все късаци, само брат ми е 1.90 ама вероятно от спорта или от някое пилешко:))) Шегувам се, ние с него сме от различни бащи им всеки прилича на неговия. Когато обаче кажем, че сме брат и сестра ни гледат странно, аз миньонка, той исполин, което не пречеше да го сурвакам за последно в осми клас, че го хванах да пуши, той клекна да го ошамаря:))
Бориле, овен си, хубаво. Волеви и амбициозен, но бързо ти омръзва всичко, нали:)
Искам Бела да е Божана, така ми харесва!

# 1 301
И в отборите където съм играла пак си бях най-ниска. Чат-пат имаше по някое момиче по-ниско от мен  tooth

Жаки, викай ми Божана , аз си харесвам името много. На галено съм Жади , ама ще ни бъркат  Laughing

# 1 302
Днес Българската Православна църква чества Свети Фотий. Името на светеца произхожда от гръцкото photos - светлина. Празнуват всички, носещи светлина в името си: Огнян, Огняна, Искра, Искрен, Пламен, Пламена, Светла, Светлана, Светозар, Светлозар, Светослав, Светослава, Фотий, Фотин, Фотина, Фотьо.

Честит имен ден, Светълчо27bouquet
Желая ти здраве, късмет и винаги да си все така позитивна и отзивчива!

# 1 303
Направо не искам да те попитам кой номер обувки носиш, Бела Laughing
Да не мрънкаш сега, шега. Wink

# 1 304
  • някъде ... тук ...
Че и мойто теле е голямо - на 14 и половина, а е 178см и 78кг. Не е дебел, едър е. Ама той си се роди огромен, особено за моите 163см и 50кг тогава. На баща си се е метнал. Малкото е на мен - дребно върви, поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт