Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 854
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 305
Леле и баща ми и той, никога не съм знаела  smile3555

Светълчо, честито и от мен   bouquet

# 1 306
  • София
Леле, Бела, колко пъти прочетох "анални карти"  Shocked
Чек,  Praynig, ние сме тук, когато имаш нужда да си кажеш...
Каси, да се включа и аз в питането на Тонка, проверих какво значи сегашният ти ник иии, може ли да ти викам Каси?

# 1 307
Направо не искам да те попитам кой номер обувки носиш, Бела Laughing
Да не мрънкаш сега, шега. Wink

Ааааа обсъдихме го вече. 38-39 съм  Mr. Green

# 1 308
Каси, все се каня да те питам... Какъв е този ник? Не мога да се пречудя да се обърна към теб с Пандемониум, много грубо ми звучи, а ти си фина мадама.  Grinning Панди ли да ти казвам или може и Каси.  Laughing
Всъщност не смяташ ли да си върнеш старото име, а?

Пандемониум

# 1 309
Съвсем нормално, успокоих се. Simple Smile
Сега заради темата си прочетох зодията, за пръв път, признавам. Странно защо пише ,че е много вероятно да имам по рождение белег или резка на главата.
А аз наистина имам. Confused

# 1 310
Касита, какви са тези страхотии?  newsm43  bishop

# 1 311
Дами, кой е Борил?

# 1 312
Как кой? Аз съм.

# 1 313
Четворното хоро не мога да го оправя да му се не види. Трябва да тренирам в къщи.

# 1 314
Мъж, които подозрително много разбира от графитено и бордо  Mr. Green

# 1 315
??? Я пак?
Бъркаш ме с някой.

# 1 316
  • София
Чек, съжалявам за трудностите, които ти предстоят. И от мен макар и виртуална подкрепа Hug
Жалко е, че у нас толкова хора си заминават заради грешни и не навреме поставени диагнози. Дано да успеете да се справите. Синът ти си е дете, не му се сърди, особено ако за пръв път се сблъсква с усещането за безпомощност и вероятността да загуби толкова близък човек.

По темата за военния дълг, въпреки че темата е останала доста назад, ще кажа само, че тия клетви и военни тъпотии трябва да стават по убеждение, не по задължение. Освен това да защитаваш Родината от опасност е едно, а да се опитват да ни вкарват във военен конфликт заради чужди интереси - съвсем друго.

# 1 317
Одри, това беше Джу  Mr. Green

# 1 318

Ох.. Да. Ами мога ли да помня всеки мъж, които пише тук. Те се множат и са толкова странни всеки път  Mr. Green

# 1 319

Ох.. Да. Ами мога ли да помня всеки мъж, които пише тук. Те се множат и са толкова странни всеки път  Mr. Green

Борето е този ,който не ни дава да ядем качамак с пръжки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт